Rüya Yorumları rüya yorumu

mavibilgisayar

sana inanır sana güvenir senden yardım isteriz
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
468
422
18
Sabah ezanindan öne gördüğüm rüya su şekilde sanırım kadir gecesi ama başka kandil de olabilir. Net ten rüya tabirlerine baktım çok güzeldi ama ibadet tarzı bisey yaptığımı hatırlamıyorum sadece akşama kandil olduğunu hatırlıyorum. Su sıralar istediğim iki şey için dua ediyorum iki aydır aynı duayı ediyorum bu rüya dualarimin kabul olacağını gosterirmiki

Ben rüyamda sürekli çocuklarımın olduğunu görüyorum. %90 oğullarımın olduğunu görürüm. Ama geçen günkü rüyamda bir kız bir erkek ikizlerim vardı kızımı emziriyordum. :KK46:

Inşallah dediğiniz gibi olur. Okadar çok ihtiyacim varki "shapes, post: 43164687, member: 675436"]Dualarının kabul olacagını gösterir, istediklerin gercekleşebilir. Birde mutlu bir döneme girecegine işaret eder. [/QUOTE]
Insllah

Sabah ezanindan öne gördüğüm rüya su şekilde sanırım kadir gecesi ama başka kandil de olabilir. Net ten rüya tabirlerine baktım çok güzeldi ama ibadet tarzı bisey yaptığımı hatırlamıyorum sadece akşama kandil olduğunu hatırlıyorum. Su sıralar istediğim iki şey için dua ediyorum iki aydır aynı duayı ediyorum bu rüya dualarimin kabul olacağını gosterirmiki
Bunu Allah bilir elbette ama sonuçta güzel bir rüya görmüşsün.
Hayırlısını dilemek her zaman daha iyidir.
Biz bazen anlık bilemeyiz ama gerçekten üstünden zaman geçince anlayabiliyor insan..

Bekarsan eger senin iyi bir evlilik yapacagına işaret, evliysen çok istenilen ve arzu edilen başarılılara.
Benim de rüyamı yorumlarmışsınız ben kendimi hep hamile görüyorum ve hep ikiz iki ay önce hasta olup doktora gidiyorum m beni doktor ultroson alıyor iki Bebek var burda hamilesin diyor. Ve biz iki aydır korunmuyoruz eşimle Bebek istiyoruz 3 gün önce arkadaşim la konuştum bu ay iki yumurtan çatlamiş Dedim oda hadi hayırlısı dedi. O gece beni rüyasında görmüş. Diyormuşum ki hamileyim hcg değerim. Bu baksana kaç haftalık demişim oda birde ikiz ola bilirmi diye vermişim sonuç değerim 700 çıkmış sen ikiz demiş hadi hayırlısı olsun demiş bu rüyayı yorumlayın ilerde ikiz olma ihtimal varmı yada bu ay hamile ola bilirmiyim canım

Rüyan çok güzel,
gebelik olur mu bilemiyorum ama daha çok bilinç altın gibi görünüyor burdan.
çünkü müjdeleyici rüyalar daha doğal alakası olmayan kurgulardan yola çıkılarak veriliyor.
Benim gördüğüm rütaya bakın kendim gördüm bu gün rüyamda biri için hediye alcam Bebek hediyesi orda Bebek pabuçları var hepsi erkek Bebek için diyorum Bebeyim cinsiyet belli değil arkadaşin ya kız olursa Bebek diyorum. Beyaz rengi yokmu diyorum siyah beyaz varmış orda keşke hamile olsaydın kendim için de şunları alırdım diyorum orda biri uzun boylu bana para veriyor al diyor ben birtane alıyorum mavi patikleri bir çif alıyorum orda magzadaki bayan bunlarda bende hediye diyor Nebile diye verdi üç çift Bebek ayakkabısı aldım bir çift arkadaşa verdim ikisi bana kaldı

Benim gördüğüm rütaya bakın kendim gördüm bu gün rüyamda biri için hediye alcam Bebek hediyesi orda Bebek pabuçları var hepsi erkek Bebek için diyorum Bebeyim cinsiyet belli değil arkadaşin ya kız olursa Bebek diyorum. Beyaz rengi yokmu diyorum siyah beyaz varmış orda keşke hamile olsaydın kendim için de şunları alırdım diyorum orda bairi uzun boylu bana para veriyor al diyor ben birtane alıyorum mavi patikleri bir çif alıyorum orda magzadaki bayan bunlarda bende hediye diyor Nebile diye verdi üç çift Bebek ayakkabısı aldım bir çift arkadaşa verdim ikisi bana kaldı

evet bu müjdeleyici rüya gibi görünüyor :)
hayırlı ve güzel. allah gönlüne göre versin canım.
Bu ay pozitif olursa yaz bana da :)
olmaz ise içini sıkma önmüzdeki aya hayırlısıdır diye düşün olur mu.

Benim gördüğüm rütaya bakın kendim gördüm bu gün rüyamda biri için hediye alcam Bebek hediyesi orda Bebek pabuçları var hepsi erkek Bebek için diyorum Bebeyim cinsiyet belli değil arkadaşin ya kız olursa Bebek diyorum. Beyaz rengi yokmu diyorum siyah beyaz varmış orda keşke hamile olsaydın kendim için de şunları alırdım diyorum orda biri uzun boylu bana para veriyor al diyor ben birtane alıyorum mavi patikleri bir çif alıyorum orda magzadaki bayan bunlarda bende hediye diyor Nebile diye verdi üç çift Bebek ayakkabısı aldım bir çift arkadaşa verdim ikisi bana kaldı
Hamile olmayı çok istiyorum hiç fark etmez olsun tekte ama arkadaşima rüyasında bana yat dedim hamile olcakmıyım. Bu ay dedim rüyasın da eşimle beni birleşmiş şekilde görmüş. Ona demişim ki. Bacım Zaman'ı geldi Bebek yapmanın işallah olcak pembe gecelik gitmişim rüyasın da aynen o gün ilişki oldu ve pembe gecelik giydim sizce bu ra yarısı çıktı

Rüyan çok güzel,
gebelik olur mu bilemiyorum ama daha çok bilinç altın gibi görünüyor burdan.
çünkü müjdeleyici rüyalar daha doğal alakası olmayan kurgulardan yola çıkılarak veriliyor.
Bu gece namaz kılıp dua edeceğin ve hamile kalacakmıyım niyet edip yatacam canım

Merhaba
Rüyamda babamı gördüm.Babam iki ağacın arasında durmuş "asma ağacımı söğüt ağacınımı seçiyorsun"diye soruyordu. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Back
X