- 16 Kasım 2022
- 71
- 32
- 8
- 38
- Konu Sahibi perikizi0035
-
Biz ilk bebegimizi dogumuna 1 hafta kala kaybettik o gece hastanede yanlizken soylemisti esim bir daha deneriz erkek olursada cinar koyariz cinar agaci gibi olur omru demistiHayrolsun inşallah.
Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin.
Kv niz ermiş olabilir ya da
Bu ismi eşiniz değil kv istiyor olabilir.
O oğluna söylemiştir. Oğlu da size kendi istiyormuş gibi söylemiş olabilir.
Kv niz peygamber degilse isim onun fikriBayanlar bebek bekliyorum :) 16. Haftamiz bitti 17. Haftamizdayiz doktorumuz net demese de kiz dedi ben erkek hissediyorum
Neyse sorum su kayinvalidem ruyasinda erkek dogursugumu ve isminin cinar oldugunu soyledi ruya yorumlayabilen bakabilir mi acaba
Bu arada esim erkek olursa cinar koyacagim ismini demisti ama bizden baskasida bilmiyordu
Ne anlama geliyor ki acaba
Wallaha su an aydinlandim olabilir walla ay hic oyle dusunmemistim yaaaKv niz peygamber degilse isim onun fikri
Bence biliyordu…bizden baskasida bilmiyordu
Amin insallahBelki annesine o söylemiştir.
Annesinin hafızasında kalmıştır.
Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Esimin dedigi gibi ben azicik safim galiba yaaBence biliyordu…
Evinize dinleme cihazı yerleştirmiş olabilir...Bayanlar bebek bekliyorum :) 16. Haftamiz bitti 17. Haftamizdayiz doktorumuz net demese de kiz dedi ben erkek hissediyorum
Neyse sorum su kayinvalidem ruyasinda erkek dogursugumu ve isminin cinar oldugunu soyledi ruya yorumlayabilen bakabilir mi acaba
Bu arada esim erkek olursa cinar koyacagim ismini demisti ama bizden baskasida bilmiyordu
Ne anlama geliyor ki acaba
Bayağı bir iş dönmüş gibi. Yani eğer ki bebeğiniz erkekse de bu ismi koymayın benceBiz ilk bebegimizi dogumuna 1 hafta kala kaybettik o gece hastanede yanlizken soylemisti esim bir daha deneriz erkek olursada cinar koyariz cinar agaci gibi olur omru demisti
Hic o acidan bakmadim acikcasi acaba fasulyemin cinsiyeti icin bir anlami varmi diye merk etmistim ama ay bi sasirdim ben
Ayy girme şoka şekerim.Amin insallah
Diger konuda da soktayim walla
Yok o kadar degil :) hastanedeydik zaten sdc bir kere konusuldu bu konu ve kaldi oyleEvinize dinleme cihazı yerleştirmiş olabilir...
Acikcasi hic bu acidan dusunmedigim icin kabul etmeyi planliyordum ama benim gönlümden gecen baska bir isim vardi ama simdi kabul etmemeye karar verdimBayağı bir iş dönmüş gibi. Yani eğer ki bebeğiniz erkekse de bu ismi koymayın bence
Tabi ki o kadarını yapmamıştır da bi telekukak hissiyatı aldım niyeyse:))Yok o kadar degil :) hastanedeydik zaten sdc bir kere konusuldu bu konu ve kaldi oyle
Gönlünüzden geçen ismi koyun bence deAcikcasi hic bu acidan dusunmedigim icin kabul etmeyi planliyordum ama benim gönlümden gecen baska bir isim vardi ama simdi kabul etmemeye karar verdim
Oyle oldugunu dusunmek istiyorum ben yaAyy girme şoka şekerim.
Kadin temiz kalplidir.
İçine doğmuştur belki
Rabbim erkek nasip ederseGönlünüzden geçen ismi koyun bence de
Ya sdc bi ruyayi merk etmistim ama ben yaaaTabi ki o kadarını yapmamıştır da bi telekukak hissiyatı aldım niyeyse:))
Hayırlı ve sağlıklı demeyi ihmal etmeyin. Önceliğiniz hayırlı ve sağlıklı olması olsun.Rabbim erkek nasip ederse
Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?