- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Biriyle tartistiKonu fake mi, konu sahibi profili neden kapandı. BDV de ne çok oluyor böyle durumlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biriyle tartistiKonu fake mi, konu sahibi profili neden kapandı. BDV de ne çok oluyor böyle durumlar.
Şu an tam yazdığınız şu cümlelerdeki haldeyim evlenemeyeceğim birini çok sevdim, sevmemek bağlanmamak için de çok çabaladım ve ayrıldık şu an nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyorAllah evlenmeyecegimiz yada ömür boyu olmayacagimiz kisiyi sevdirmesin.. Olmaz olsun öyle sevgi..Çok dua et soğumak için
Cok zor biliyorum.Zordur ilk zamanlar nefes alamazsın.. Ama çok dua et..Namaz kılmak rahatlatıyor mesela..
Şu an tam yazdığınız şu cümlelerdeki haldeyim evlenemeyeceğim birini çok sevdim, sevmemek bağlanmamak için de çok çabaladım ve ayrıldık şu an nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyor
Hayır benden 10 yaş küçük hiç evlenmemiş biriydi, ben boşandım, baştan bana adım atan o olmasına rağmen sonra bunları ve beraberinde kendince başka şeyleri problem olarak görüp ayrılmak istedi.Platonik miydi
Hayır benden 10 yaş küçük hiç evlenmemiş biriydi, ben boşandım, baştan bana adım atan o olmasına rağmen sonra bunları ve beraberinde kendince başka şeyleri problem olarak görüp ayrılmak istedi.
Benim çocuğum da yok ve inanın onunla aynı yaşta gibi görünüyorum ama beyimiz istemedi ben en baştan biliyordum yan çizeceğini neden kabul ettim diye çok kızıyorum kendime canım o kadar yanıyor ki kimseyle paylaşamıyorum da neyse konuyu dağıtmayayımYa.bu işler belli olmuyor, tanıdığım bi çift kadın çocuklu boşanmış çocukdan 6 yaş büyük.... Birbir lerinin eline tanıştıkları tarihin dövmesini yptıtcak kdr çok seviyorlar, Dı çocuk da serseri bir şey değil he çok efendi işinde gücünde...
Allah kalbine serinlik versin.Cok zor.Ben de yaşıyorum şuan yine.Konun var mı bakayım?Neden olmadi?Şu an tam yazdığınız şu cümlelerdeki haldeyim evlenemeyeceğim birini çok sevdim, sevmemek bağlanmamak için de çok çabaladım ve ayrıldık şu an nefes alamıyorum iliklerime kadar canım yanıyor
Ay canım benim ya.Ciddi yaklaşmamıştır sana.Sen kaç yaşındasin şuan.Riskli insanları hayatımıza almamiz lazım aslında.Ben risksiz olur diye çocuklu adamı alayim dedim o bile iflahimi kuruttu gerçi.Yine de en başta risksiz ve sorunsuz adam olmalı.Yok gerçi ya etrafta ondan bunlara kaldık.Hayır benden 10 yaş küçük hiç evlenmemiş biriydi, ben boşandım, baştan bana adım atan o olmasına rağmen sonra bunları ve beraberinde kendince başka şeyleri problem olarak görüp ayrılmak istedi.
Benim arkadaşım da kendinden 6 yas kucuk hiç evlenmemiş biriyle evlendi.Tabi maas olarak kendinden dusuk.Kendinin çocuğu vardı.Simdi arkadaş boşamak istiyor adam birakmak istemiyor.Oylesi de var yaniYa.bu işler belli olmuyor, tanıdığım bi çift kadın çocuklu boşanmış çocukdan 6 yaş büyük.... Birbir lerinin eline tanıştıkları tarihin dövmesini yptıtcak kdr çok seviyorlar, Dı çocuk da serseri bir şey değil he çok efendi işinde gücünde...
Amin çok teşekkür ederim, Rabbim size de ferahlık versin inşallah kalbimize göre insanlar nasip etsin en kısa zamanda, konu açmadım özelden anlatabilirimAllah kalbine serinlik versin.Cok zor.Ben de yaşıyorum şuan yine.Konun var mı bakayım?Neden olmadi?
Ay canım benim ya.Ciddi yaklaşmamıştır sana.Sen kaç yaşındasin şuan.Riskli insanları hayatımıza almamiz lazım aslında.Ben risksiz olur diye çocuklu adamı alayim dedim o bile iflahimi kuruttu gerçi.Yine de en başta risksiz ve sorunsuz adam olmalı.Yok gerçi ya etrafta ondan bunlara kaldık.
Benim arkadaşım da kendinden 6 yas kucuk hiç evlenmemiş biriyle evlendi.Tabi maas olarak kendinden dusuk.Kendinin çocuğu vardı.Simdi arkadaş boşamak istiyor adam birakmak istemiyor.Oylesi de var yani
40 lı yaşlardayım, aslında ben de farkındaydım ciddi olmadığının ama kapıldım gittimkendime çok kızıyorum bu kadar aklı başında olup da böyle saçma bir durum içinde olmak bana hiç yakışmadı. Aynen düzgün insan yok gerçekten
Ay çok teşekkür ederim, Kalp kalbe karşı derler siz de benim beğendiğim üyelerdensiniz, yorumlarınız hep dikkatimi çeker. İnşallah düzgün biri çıkar karşıma ve tüm isteyenlere... Öncelikle şu kalbimin acısı bir dinse.... çok zor günler yaşıyorum.Sevdigim uyelerdensiniz. Rabbim karsiniza cok mutlu olacaginiz birini cikarir insAllah. Duzgunleri de var :)
Konuyla alakasi yok ama rus oldugu icinmi boynuz takacagini düşündünüz.Sizin burda karalayacaginiz kişi konu sahibinin erkek arkadasi degilmiydiYa kalkıp bi elini yüzünü yıkarmısın. Şu adama(lafın gelişi) hala mı üzülüyorsun. O manken gibi kız boynuzlarını takıp, 4 ayak üstünde koşturduğunda Türk adetlerini arar. Tek konuda katılıyorum, yolun açık olsun. Şimdi sindire sindire acınızı yaşayın. Gömdügünüz yerden hortlayacak kendisi ama umarım çoktan tiksinmeye başlamış olursun
Ay çok teşekkür ederim, Kalp kalbe karşı derler siz de benim beğendiğim üyelerdensiniz, yorumlarınız hep dikkatimi çeker. İnşallah düzgün biri çıkar karşıma ve tüm isteyenlere... Öncelikle şu kalbimin acısı bir dinse.... çok zor günler yaşıyorum.