Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

banada baaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk

annemin rüyası :
rüyasında küs olduğu kız kardesini görmüş, kendisi çok şıkmış, annem içinden çok şık oldugunu falan düşünmüş. Sonra annem kirli bi gölden geçmiş, annemin kız kardeşi göl kenarında duran beyaz köpeği almasını ve onuda pis gölün diğer tarafına geçirmesini istemiş ancak annem sadece kendısı geçmiş. yorumlarSan sevınırım :)))

bakartım tabı :):)
Annen ufak bır hastalık gecırecek canım..ama hemen gececek..

Anladım şekerim bende bir rüya görmüştüm bir grup kötü insan gelıp insanların burnunu kesıyorlardı.. insanlar korkuyor ama buna izin verıyor ve burunlarından kan akmıyordu... sonra o burun kesen adam yanıma gelip benımde burnumu kesmek istedi ve ben yüzümü kapatıp hayır falan dedim.. Sonra annem beyefendi yapmayın lütfen dedi ve adam yapmadı.. bunuda yorumlarmısın şekerımm

canm ben bu gece rüyamda yerlerden cam kırıntıları topluyordum sonra annemle tartısıyoruz bişeyler oluyo babam ağlıyo bende ona hemen sarılıyorum birlikte hüngür hüngür ağlıyoruz öyle işte uyandım sonra rica etsem yorumlarmısın?

canım ölüm ile alakalısenın ruyan...ama olacak bır olum deıl...yapılan bır yanlıs veya kaza veya baska bırseyın sonucunda kurtulacaksın canım..dıkkat et bu aralar...yanı ruyayı ne zaman gorduysen...

canım pek onemlı olmayan kucuk bır sorun ılekarsılacaksınız aılece..amagececek hemen

Merhabalar. Bu gece rüyamda,
Erkek arkadaşımı gördüm. Erkek arkadaşım aynı zamanda annemin amcasının oğlu. Bizden henüz kimse haberdar olmadığı için kuzen gibiyiz insanların yanında. Neyse işte, Sanırım memlekette, onlardayız. Onun geldiğini duyuyorum. Bahçeye çıkıyorum. Dış kapının ardından O'nu görüyorum. O da beni görüyor, gülümsüyoruz. Gelip bana çikolata veriyor. Sonra çok dikkat çekmemek için geri gidiyor, bahçede; etrafta akrabalar olduğu için yanımda duramıyor ama uzaktan bakıyor yani. Sonra çamurla oynayıp çamura bulanan bi kız çocuğu görüyorum, o da akraba ama kim olduğunu çözemedim. Ben o kızı alıyorum, çeşmenin önünde bi güzel yıkıyorum. Tertemiz oluyor. Sonra erkek arkadaşım yine yanıma geliyor. Muhabbet ediyoruz. Nasıl, beğendin mi beni diyor (uzun zamandır görüşmediğimizden). Ben de beğendim diyorum. Derken yeniden annemlerin yanına, içeri gitmeye yöneliyorum ve orda bitiveriyor rüya :)

mrb öncelikle ben de dün gece gördüğüm
rüyayı anlatmak istiyorum kısa bi rüya
sabaha karşı görmüş olmam muhtemel ..

ben bi ocağın başındayım ateşi açmışım tavayı koyuyorum
elime 1 tane de yumurta alıyorum normal bir ebatta
yumurta yumurtayı kırıyorum
içinden 1 derken 2,3,4,5... tam 10 tane yumurta sarısı çıkıyor
aa 2 tane çıktı diye sevinirken tam 10 tane saydım ..
birkaç rüya tabirine baktım ama yumurtanın kırılması iyi değilmiş..
ama çok sarılı çıkmasına dair birşey bulamadım
yardımınızı bekliyorum

canım sen bu kısıyle galıba evleneceksın...bu kısı cok temız bırı alın terıyle para kazanan bırı...ve bırsey almak ıstıosun sen bırıkım adına bısı...altın olabılır araba ev olabılır...onu daalacaksın...evlılıgın cok guzel olacak...ve galıba bu kısıyle olacak.

canım sen hayal ettıgın zengınlık ve mutlulugun 10 katına sahip olacaksın..anlamı bu...

