Rüya Yorumları Rüya yorumu isteyenler buyrun..

hayır olsun sabah niyetine olsun inşallah, otobüs insanın hayalleridir ,rüyanda gördüğün kişiyle isabetli bir karar vereceksin ...

merhaba kızlar. rüyamda masmavi gözlü sarışın genç bir erkek küt kahverengi saçlı bir kızla benim gözümün önünde öpüşüyordu. ikisi de tanımadığım kişiler. bu arada benim birkaç aydır hoşlandığım biri var onunda benden hoşlandığını hissediyorum. oda sarışın ve mavi gözlü. sonra ben bu çocukla aynı arabaya biniyorum bir yerlere gidiyoruz. eve geldiğimde annem çekyatta yatıyor. anneme "evlilik teklifi aldım" diyorum birden bire. annemde yattığı yerden bir anda sevinçle fırlıyor. sonra balkona yöneliyorum. balkonda çarşaf asılıymış şiddetli bir yağmur yağıyor dışarda acaba içeri alsam mı diye tereddüt ediyorum çarşafları bırakıyorum sonra.annemle aramız şu aralar iyi değil ayrıca gerçek hayatta asla öyle bir tepki vermeyecek bir karaktere sahip. aklımı kemirip duruyor bu rüya. rüya tabirlerinde başkalarını öpüşürken görmek üzüleceğinize yorumlanır diyor. bende öpmek ayrılıktır diye biliyorum annemden ananemden öğrendiğim kadarıyla. siz ne diyorsunuz???

banada yardım edermısınız
ruyamda bılmedıgım bı evdeyım kayın alıdem bı yatakta yatıyor onu kaldırmak ıcın gıdıyorum vajınasını goruyorum sonra kayınpederım kahvaltı yapacakmıs ona cay koymak ıcın mutfaga gıdıyorum ocakta sut tasıyor orayı temızlıyorum guya sutun altını ben cogaltmısım kızmasınlar dıye hızlı hızlı temızlıyorum baska bı odada da dagınık yatak bellı belırsız yatagın uzerınde eltımı goruyorum bırsuru terlık ve bı hurcun ıcınde yatak yada yorgan goruyorum guya oglum ve kuzenı dolabı bosaltmıslar dolabın kapagını acıyırum ıcı bos bıde ev cok kasvetlı sıkıcıydı ....

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..

ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa yorumlayabilirsminiz...

acaba inciler çocuğa işaret olabilir mi?:44:

merhaba arkadaslar, ruyamda eskı erkek arkadaısm benı arayıp kardesıne bakmamı rıca edıyor, aslında cocuk kardesımı akrabasımı anlamadım ruya ıcınde sureklı degıstı. Neyse benı almaya gelıyor, arka koltuga gecıyorum halıyle bırbırımıze soguk bır merhaba dıyoruz yanı ruyada bıle konusmuyoruz hıc amaa arkadakı cocuk, hayatımda gordugum en guzel bebek adı ahmet emreymıs. Hemen bana gulumsuyor benımle tanısıyor. Cok ıyı vakıt gecırıyoruz bırlıkte sonra cocugu eve goturuyorum ben ve telefonuma eskı erkek arkadasımdan bırsuru mesaj gelmıs oluyor, cocugun bende oldugunu saat 5gıbı alabılecegını soyluyorum. Tam cocugu ona verecektım kı uyandım.

Normalde rüya tabirleriyle çok uğraşmam unuturum rüyayı gider ama bugün gördüğüm rüyanın anlamını çok merak ettim.

Rüyamda ben cemaatle birlikte camideymişim, namaz kılıyo muyum bilmiyorum ama sonra birden koskoca cami yıkılmaya başlıyo herkes kaçışıyo ben de kendimi kurtarmak için camiden çıkmaya çalışıyodum, garip bi rüyaydı cami de böyle Ayasofya gibi, Sultan Ahmet Cami gibi büyük ve tarihi bi camiymiş, bulamadım rüya tabirlerinde yorumlayacak biri var mı?

Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...

Merhba,
Ben rüyamda eski sewglimi gördüm.onlarn dükkanına gdyrum,ve eski sewglmde orda.onun telefnunu alıyorum elime sonra dyrumki "pardon bz sevgili dgldiz dmi "dyrum ve telefonu geri brakyorum.oda bna bkarak dyoki "ben artk seni istemiyrm,sevmiyorum". bende sadece "tamam" diyip dükkandan çıkıyorum.bu aradada dükkanda sari saclı uzun boylu bi kz var.ona bakyorum kskançlıkla.ve ckıyorum dükkandan.
günlük hayatta Nerdyse hiç karşılaşmıyruz bile eski sevglimle.ve aradan 2sene geçti.yorumlarsan çok sevinirim

bende bişeyi çok merak ediyorum bi kaç kere rüyamda gördüm deniz miydi göl müydü bilmiyorum öyle bişeylerdi ama ben suyun dibindeydim su çok temizdi dipten gökyüzünü görebiliyodum tam sudan nasıl çıkarım diye düşünmeye başladığım an hep uyandım :26:

Dün gece rüyamda; soğuk bir günde akşam karanlığında etrafı ağaçlarla çevrili bir yerde yürürken Tayyip Erdoğanla karşılaştım...Bana selam verdi, gülümsedi, yalnızdı ve acelesi vardı. Takım elbiseliydi, kirli sakalı ve bıyığ vardı. Sonra aynı yöne doğru gittiğimizden benimle yanyana yürümeye başladı ve bir müddet yürüdük ve sohbet ettik...ne konuştuk hatırlamıyorum. Sonra onun ayrılacağı noktaya geldiğimizde benimle tokalaştı ve bir baktım elime 100 tl banknot para sıkıştırmış...enteresan bir rüya...yorumlayabilirsen sevinirim...

