Rus bir kızla evleniyor

konudaki bütün “rus olduğu için şöyledir” alt metinli mesajlardan iğrendim. yukarıda da bir üye yazmış başka bir ırk olsa burayı yıkarsınız ama nedense bu ülkede rusların da olduğunu unutuyorsunuz.

konu sahibi sen de kendi saçmalığını kıza mı yıkıyorsun, adam sağlam değilse kızın ne suçu var?

Bence size yazık. Ben şahsen kıskanmadım çünkü fizik olarak onlar gibiyim(zayıflık uzunluk vs) Bunu da bilerek yazdım ki adım kıskandı olmasın. Güzele de güzel derim orası ayrı ama zaten canı yanan bi insana "biz Ruslar da çok güzeliz kıskanmayın Türk kızları" demek neyin kafası anlamadım. İnsanlar sizi görmeden neyinizi kıskansın. O dislike butonu patavatsızlığınız içindi

ya lonely bu konu sahibi saygı duyulacak birisi mi?

kendi köylüsünün, akrabasının şeref yoksunluğunu, karısını aldatmasını ne hakla ruslara mal ediyor? inanamadım şahsen senden bu yorumu okuduğuma.

zerre kadar da saygı göstermem bu konu sahibi gibi düşünenlere. canı yanmış bilmem ne, gitsin canını yakana çemkirsin.

Onunla ilk 2011 de tanıştım, Aynı yaştaydık 90 doğumluyuz ikimizde . Sevgiliydik evlenmeyi bekliyorduk .Kendimi adadım kendimi .

Geçen yıl Almanyaya gitti oturum aldı oraya taşındı , 5 ay önce beni terk etti ve Rus bir kızla bu ağustosta evlenecekmiş kız Rusyada yaşıyormuş , kız 22 yaşındaymış . Hepsini ortak arkadaşlardan öğrendim.Kolay mı bu kadar 8 yılım gitti tüm gençliğim gitti en güzel yıllarım gitti .

Arkadaslar cok kötüyüm . Lütfen teselli verin akıl verin . Ben şimdi ne yapayım ?
80 yilini versen degmez

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?
Elin kizinin ne gunahi var senin eks karaktersiMis ben boyle konularda yuzde 90 erkege suc buluyorm o kizin haberi bilr yoktr senden bence

konudaki bütün “rus olduğu için şöyledir” alt metinli mesajlardan iğrendim. yukarıda da bir üye yazmış başka bir ırk olsa burayı yıkarsınız ama nedense bu ülkede rusların da olduğunu unutuyorsunuz.

konu sahibi sen de kendi saçmalığını kıza mı yıkıyorsun, adam sağlam değilse kızın ne suçu var?
Beğenmedim attığınız yorumumda ruslara dair herhangi bi değinmem mi olmuş? Yorumumda tek kelime rus yazdığımı okudunuz mu? Hayır tabiki... Aman duyar kasılacak bir konu görülmeye dursun, konuyu polemiğe çevirmek için extra çabalar falan...gereksiz bence

Ben onun için tüm talipleri reddettim. İnanılmaz boslukta hissediyorum kendimi . Sanki evimin çatısı ucmus , 4 duvar yıkılmıs gibi

Ben 8 yılımı verdim elin kızı 1 yıl bile olmadan evlenecek .

Neden ben değil de o ? Neden onu seçti ?

Farzedin ki bugün biriyle tanıştınız, çok iyi anlaştınız ve 1 sene sonra evlendiniz.

Sizden önce belki 8-9 senelik ilişkisi vardı. O zaman bu üstte yazdığınızın öznesi siz olacaksınız.

Şu kadar yıl verirsen bu kadar yıl alırsın, yok ki böyle bir formül.

Ayrıca buradaki moral verme yöntemlerine de bayıldım: yok o rus da bunu terkedermiş, yok oturum izni için evleniyormuş zaten, yok ruslar çok pismiş, saçma sapan şeyler.

Önünüze bakın. Stalklamayı bırakın. Her yerden engelleyin. Sizin hayatınız onunkinden bağımsız bir hayat. O olmadan da yapabilirsiniz. Kendinize acımaktan vazgeçin. Dram senaryoları yazmayı bırakın.

