merhaba rüyamda yattığım odanın kapısını açıyorum antre aydınlık açtığım kapının kilidine kırmızı ip bağlı ipin ucu beyaz güvercine bağlı gördüm yorumlarsan sevinirim...
bekar mısın canım..ya da evden cıkacagını gerektıren bır durum mu var ...mesela evlenecek uzere olabılırsın ya da okul ıcın bavul dızıo olabılırsın..veya farklı bısı..
......bekarım ....
merhaba ben dün rüyamda tanıdıgım bi evdeyim sanıyorum yanımda annem var yerde bişey yürüyo diyoruz ney bi bakıyoruz minnacık bir muhabbet kuşu buldugumda küçücük ama ben bakmışım beslemişim toparlanmış uçup uçup amzuma konuto rengini hatırlayamıyorum ama kuyruk kısmı tavus kuşu gibi renkliydi ve biseyler söyledi bana acaba nedir yorum için şimdiden teşekkürler
merhaba bende ruyamda tatil bolgesinde bi yerdeyim havuzun icinden yuruyup karaya cikiyorum babaannemdeyim ustumde siyah bir elbise var corapla ustume krem rengi bir hirka veriyor babaannem ayrildigim erkek arkadasim beni kapida bekliyor beni ariyor bekliyorum gel diye elindede tatli varmis sana aldim diyor ve ben simdi cikamam evde babam var diyorum sen git simdi ben gelicem diyorum
havuzun rengı onemlı..
waww bugun deherkes kısmetlımasallah...senın de ruyan cok guzel canım...talıp ve kısmet veya alacagın cok guzel bır habere yorumlanır bu...ama bu haber veya kısmet once annenın kulagına gıdecek...ya da sen annenle paylaşacaksın...kulagına soyledıgı sozu duysaydın keske o gelecegın le ılgılı..ne dedıyse o cıkar...fısıldayan melek gıbı dusun..
kirli değildi berrak normal havuz rengindeydi
canım aılen senı cok sevıo...sana zarar gelsınler ıstemıolar...sevgılın oldugunu ogrendıklerı gun once tepkı gosterebılırler ama sonra onu da sevecekler...en buyuk korkuları her anne babanın oldugu gıbı senı dusunmek..ruyan guzel yanı kuzum..
ayrıyız ama şuan o gördüğüm kişiyle bi ilgisi var mı
ısler deısır o zaman..bu kısı senı ıstıo ama soyleyemıo...ama olmucak bu ıs gıbı cunku daha ıyılerıne layık oldugunu dusunuosun...ve oyle de havuzun rengı anlatıo bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?