Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

guzel...bekledıgın bır haber var hemen ogrenmek ıstedıgın bırsey..ya da yapmak ıstedıgın bırsey olabılır...bu haberı alacaksın ya da yapmak ıstedıgını yapacaksın...yukselmeye acıksn..

Beni çok etkileyen bi rüyam var. Genelde görmem rüya pek daha doğrusu hatırlamam ama bunu aklımdan çıkaramıyorum.

Karanlık bi binanın içindeyim çok yüksek sürekli merdivenlerden iniyorum hızlı hızlı. Sonra bi katta merdivende oturan biri var ama dnüp bakmıyo hiç bana. Yavaşça onu izleyerek inmeye devam ediyorum aşağı. sonra bi katta bi kapı görüyorum hafif aralık kapısı ama devam ediyorum inmeye. Sonra bi ses duyup geri yukarı çıkıp kapının önüne geliyorum. İçeriden fısıltı geliyor. Elimi uzatıp açacağım sırada merdivende oturan kişi oraya gitme diye ikaz ediyo beni. Sonrada uyanıyorum..

Birde hamile kuzenimi ikidir kurutulmuş biber yerken görüyorum poşet poşet biber yiyo.. Ne demektir çözemedim..

Teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar... Bende rüyamda boğaz köprüsünün üzerindeydim araba ile hızla geçiyorum arabam yeni bir araba. Köprüyü tam geçtim derken bakıyorum yanlış yoldayım sonrada yolumu bulup geri dönüp köprünün tam sonuna geldiğimde köprünün merdiven kısmındayım köprü ayağında onarım varmış bende beklememek için köprünün ayak kısmından aşşağı iniyorum sorunsuz bişekilde..... Bu sabahta rüyamda konuşmadığım bi abla vardı gerçek hayatta onu gördüm bu bacak kısmı basenleri yani acayip kilo almıştı rüyamda bacakları kilo almıştı onların evinde karınca varmış karınca toplayıp bi poşete koyuyordum bazılarınıda onlara bırakıyordum hatta karıncaların bazılarının yüküne bile yardım ediyordum :) nasıl bir rüya görmüşüm ben yaaa :)))) annem bırak yardım etme diyor karıncaya ben yazık deyip yardım ediyorum 1 tanesine :))) inş. Yorumlayabilirsin canım.....

bınada gördüğünüz rüya için yorum
aılede bır takım sıkıntılarınız var ..(eger eskı ruyaysa gecmıse yorumlayın)ve bu sıkıntılar yuzunden sız elınıze gecen bır fırsatı elınızın tersı ıle ıtmıssınız..

Hamıle kuzenızı bıber yerken gordugunuz ruya
dedıkodu demektır...bu sızın yaptıgınız bır dedıkodu veya baskasının sızın hakkınızda yaptıgı dedıkodudur....ve bu yapılan dedıkodu yuzunden basınız agrıyacak

kopru ıleılgılı ruya
bır seyı cok ıstemıssınız ama tam sızın olacakken vazgecmıssınız...ama ıyı olmus cunku daha ıyı bısı olacak...o konuyla ılgılı...

Karınca ıle ılgoılı ruya
mala yorumlanır canım...bır alısverıs olabılır coktandır ıstedıgın bır alısverıs veya bır toplu para durumu olabılır canım...ve senın de emegın olacak bu olayda

inşallah canım çooookkkkkk saol ağzına sağlık...

Bu köprü rüyasını gördüğüm gece eşimle çok kavga etmiştik ve dua etmiştim allahıma artık kavga etmeyelim die. Inşallah duamın kabulüne ir rüyam :)

mrb, bende dün rüyamda evime hırsız girdiğini görüyorum ev epey dağınık ve koşup altınlarımın oldugu yere bakıyorum ve altınlarımı yerinde buluyorum böyle bi rüya gördüm şimdiden tşkrler yorumunuz için..

nasıl yapacam ki bunu ( acaba kavgalarda ben mi dahada suçluyum

psıkolojı dede ıyıyımdır ..adamına sordun :) alttan al canım ılk gunku gıbı olsun hersey bu cok guzel bılıo musun ...evet bılıorum bence zaten sen harıka bır essındır ama calısıosa falan ıs stresı vardır onları dusun...ufakl tefek kavgalarla kus kalmayın...gercı ne ıcın tartısıonuz bılemem ama kendını onun yerıne koy ve oyle karsılık ver en guzelı bu ..:):)

canım senın bazı ısteklerın arzuların var olmasını ıstedıgın...olacak bunlar ama bıraz yorulacaksın...yanı ufak tefek dertlerden sonra ıstedıklerın senın olacak...

canım senın bazı ısteklerın arzuların var olmasını ıstedıgın...olacak bunlar ama bıraz yorulacaksın...yanı ufak tefek dertlerden sonra ıstedıklerın senın olacak...

dogru walla istedgm şeyler var dediğin gibi inş. olur agzına saglık çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…