Hayvanlar da yiyenler de hasta olmasın diye düşünmüştür bizimkiler. Bu Rusya da hiç insanlıktan anlamıyor canım.
tavuktan tiksinti geldi, mideme de dokunmaya başladı niyeyse, uzun bi süre yemeği düşünmüyorum valla
Ben köpeğe 2 gün tavuk eti versen yemez ama bulgur pilavını her gün ver yer hayvan akıllı bence , benide tavuğun kokusu miğdemi kaldırdığı için yemiyorum yolsa kusarım
her markanın tadı çok bozuldu bundan 10 sene önceki gibi değil, 20 sene önceki gibi hiç değil
İsanların maddi imkanı yok herkes doğal beslenemiyorİyyy tiksinirim hazır tavuktan.. Agzima surmem..yiyenlerede sasarim tat yok, kokusu çirkin, hormonlu hormonlu..
Eğer imkânı olan varsa köy tavuğu bulup yesin ayda bir.. İki kerede tüketen şifa olur hiç olmazsa..
Ben eşime söyledim köy tavuğu bulacak bi arkadaşı getirecek.. Kendinmi yolcan tüylerini temizlicen dedi.. Temizlerim dedim.. Eskiden haziri mi vardı
Benim demek istediğim, haftada bir yiyosa hazirini, ayda bir yesin saglikli olanı yesin..İsanların maddi imkanı yok herkes doğal beslenemiyor
evet haklısın ama 5 kişilik bir aileyi düşün mutlak evde hergün aş kaynaması lazım tavuk yemezse sebze yemezse yağlar berbat et zaten alamıyor vasat tülketici mecburen ne alabiliyor ise onu kaynatacakBenim demek istediğim, haftada bir yiyosa hazirini, ayda bir yesin saglikli olanı yesin..
Benimde çok iyi değil durumum, ama sonra sağlıktan olmakta var o daha zor..
Benim demek istediğim, haftada bir yiyosa hazirini, ayda bir yesin saglikli olanı yesin..
Benimde çok iyi değil durumum, ama sonra sağlıktan olmakta var o daha zor..
senin ki bardağın dolu tarafını görmekSağlıktan şöyle zararı oluyor diyelim dişin apse yaptı ve litihaplandı sonra doktor anritibiotik yazdı ama iltihap geçmediyse daha pahalısını ve yabancı marka olanını almak zorundasın yoksa iitihap geçmiyor o yediğimiz tavukların acısı başka,başka çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?