Lütfen bana yardım edinnn
Rüyamda bir otobüsteyim.Otobüs kaza yapıyor ve ben inerken biri elime kağıt tutuşturuyor, adı soyadı ve tlf nosu yazılı.İnince bekliyorum onu, bir süre yürüyoruz konuşuyoruz.Bu kişiyi daha önceden hiç tanımamama rağmen şu an yüzü çok net olarak aklımda, yolda görsem tanırım yani :)) Ve birden bire evlenmeye karar veriyoruz.
Yorumlarınızı rica ediyorum :)
Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...
Kızlar slm...ben ruya yorumlayabılıyorum..ısteyenler anlatsın yorumlayım..ama gordugunuz herseyı soyleyın bazen ufak bır ayrıntıda gızlı hersey..yetısebıldıgım kadar yazarım saygılar...
gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaayorumlayabilirsminiz...
dün gece rüyamda hamile olduğumu görüyorum en başta karnım çok şiş değildi 2arkadaşım karşıma oturmuş sen kilo aldın bu sıralar sanki dediler bende göbeğimi elleyip hamileyim ondan dedim ama bi merkez gibi bi yerdeyiz benim bütün akrabalarım arkadaşlarım falan var sanki
sonra o sırada orda bi kadınla beraber aynı anda sancımız tutuyo bi bakıyorum ki karnım doğurabileceğim kadar büyümüş dr o an hemen yanımda oluyo yatırıyo beni diğer kadınıdı yanıma o kadını sonradan hatırlamıyorum ama sonra birden karşımda halam kucağında bi bebek topaç gibi kara kaşlı kara gözlü aynı anası gibihalam diyo bana maşallah ne çabuk doğurdun bak oğlunda sanki 2-3aylık gibi sanki diyo o sırada uyanmışım
yorumun için şimdiden teşekkürler canım
Dün gece rüyamda; soğuk bir günde akşam karanlığında etrafı ağaçlarla çevrili bir yerde yürürken Tayyip Erdoğanla karşılaştım...Bana selam verdi, gülümsedi, yalnızdı ve acelesi vardı. Takım elbiseliydi, kirli sakalı ve bıyığ vardı. Sonra aynı yöne doğru gittiğimizden benimle yanyana yürümeye başladı ve bir müddet yürüdük ve sohbet ettik...ne konuştuk hatırlamıyorum. Sonra onun ayrılacağı noktaya geldiğimizde benimle tokalaştı ve bir baktım elime 100 tl banknot para sıkıştırmış...enteresan bir rüya...yorumlayabilirsen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?