Rüya Yorumları Rüya yorumlayabilen var mı ??

local_shoper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
57
0
96
Kızlar Merhaba,

Çok fazla rüyalarını hatırlayabilen biri değilim yorumlardan da hiç anlamam internetten araştırayım dedim ama net birşey bulamadım.

Evli değilim ve rüyamda üzerimde beyaz çok hoş gelinlik değil ama gelinliğim olan bir elbise var oteldeyim sanki düğün bitmiş balayı gibi yaz ayı elbisem kan olmuş bulaşmış çok üzülüyorum ama ortada ölüm gibi ya da kendimi kötü hissediren birşey görmedim sadece gelinliğim kirlendi diye üzülüyorum ve yıkamaya başlıyorum sonra büyük br kısmı çıkıyor yıkarken birileri geliyor arkadaşlarımız gibi biraz kalıyor ama dediğim gibi kan olmasına rağmen huzursuz hissetmiyorum kötü bir kabus gibi değildi gördüğüm

Az da olsa yorumlayabilecek olan var mı?

Şimdiden teşekkürler...

bu rüya bana bi uyarı gibi geldi.
hayatında biri varsa ona ya da çevresindeki insanlara dikkat et hatta özellikle çevresindekiler gibi geldi bana, iftira, karalama gibi şeylere maruz kalabilirsin
yoksa da hayatına girecek kişilere dikkat et derim
benden bu kadar:)

bu rüya bana bi uyarı gibi geldi.
hayatında biri varsa ona ya da çevresindeki insanlara dikkat et hatta özellikle çevresindekiler gibi geldi bana, iftira, karalama gibi şeylere maruz kalabilirsin
yoksa da hayatına girecek kişilere dikkat et derim
benden bu kadar:)

Hayatımda kimse yok.Ama kısa süre önce bitirdiğim bir ilşkim vardı.

Çok teşekkür ederim,dikkat edicem.

canım erkek arkadaşın veya görüştügün biri varsa dikkat et kesinlikle yada tanışıcagın biri olucak ! rüyalar herzaman işarettir

Rüya yorumcusu degilim ama kan rüyayı bozar derler yani rüyanda gördügün olayların gerçekleşmesini bozar yani engeller derler.

benim bildiğim kadarıyla da kan rüyayı bozar o rüya yorumlanmaz anlamsızdır derler, belki bir korkunuz var evlilikle ilgili bu sebepten böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz, her şeyin hayırlısı :)

bana rüyanız bıraz bılıncaltı gıbı geldı . ama sunu soyleyebılırım bu bılıncaltı ıse gecmıste yasadıgınız ılıskıde evlılık beklerken husranla sonuclanması, gelınlık ve kan deyınce cok ozur dılerım aklıma kızlık zarı vs geldı aklınıza bu tarz seylerı takıyorsanız bılıncaltı ondan kaynaklanabılır bunu gormenız ama bılncaltında boyle bırsey yoksa yınede uyarı gıbı dusunuyorum dıkkat etmenızı gelınlık hayalınızın hatalarınızla bozulabılecegı anlamına gelıyor kan ruyayı bozar zaten sonunda da oyle gormussunuz.. tabı bu benım nacızhane yorumum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyaların şeytani mi yoksa rahmani olduğunu çoğu zaman bilemeyiz
Her rüya da anlatılmaz
İyi veya kötü bir rüya gördüğünüzde akan suya anlatın ve hayırlara yazılmasını isteyin
Ama illa bir yorum yapmak gerekirse
Ki az çok anlarım yorumlamaktan
Çevrenizden biri sizin düşmanınız ve kötü şeyler düşünmüş
Ama kan rüyayı bozmuş buda demek oluyor ki size zarar veremeyecek

Son olarak rüyaların ilk yorumlayanı çok önemlidir
Bu yüzden salih bir kişi olduğundan emin olduğunuz kişiye anlatın

yha bende rüyamda hep eşimle değil de başkalarıyla evli olduğumu görüyorum en az haftada 2 kere görürüm bu çesşit rüyaları 1.5 yıldır...anlam veremedim gitti...herhangi bi sorun da yok evliliğimde ...nazar değmesin herşey çok iyi ...yorumlayabilen varmı bunu:26:

