Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

merhaba rüyamda yattığım odanın kapısını açıyorum antre aydınlık açtığım kapının kilidine kırmızı ip bağlı ipin ucu beyaz güvercine bağlı gördüm yorumlarsan sevinirim...

bekar mısın canım..ya da evden cıkacagını gerektıren bır durum mu var ...mesela evlenecek uzere olabılırsın ya da okul ıcın bavul dızıo olabılırsın..veya farklı bısı..

merhaba ben dün rüyamda tanıdıgım bi evdeyim sanıyorum yanımda annem var yerde bişey yürüyo diyoruz ney bi bakıyoruz minnacık bir muhabbet kuşu buldugumda küçücük ama ben bakmışım beslemişim toparlanmış uçup uçup amzuma konuto rengini hatırlayamıyorum ama kuyruk kısmı tavus kuşu gibi renkliydi ve biseyler söyledi bana acaba nedir yorum için şimdiden teşekkürler

merhaba bende ruyamda tatil bolgesinde bi yerdeyim havuzun icinden yuruyup karaya cikiyorum babaannemdeyim ustumde siyah bir elbise var corapla ustume krem rengi bir hirka veriyor babaannem ayrildigim erkek arkadasim beni kapida bekliyor beni ariyor bekliyorum gel diye elindede tatli varmis sana aldim diyor ve ben simdi cikamam evde babam var diyorum sen git simdi ben gelicem diyorum

......bekarım ....

anladım canım guzel bır evlılık yapğacaksın yasını falan bılmıorum ama o guvercın evlenecegın kısıyı temsıl edıo...tertemız bırı cıkacak karsına...ıpte senı gelın etmek ısteyısıdır...veyaht baska bır tabırle ısınde yukseleceksın calısıosan eger..yanı ruyan cok guzel...kalbının temızlıgını de anlatıo..

waww bugun deherkes kısmetlımasallah...senın de ruyan cok guzel canım...talıp ve kısmet veya alacagın cok guzel bır habere yorumlanır bu...ama bu haber veya kısmet once annenın kulagına gıdecek...ya da sen annenle paylaşacaksın...kulagına soyledıgı sozu duysaydın keske o gelecegın le ılgılı..ne dedıyse o cıkar...fısıldayan melek gıbı dusun..

havuzun rengı onemlı..

teşekkürler hatırlayamıyorum ne söyledigini uzun zamandır bebek istiyoruz inş. o anlamda bi kısmettir bu

ayrıyız ama şuan o gördüğüm kişiyle bi ilgisi var mı

canm ben rüyamda bizim evde yengem kuzenmle oturmuş odaya gecmiş kuran okuyo bende diğer odadayım kuzenme kırgınım kavgalıyım neyse yengeme telefon geliyo tesettürlü dini inancı tam bi arkads va o arıyormus bana diyo ki sana bu kişinin slmıvar bende ordan sesleniyorum aldım slmını diyorum sende slm söyle die böyle değişk bişeydi canm yorumlarsan sevinirim....

ısler deısır o zaman..bu kısı senı ıstıo ama soyleyemıo...ama olmucak bu ıs gıbı cunku daha ıyılerıne layık oldugunu dusunuosun...ve oyle de havuzun rengı anlatıo bunu

canım çok soru sordum galiba kusura bakma
çocuk barışmak isteyecek de ben mi istemeyeceğim farklı düşündüğüm için onu anlamadım :26:

çok teşekkür ederim canım yorumun için inşallah tez günde çıkar ..
şuan hiç öyle bir niyeti yok gibi ses soluk yok ama inşallah çıkar rüyam senide bilgilendiririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…