Rüya Yorumları rüya da sürekli aynı kişiyi görmek

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
iyi akşamlar kızlar.rüyamda sürekli bir zamanlar platonik olarak sevdiğim adamı görüyorum.bunun anlamı nedir sizce?.her gece düşünüyorsun ondan görüyorsunuzdur demeyin.cünki onla bir yıldır hiç bir iletişimde bulunmadım.çalıştığım yere yakın yerler de takılıyor ama eski ilgim yok ona karşı,gece onu düşünerek uyumuyorum.ama sürekli rüyam da görüyorum :(

iyi akşamlar kızlar.rüyamda sürekli bir zamanlar platonik olarak sevdiğim adamı görüyorum.bunun anlamı nedir sizce?.her gece düşünüyorsun ondan görüyorsunuzdur demeyin.cünki onla bir yıldır hiç bir iletişimde bulunmadım.çalıştığım yere yakın yerler de takılıyor ama eski ilgim yok ona karşı,gece onu düşünerek uyumuyorum.ama sürekli rüyam da görüyorum :KK43:
Bilinçaltı.:KK39::KK39:

Rüya tabiri;" bu zor zamanlar geçecek bak valla, bak x'i seviyordun, bu aşk karşılık bulsaydi nasıl mutlu olurdun, hatirliyor musun? Gel, gene onu düşünelim, sorunlardan uzaklasalim" diyor bilincin. Altı üstü, sakasi yoktur onun.

iyi akşamlar kızlar.rüyamda sürekli bir zamanlar platonik olarak sevdiğim adamı görüyorum.bunun anlamı nedir sizce?.her gece düşünüyorsun ondan görüyorsunuzdur demeyin.cünki onla bir yıldır hiç bir iletişimde bulunmadım.çalıştığım yere yakın yerler de takılıyor ama eski ilgim yok ona karşı,gece onu düşünerek uyumuyorum.ama sürekli rüyam da görüyorum :KK43:

bilinçaltı ya da seni konuşuyordur sana malum oluyordur

Back
X