dün gece rüyamda hamile olduğumu görüyorum en başta karnım çok şiş değildi 2arkadaşım karşıma oturmuş sen kilo aldın bu sıralar sanki dediler bende göbeğimi elleyip hamileyim ondan dedim ama bi merkez gibi bi yerdeyiz benim bütün akrabalarım arkadaşlarım falan var sanki

sonra o sırada orda bi kadınla beraber aynı anda sancımız tutuyo bi bakıyorum ki karnım doğurabileceğim kadar büyümüş dr o an hemen yanımda oluyo yatırıyo beni diğer kadınıdı yanıma o kadını sonradan hatırlamıyorum ama sonra birden karşımda halam kucağında bi bebek topaç gibi kara kaşlı kara gözlü aynı anası gibi halam diyo bana maşallah ne çabuk doğurdun bak oğlunda sanki 2-3aylık gibi sanki diyo o sırada uyanmışım

yorumun için şimdiden teşekkürler canım

Büyük bir ihtimalle umut ettiginiz bir isteginiz gercek olacak...Allah en iyisini bilendir!

Siyasetle ilgili bir insan misiniz?
Eger öyleyseniz, büyük ihtimalle bilincaltinizin bir oyunu..
Yok degilseniz, is ariyor musunuz? devlet dairelerinde falan?

Merhabaa
ben rüyamda yakın bi arkadaşımla video izliyoduk,videoda bi anda rüyamda kendimi nişanlıkla gördüm.(sözlüyüm)
ama nişanlığın üst kısmı siyah straplez,altı toz pembe ve çok kabarık.
Ayy ne kadar güzel olmuşsun faln diyo arkaadasım,bende aynı seyı düşünüyorum o anda.
Video ama karsıda oturyorum faln rüya işte.
Sadece bu kadar gördüm
yorumlarsanız sevinirim,teşekkür ederim şimdiden.

merhaba
ben ruyamda esimin bize aldigi iki adet gumus alyans gordum
kutusunu kendi acti bende yuzugu takmak icin aldigimda elimden dusurdum
yuzuk yuvarlanip yan komsunun kapisina sonra karsi komsunun kapisina
en son diger yan komsunun bahcesine yuvarlaniyor bende pesinden kosuyorum
yerden yuzugu alip sol el yuzuk parmagima takiyorum
bunlar oldugundada cok neseli mutluydum
yorumunuz icin simdiden cok tesekkur ederim

merhaba annem gerçektede rahmetli ben rüyamda onun mezarının üzerine konulmuş bir mezar taşı gördüm küçük bir mezar taşı üzerinde de hakan soyadını hatırlayamadıgım bır ısım yazıyor 1927 doğumlu elime alıyorum mezar taşını bakıyorum
sonra başka bir yerde elimde kırmızı şarap var kadehte içiyorum ben hiç alkol almadım hayatımda buarada... teşekkurler şimdiden

rüyamda esımle ayrılcakmısız ama baya sılahlar falan var elımızde sankı savaş yapıyoz sonra konusuyo benımle ve bırden kendımızı carsıda goruyorum barışmak ıstıyo benımle bende vıtırınde dantellı yorgan goruyorum bunu alırsan olabılır dıyorum donup tekrar baktığımızda vıtırıne başkasına satılmış yorgan başka varmı dıyorum ıstersenız getırtırız dıyo satıcı fıyatını bıle sordum 60 lira demıstı

Merhabalar benim rüyamsa şu şekilde: eski erkek arkadaşımın ailesi çok kalabalık bir yemek veriyor bizde annem babam abim halam ve ben gidiyoruz.Bir oda da abimle ben oturuyoruz ve öpüşüyoruz sonra ben kalkıp mutfağa gidiyorum büyük pencerelerden oluşan bi teras var dışarı bakıyorum hava çok soğuk ve fırtına sesi geliyor başımı dışarı uzatıyorum buz pisti gibi baya büyük bir yer var eski sevgilimin babası bana kızıyor içeri gir orda napıyosun diye tam o sırada telefonum çalıyo arkadaşım arıyor fakat açtığım da ses vermıyo baya bi alo dedıkten sonra sarhoş bi ses tonuyla konuşuyo karsımda kı kişi arkadasım değil ama en sonunda seni mahvedicem seni bitiricem tarzında tehtidler savuruyor fakat ben telefonu kapatıyorum o sırada şu an görüştüğüm insandan bir mesaj gelıyo ve ben acıp okuyamıyorum mesajı.Ordan salona geçiyorum ve mor kabarık elbiseli bi kız geliyo halam var yanımda bize sizde mi geldiniz diyo ordan başka biri hadi mutfağa geçip yemek yiyelim diyor ve mutfağa gidiyoruz babamı görüyorum siyah bi gözlük takmış misafir sayısı da artmış yemek yiyodu insanlar o esna da uyandım.Biraz uzun yazdım ama idare edin artık :)

annemin rüyasını yorumlarsanız sevinirim..annem dua ederek yatmış..benim adıma kızımın bebeği olsun diye dilek dilemiş uyurken..
rüyasında ise annemle ben çiçek ekiyor olarak görmüş bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…