- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Olur anlat dinlerim ozelden.Amin çok teşekkür ederim, Rabbim size de ferahlık versin inşallah kalbimize göre insanlar nasip etsin en kısa zamanda, konu açmadım özelden anlatabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur anlat dinlerim ozelden.Amin çok teşekkür ederim, Rabbim size de ferahlık versin inşallah kalbimize göre insanlar nasip etsin en kısa zamanda, konu açmadım özelden anlatabilirim
Kendimi adadım kendimi.İşte bu cümlede yatıyor sebebi neden o kızı seçtiğinin.Siz onun için her şeyini feda edebilecek,elinin altındaki biri olmuşsunuz.Sizi hiç kaybetme korkusu yaşamamış.Bundan dolayı da sizin kendisine bağımlı olduğunuzu düşünüp buna göre hareket etmiş.Bizim için her şeyi yapabilecek insanları daha az tercih ederiz.Çünkü:İnsanoğlunun bir yönü hep nankördür.Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi
Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .
Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Evet çok yükleniyorum kendime çok teşekkür ederim, zaman herşeyin ilacı geçecek elbetHic uzmeyin kendinizi. Okudugum kadari ile cok isabetli olmus bitmesi. Her insan hata yapar bos yere kendinize yuklenmeyin derim. Neler gecmiyor ki hayatta..Bu da gecer elbet.![]()
Çok sağolun insan kimseye anlatamadıkça boğuluyor yazacağım şimdi özeldenOlur anlat dinlerim ozelden.
Çok sağolun insan kimseye anlatamadıkça boğuluyor yazacağım şimdi özelden
Çok sevinirim.Ben de dinlerim anlatmak isterseniz.
Profilinize giremiyorum özel mesaj göndermek içinBen de dinlerim anlatmak isterseniz.
Elinizdeki cımbızı yere bırakın ve sakince tekrar okuyun. Eden bulur, anlemadıysanız benlik bir durum yokKonuyla alakasi yok ama rus oldugu icinmi boynuz takacagini düşündünüz.Sizin burda karalayacaginiz kişi konu sahibinin erkek arkadasi degilmiydi
Üslubunuz çok çirkin elinizdeki cımbızı yere birakin nedir.Eden bulur daha dogru bir cumleydi bence.Ama elinizdeki cimbizi yere birakin diyen kisidende başka cvp olmazdi zaten.Elinizdeki cımbızı yere bırakın ve sakince tekrar okuyun. Eden bulur, anlemadıysanız benlik bir durum yok
Uslubum çirkin değil, siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz ve anlatmaya çalıştığım şeyi istediğiniz şekilde yorumluyorsunuzÜslubunuz çok çirkin elinizdeki cımbızı yere birakin nedir.Eden bulur daha dogru bir cumleydi bence.Ama elinizdeki cimbizi yere birakin diyen kisidende başka cvp olmazdi zaten.
Bazen ayrılık sanarmışız ama Allah bizi kurtarırmışOnunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .
Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .
Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
Mune
Bir de sahte profillerden çıkıp
Irk
Mezhep
Cart curta dön
Yeri gelince üzerimden ayar vermek serbest tabi
Susar bu kız, çoğunluk başka
Ne dediğim okunur, ne hükmü olur düşürülen üyeliğimin.
Adil olun, buyurun.
Kezban a ceza veren siz değil misiniz?
Kezban??
Açıklayın mantığı,
Senin bana yazma zorunluluğun yok.Sizin konulara yazdığınız yorumların %70ini anlamıyorum ben açıkçası.
Anladığım kadarı da saldırı, aşağılama tarzı cümleler oluyor.
Yani biz de ban yedik zamanında ama bu kadar gocunmadik açıkçası ve bana kalırsa Kezban, evet, günümüz, internet argosunda ne anlamda kullanıldığını biliyoruz. Sana ayar verdiğini düşündüğün mesajı da hatırlıyorum ben.
Yeni boşanmış, hamile bir kadını trend topic e çıkmakla suçluyordun.
Kibleyince bakıyor ayrıca kadın ya valla üzülüyorum, sanki site başını bekleyen, hayatı olmayan bir kadınmış gibi herkesten tepki yiyip yine de açıklıyor kendini, ben olcam oragi savurur geçerdim, sabır demek ki iste![]()
İşte o yüzden senin gibiler yorum yazıyor geçiyorSizin konulara yazdığınız yorumların %70ini anlamıyorum ben açıkçası.
Anladığım kadarı da saldırı, aşağılama tarzı cümleler oluyor.
Yani biz de ban yedik zamanında(hatta daha geçen hafta yedim ben) ama bu kadar gocunmadik açıkçası ve bana kalırsa Kezban, evet, günümüz, internet argosunda ne anlamda kullanıldığını biliyoruz. Sana ayar verdiğini düşündüğün mesajı da hatırlıyorum ben.
Yeni boşanmış, hamile bir kadını trend topic e çıkmakla suçluyordun.
Kibleyince bakıyor ayrıca kadın ya valla üzülüyorum, sanki site başını bekleyen, hayatı olmayan bir kadınmış gibi herkesten tepki yiyip yine de açıklıyor kendini, ben olcam oragi savurur geçerdim, sabır demek ki iste![]()