İnşAllah canım benim, en çok istediğim şey bu :)) Ağzına, yüreğine sağlık. Çok teşekkür ederim...*

Rüyamda bizim eve bir sürü yoksul aile geliyormuş. Bu ev gerçek evimize benzemiyordu bu arada.
Biz o yoksul ailelere yardım edecekmişiz. Onlara yatacak yer veriyoruz ve karınlarını da doyuracakmışız.
Ordan oraya koşturup duruyoruz. Bi de aniden herkes aynı günde deliyor.
Annem bi yandan karşılıyor ve yer ayarlıyor birilerine, ben de diğer taraftan bi oyana bi bu yana koşturuyorum.
Saç baş dağılmış vaziyette. Ve şaşkın, kafası karışmış haldeydim.
Sonra bir odaya girdim. İki tane çocuk vardı. Bunlar da yoksul çocuklar. 4-5 yaşlarında ikisi de.
Biri kız, diğeri erkek çocuğu. Erkek çocuk zihinsel engelli.
Kız beni görünce sadece bakıyor ama erkek ağlamaya başlıyor yüz yüze geldiğimizde.
Ben ne yaptım neden ağlıyorsun , ağlama demeye kalmadan annesi geliyor çocuğun.
Onu alıyor. Bana da kusura bakmayın der gibi bakıyor annesi.
Ben de diyorum ki zihinsel engelli ya korktu galiba yabancı birini görünce.

Bi de hoşlandığım bir erkeği gördüm. Yeni tanıştık onunla. Aramızda bir sıcaklık var. Güzel bir diyaloğumuz var.
Rüyamdaki görüntü eski Türk filmlerindeki gibiydi. Antikaydı yani.
Ben biraz huzursuz ve endişeli halde bir otomobilde oturuyordum. Arka koltuğundaydım arabanın.
Benden başka kimse yoktu. Otomobil de eski ve havalı modellerdendi.
Klasik modellerden yani. Ben orda öyle beklerken hoşlandığım insan geldi şoför koltuğuna geçti.
Ben şaşırdım tabi. Biraz sinirli gibiydi. Gergindi.
Sonra bastı gaza, hızla gitti araba. Bu kadar.

Bunların anlamını çok merak ediyorum.

Rüyamda eski eşimin pişman olduğunu ve bana döndüğünü gördüm..Başka bir gün de geçen yıl görüştüğüm kişiyi gördüm.Benim yaşadığım şehre geliyordu ve beni görmeden gidiyordu,tlfda ona kızıyordum..

ruyalardan bıraz anlarım. kendımınkı yorumlayamam da bazen karsımdakını yorumlayabılıyorum. bazen ruyalarımızdakı seyler gercek oluyor ama su var kı ruyalar bılıncaltımızdakı dusuncelerın dısa vurumu. esını ya halen sevıyorsun ya da unutamadın. ıcten ıce onunla yenıden olmayı umut edıyorsun. belkı bunu seslı soyluyorsun belkı hıc soylemıyorsun ama bılıncaltına atmıssın bellı kı.

dıger kısı ıse o da senın ıcın onemlı bıryerde kalmıs bence. sankı sen ayrılmıssın ondan. o senı daha cok sevmıs ama sen bıtırmıssın bence ve bunun farkındasın. her nekadar sen bıtırmıs olsan da ıcınde bır umut kalmıs ya da beklentı kalmıs, cıkıp gelse, yenıden baslayalım dese bana dıye. suprız bır sekılde gormeyı ya da gelmesını beklıyorsun ama gorunce ya da gelınce senı unutmus olursa uzulecegın de kesın. belkı ona donmek ıstemıyorsun ama onun senden vazgecmesını de ıstemıyorsun ıcten ıce.

ısmını tanıyorum uc bes bır kelıme hatırlıyorum senınle ılgılı ınan. ve bu yorumları kesınlıkle sadece usttekı cumlelerıne ıstınaden ve ruya yorumlarıma guvenerek yazdım dogru mu sen soyle ? nasıl yorumladım ?

Ben de aynen böyle yorumladım ilk rüyasını. Bilinçaltı o.

Ama ikinci rüya bilinçaltı değil bence çünkü ben de aynı tarz bir rüya görmüştüm ve aradan epey zaman geçince gördüğüm kişi ile karşılaştım ve bir şeyler yaşadık. Bana aşık olmuştu.

Evet bilnçaltıyla ilgilidir bence de..Eski eşimi sevmiştim,ben ayrılmadım ondan...Ama olmaz artık çok zaman geçti ve görüşmedik..Geçen yılki kişiyi de sevmiştim ondan da ben ayrılmadım..Her ikisi de değerliydi benim için..Şuan kimi seviyorsun dersen geçen yılkini derim..Eski eşim bana daha çok yanlış yaptı,evlilik bağı varken terketti,oyüzden unutmayı istedim ve unuttum,artık sevmiyorum ama bir değeri vardı bende..Şuan görüştüğüm başka biri var onlar gibi sevmiyorum,özellik olarak onlar daha iyiydi sanki..Belki bunu da zamanla severim..En azından değerimi bilir belki..Terketmez.Vazgeçmez..

O zaman 2. rüyanda gördüğün insanla yeniden bi araya gelebilirsiniz. Çünkü ben de ayrılmak istemezken o salak bitirmişti. Ama sonra buluştuk ve bana aşık oldu. Arkamdan ağladı ben onu bıraktığımda. O kadar fena tutuldu yani. Ben nefret ettim ondan ama. Sen de yeniden bir araya gelirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…