Merhaba konu sahibi nacizane fikrimi belirtmek isterim ki sen, senin olanı(hem hukuken hem dinen) vermeyince aramız bozulur diye korktuğun kaynana kayınpeder koca ilişkisine sağlam deme. Sağlamlık asla böyle bir şey değildir. Ben kesinlikle arkandan senin altınların ve arabanla ilgili plan yapıldığını düşünüyorum ve üzülerek söylüyorum ki eşinde bu işin içinde. Madem %70 ini ödeyebilecek durumdalar kredi çekip %30 unu tamamlasınlar. Sen yeni evlisin senin hiç mi özencin yok tatil planın yok çocuk planın yok arabayla gezme planın yok. Hem sana bişey diyeyim mi eşim arabasını ailesine verse ben kendi altınlarımı kendi aileme veririm siz onun ailesine yardım amaçlı evlenmiş bir yardım kurumumusunuz? İnsanlar ne kadar kötü nekadar artniyetli ya. Gerçekten çok sinir bozucu malesef evlilik çok farklı bir kurum sizi çok pasif ve iyi niyetli buldum umarım senelerce sıkıntı çekip sonrada aranız kötü olmaz çünkü ozamanda altın verdiğim halde kötü oldum diyeceksin çok maddiyatçılar burdan objektif böyle görüyorum.