Benim tarottan bile iyi olduğum tek konudur rüya yorumlamak. Çünkü rüyada görülen her şeyin, o kişiye göre yorumlanmasını sağlarım. Rüya tabiri kitaplarını açıp anlam aramakla yorum yapılmaz. Rüyanda deniz görürsün, millet "Ahhh deniz berekettir, murattır, süperdir" falan der. Ama rüyasında gören kişi için, deniz olumlu duygular hissettirmeyen bir olgu olabilir. Küçüklüğünde denizde boğulma tehlikesi geçirmiş biri, rüyasında deniz gördüğünde hala bu korku dolu anları bilinçaltında taşıyorsa, o kişiye yorum olarak "bilinçaltının huzursuzluk yaşadığı bir durum var." denir.

Senin rüyana gelince... Sen kendin yorumlayacaksın bunu. Gelinlik senin için ne çağrıştırır? Rüyamda huzursuzluk hissetmedim diyorsun, gördüğün kötü imgelerin hiçbiri bilinçaltı için uyarı sinyali veren mesajlar değiller. Ayrıca kan görmenin rüyayı iptal etmesi durumu da yoktur, kan bile bilinçaltımızın bize verdiği bir işaret olabilir.

Kanın büyük kısmının çıkıp bir kısmının kalması, bana bitirmen gereken ama yarım kalan bir işin olduğunu çağrıştırdı. Gelinlik, büyük ihtimalle evliliğini işaret ediyor ama senin için masumiyet gibi bir anlama geliyorsa, bir çocuğu da simgeliyor olabilir.

bana rüyanız bıraz bılıncaltı gıbı geldı . ama sunu soyleyebılırım bu bılıncaltı ıse gecmıste yasadıgınız ılıskıde evlılık beklerken husranla sonuclanması, gelınlık ve kan deyınce cok ozur dılerım aklıma kızlık zarı vs geldı aklınıza bu tarz seylerı takıyorsanız bılıncaltı ondan kaynaklanabılır bunu gormenız ama bılncaltında boyle bırsey yoksa yınede uyarı gıbı dusunuyorum dıkkat etmenızı gelınlık hayalınızın hatalarınızla bozulabılecegı anlamına gelıyor kan ruyayı bozar zaten sonunda da oyle gormussunuz.. tabı bu benım nacızhane yorumum:)

Çok teşekkürler açıkcası ben de rüyaların bilinçaltıyla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

Ama geçmiş ilşkimle ilgili üzüldüğüm ya da yaşadığım hayalkırıklığı olmadı aslında işte kafam karıştı evlilik gelinlik olunca sizden yardım istedim ben de çok teşekkür ederim yorum için:16:

Ben dün burda eski arkadaşlarını arayan bir konuyu görmüşdum ve biraz göz atmisdim. Gece rüyamda etkisinde kalmışımki, eski sınıf arkadaslarımı gördüm:d
Bilemeyeceğim bu rüyalar dogrumudur yoksa değilmi.. Bence pek ciddiye almamak gerekiyor..

yha bende rüyamda hep eşimle değil de başkalarıyla evli olduğumu görüyorum en az haftada 2 kere görürüm bu çesşit rüyaları 1.5 yıldır...anlam veremedim gitti...herhangi bi sorun da yok evliliğimde ...nazar değmesin herşey çok iyi ...yorumlayabilen varmı bunu:26:
Evli olduğun kişilerin ortak özelliği var mı? Belki de eşinin değişmesini istediğin yanlarını, o kişilerde görüyorsun. Örneğin rüyanda evli olduğun kişilerin hepsi -örnek vermem gerekirse- titiz insanlarsa, eşinin pasaklı oluşundan dolayı bilinçaltın isyan ediyor olabilir.

Ben dün burda eski arkadaşlarını arayan bir konuyu görmüşdum ve biraz göz atmisdim. Gece rüyamda etkisinde kalmışımki, eski sınıf arkadaslarımı gördüm:d
Bilemeyeceğim bu rüyalar dogrumudur yoksa değilmi.. Bence pek ciddiye almamak gerekiyor..
Rüyalar, gün içinde gördüklerimizden izler taşır. Onları çıkarttığımızda geriye kalanlar, bize mesajlardır. Beyin muhteşem bir organ ve çok güçlü. Bazı şeyleri öngörebiliyor, hissedebiliyor. Bunu ister olağanüstü bir yetenek olarak görün, ister beynin başarabildiği sıradan bir görev gibi, fark etmez.

