slmlar.. herkes aynı şeyi mi yaşıyor yoksa sadece bende mi böyle bilmiyorum.. eşimle özel olarak yaptıgımız hiçbirsey yok.. ailesiyle dipdibeyiz heryerde heryere birlikte gidip geliyoruz..evdeyken bitek yemekte birbirimizi görüyoruz sonra o tv basına geciyor sohbet muhabbet yok.. dizi film izliyorum. çalıştıgım için ben erken yatıyorum o uykusu ne zaman gelirse.. onun için uyku dert değil.. saolsun işlerime yardımcı olur evde gün içinde arar eder napıosn nasılsın bu kadar.. ama ailesyle konusmalarına bakıyorum gününü anlatır neler yasamıs ne yapmıs öyle istekli anlatır ki bana gelince iyi işte ne yapıyım iş güç.. onunla oturma odasında birlikte tvye bakmak vakit gecirmek anlamındaymıs.. evliliği sen ne sanıyordun diyor ve ben sana 1 yıllık evliyim yani.. bi parka insek ailesi bi oturmaya gitsek ailesiyle birlikteyiz.. artık sıkıldım.. ister istemez onlara da zıt oluyorum.. haftasonu gelir dısarı cıkmak istiyor arkadaslarıyla mesela ayda yılda bir oluyor bu belki ama ya ailen yok madem simdi de arkadasların mı ben neden cıkmıyorum diyorum sen napcaksın diyo.. ben insan değil miyim neden cıkamıyorum diyo.. peki ben neyim diyorum susuyo bagırıp kapıyı cekip cıkıyor.. gec gelmez baska kötü yerlerde takılmaz asla ama bende bi özel oldugumu hisetmek istiyorum üç gündür aglıyorum ya bi gör beni diyorum bi ilgi göster bi sevdiğini söyle yalvarıyorum resmen.. sonra bunları yapmayınca benden önceki ilişkisine takılı kalıyorum acaba ondada mı öyleydi.. onunla 2 yıl konusmus 3 gün nisanlı kalmış kız sehir dısından.. benimle de onunla ayrıldıktan 5 ay sonra tanısıp 6 ay sonrasında evlendik.. aklım gidiyor bazen unutamadı mı acaba ona da böyle mi olurdu diye.. beni uyuyor sandığında gelip öper ölürüm sana der sensiz yapamam der ama uyanıkken agzından hiçbirsey alamam.. nden diyorum ne yapamıyorum ne eksik bırakıyorum diyorum kendi kendime.. ailesine gidince a dan z ye herseyi bıdır bıdır konusup eve gelince sus pus olması beni delirtiyor.. nasıl renklendiricem beni görmesini saglıcam bilmiyprum varsa yoksa tv varsa yoksa cümbürcemaat yapılan seyler.. özelimiz sadece yatak odası mı yani... bide bebek diyor.. neden yapıyım ki ya sen önce beni bi gör değil mi bilmiyorum kendi kendimi bunaltıyorum