Ya bırak alla sen git sadaka ver kurtuldum diye eden bulur
Şuan çok yeni ondan böylesin inan elin rusu hiç fedakadar cefakar çilekeş olmaz
En ufak şeyde basar gider yemek bilmez temizlik bilmez kolaymı Türk paşalarıyla uğraşmak onun sevgisi demekki başkasını bulana kadarmış ben olsam ona acırım zavallı

Beğenmedim attığınız yorumumda ruslara dair herhangi bi değinmem mi olmuş? Yorumumda tek kelime rus yazdığımı okudunuz mu? Hayır tabiki... Aman duyar kasılacak bir konu görülmeye dursun, konuyu polemiğe çevirmek için extra çabalar falan...gereksiz bence

size ne istediğim yoruma istediğim ifadeyi atarım işinize bakın. ben duyar kasmak istesem böyle olmaz. doğru dürüst yazmayı bilmiyorsanız yazmayın. ırkınız ne bilmem ama ben alttan alttan bir laf dokundurayım da o zaman görelim sizi.

size ne istediğim yoruma istediğim ifadeyi atarım işinize bakın. ben duyar kasmak istesem böyle olmaz. doğru dürüst yazmayı bilmiyorsanız yazmayın. ırkınız ne bilmem ama ben alttan alttan bir laf dokundurayım da o zaman görelim sizi.
Ben de onu diyorum, herkes kendi işine baksa sorun kalmayacakta, saçma sapan sataşmaları vazife edinmiş gibi yazıp yazmamamı bilmediğimden bahsediyorsunuz. Irkım ne alaka? Aldatılmanın ırkı mı oluyor? Konu sahibi aldatıldığından dolayı nefret söyleminde bulunmuş, olayın özüyle değil de ırkıyla mı ilgileniyorsunuz

Ben de onu diyorum, herkes kendi işine baksa sorun kalmayacakta, saçma sapan sataşmaları vazife edinmiş gibi yazıp yazmamamı bilmediğimden bahsediyorsunuz. Irkım ne alaka? Aldatılmanın ırkı mı oluyor? Konu sahibi aldatıldığından dolayı nefret söyleminde bulunmuş, olayın özüyle değil de ırkıyla mı ilgileniyorsunuz

evet ırkıyla ilgileniyorum sizin gibi. aldatılma diye bir şey okumadım konu sahibini nasıl şirin göstereceğinizi şaşırdınız. adam ondan ayrıldıktan sonra rus biriyle evlenme kararı almış. konu sahibi de sanki rus kadınlar türk erkekleri özellikle baştan çıkarırmış gibi kendi tanıdıklarının pisliğini ruslara yüklemeye çalışmış. boş yere şimdi bana laf anlatmaya çalışmayın dışarıdan komik görünüyorsunuz savunduğunuz şey korkunç. daha da size cevap vermem.

evet ırkıyla ilgileniyorum sizin gibi. aldatılma diye bir şey okumadım konu sahibini nasıl şirin göstereceğinizi şaşırdınız. adam ondan ayrıldıktan sonra rus biriyle evlenme kararı almış. konu sahibi de sanki rus kadınlar türk erkekleri özellikle baştan çıkarırmış gibi kendi tanıdıklarının pisliğini ruslara yüklemeye çalışmış. boş yere şimdi bana laf anlatmaya çalışmayın dışarıdan komik görünüyorsunuz savunduğunuz şey korkunç. daha da size cevap vermem.
Ben kendimi savunmak zorunda kaldım söylemlerinizden dolayı, yorumlarını tekrar okursanız kullanılmış ve aldatılmış hissettiğini yazdığına rastlarsınız. Yazmayacağız için teşekkürler, genelde komik olduğum söylenir, ketum değilim

Yalnız şimdi Rus yerine Kürt kızı olsaydı ortalık ayağa kalkardı. Burada Ruslara yapılan hakaretler Kürtlere yapılsaydı sanırım ortam bayağı şenlenirdi :)
Gariplerim burada yaşamıyor diye mi bu kadar pervasızca saldırılıyor. Hoş Rus popülasyonu da fazla diye biliyorum ülkede.
Anam Kürt halimle bunları yazmak da ne bilim şey gibim oldu :KK70:
Siz Türkler çok tuhaf :KK53:

@Mune
Bir de sahte profillerden çıkıp
Irk
Mezhep
Cart curta dön

Yeri gelince üzerimden ayar vermek serbest tabi

Susar bu kız, çoğunluk başka
Ne dediğim okunur, ne hükmü olur düşürülen üyeliğimin.