Mesela gün içinde savaş içerikli filmleri kurcaladım, o günün gecesi gördüğüm rüyamda arka planda savaş müzikleri çalıyordu. Şimdi o savaş melodilerini mesaj olarak alamam, gün içerisinde bakındığım filmlerin bilinçaltıma bıraktığı bir etki olduğunun bilincindeyim.

Ama gün içerisinde bilinçaltıma etkide bulunmayan bazı görüntüleri de rüyalarımıza misafir edebiliyoruz. O zamana kadar hiç düşünmediğimizi sandığımız ama içten içe bilinçaltımızı kemiren şeyler olabiliyor rüyalarımızda. Mesela rüyamızda eski bir dostumuzu görüyoruz, uyanınca onu arayıp hal hatır soruyoruz. O da diyor ki, "Sen de benim aklıma geldin dün gece." Meğer farkında olmadan telepatik bir bağ kurmuşuz o kişiyle. Ya da diyor ki "Aradığın iyi oldu, canım sıkkındı şu olaydan ötürü." Meğer onun acısını hissedebilmişiz bu oluşan telepatik bağ sayesinde.

Rüyaların sadece beynin her akşam mısır patlatarak izlediği bir bedava film gösterisinden ibaret olduğunu sanmıyorum ben.

Evli olduğun kişilerin ortak özelliği var mı? Belki de eşinin değişmesini istediğin yanlarını, o kişilerde görüyorsun. Örneğin rüyanda evli olduğun kişilerin hepsi -örnek vermem gerekirse- titiz insanlarsa, eşinin pasaklı oluşundan dolayı bilinçaltın isyan ediyor olabilir.

yok canım yha çoğunlıukla tanımadığım kişilerle evli oluyorum :26: eşimi gördüm zaman ise rüyamda hep evlenmek üzere olduğumuzu görüyorum ... garip :44:

yok canım yha çoğunlıukla tanımadığım kişilerle evli oluyorum :26: eşimi gördüm zaman ise rüyamda hep evlenmek üzere olduğumuzu görüyorum ... garip :44:

Bu konudaki rüyalarında neler hissettiğini de eklemen gerekiyor. Başkalarıyla evli olmak seni huzursuzlandırıyor mu, eşinle evlenmeye çalışıyor ama tam evlenemeden uyanıyor musun, bu rüyalar rahatlatıcı ya da rahatsız edici duygular yaratıyor mu vs. Bu sorulara cevap vereke aslında kendi yorumunu kendin de yapabilirsin.

Bana evliliğin başından beri "artık tam olarak evliyiz" demene engel olan bir durum var ve bunu kafana takıyormuşsun gibi geldi. Eşinle evlenemiyorsun ya da evlendiğinde eşinle evli değilsin. Eşinle bir türlü evlilik konusunda kavuşamıyorsunuz. Aklında "Artık evliyiz" demene engel olan ve yarım kalmış, bitirilmesi veya çözülmesi gereken bir nokta var sanırım.

zaten evlenmemiz çabuk oldu bazı sebeblerden dolayı yoksa hemen evlenmiycektik...meğer bilinç altına sorun yapıyomuşum....:6:tşk ederim ilgilendiğin için:38:

Rüyaların şeytani mi yoksa rahmani olduğunu çoğu zaman bilemeyiz
Her rüya da anlatılmaz
İyi veya kötü bir rüya gördüğünüzde akan suya anlatın ve hayırlara yazılmasını isteyin
Ama illa bir yorum yapmak gerekirse
Ki az çok anlarım yorumlamaktan
Çevrenizden biri sizin düşmanınız ve kötü şeyler düşünmüş
Ama kan rüyayı bozmuş buda demek oluyor ki size zarar veremeyecek

Son olarak rüyaların ilk yorumlayanı çok önemlidir
Bu yüzden salih bir kişi olduğundan emin olduğunuz kişiye anlatın

Cok tesekkur ederim,ozellikle su siralar cevremde hakkimda kotu seyler dusundugunu hissettigim ve arkamdamdan konustugumu dusundugum biri var ondan etkilenmis olabilirim.Cok tesekkurler tekrar:16:

Back
X