Adil olun, buyurun.

Kezban a ceza veren siz değil misiniz?
Kezban??

Açıklayın mantığı,
Ben de kezbandan ceza almıştım :)

Üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok maalesef. Kadın-erkek farketmez büyük çoğunluğun hayatında üzücü bir ayrılık oluyor.

Bu arada erkek olsam ben de Rus kadınıyla evlenirdim. Güzeli, kusursuz güzel. Onu geçelim, kesinlikle dırdırları yok, en ufak bir olayda trip atma huyları yok, küsme huyları yok. Hem ilişkiye ağırlıklarını koyuyorlar hem de huysuz değiller (istisnalar kaideyi bozmaz).

Konu sahibi ekşici bir erkek değilse ben de bişey bilmiyorum.Şöyle ki :

Düğün için para harcamamak
Saçma diye nitelenen adetlere uymamak
Türkiye'den ayrılık yurt dışına yerleşmek
Rus kızlarının güzelliği
Türk kızlarının kötü huyları
30 yaşında bekar kadın gibi ekşisözlüğün çöplük konuları harmanlanarak buraya bu konu açılmış.

Özellikle yaş ve Rus kızı vurgusu böyle düşündürdü.
Konuyu okudukça banada öyle geliyor
Özellikle bu yaştan sonra çocuğu olmaz hastane hastane gezeriz erkek büyük olmalı demesi falan tam ekşici tipi
Birde erkek tek eşli olmaz redpil ne zımbırtıysa onu eklese tam ekşici erkek yazısı

Ay çok teşekkür ederim, Kalp kalbe karşı derler siz de benim beğendiğim üyelerdensiniz, yorumlarınız hep dikkatimi çeker. İnşallah düzgün biri çıkar karşıma ve tüm isteyenlere... Öncelikle şu kalbimin acısı bir dinse.... çok zor günler yaşıyorum.

Ben de sizi seviyorum :) Benim konuma da yazmıştınız...
Bu yaşadığınız şey aslında size evrenin bon bir şakasıymış:) Nasıl yani diyeceksiniz, şöyle ki bizler boşandık kötü şeyleri geride bıraktık, istediğimiz gibi bir erkek bulmak için çabalıyoruz ama kesin emin miyiz kararlı mıyız o kişiyi hak ediyor muyuz vs vs sınav gibi düşünün. Asla vazgeçmeyin ve en önemlisi İNANIN. Sadece istemek yetmiyor, inanmayınca olmuyor, ayrıca beklentiye girmememiz zaman koymamamız gerekiyor...Biliyorum hiç kolay değil ama ben inanıyorum olacağına :) Asıl bizim gibi düzgün kadın yok etrafta, sizin gibi bir kadını isteyen kaç erkek var biliyor musunuz :)

Yaşadığınız şeye yaşam dersi deyip yeniye açılın ben biliyorum ki burda hepimiz çok mutluyuz diye yazacağız :) Oldu enerjisi katalım isteklerimize...

Ya bırak alla sen git sadaka ver kurtuldum diye eden bulur
Şuan çok yeni ondan böylesin inan elin rusu hiç fedakadar cefakar çilekeş olmaz
En ufak şeyde basar gider yemek bilmez temizlik bilmez kolaymı Türk paşalarıyla uğraşmak onun sevgisi demekki başkasını bulana kadarmış ben olsam ona acırım zavallı
Gelinimiz rus turk kizlarina asla degismem o kadar soyleyeyim.Bu cevabimi istiyorsunuz

Back
X