Rüya Yorumları rüya yorumundan anlayanlar...

whocarescandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
268
135
53
Merhaba arkadaşlar,
ben neredeyse 3 aydır sürekli tatlı birşeyler yemekle ilgili rüya görüyorum önceden canım tatlı yemek istediği için öyle olabilir diye düşünüyordum .Fakat zaman geçtikçe ve rüyalar tekrarlanınca bu benim tatlı yeme isteğimle alakası olmadığını anladım, merak etmeye başladım acaba ne olabilir diye? Mesela en son rüyamda geziyorum gördüğüm her tatlıcı dükkanına girip tatlı yiyorum çeşit çeşit ,şerbetli, kremalı değişik tatlılardan deniyorum tezgahın önünde duruyorum tepsilerde gözüm kalıyor şunu istiyorum bunu istiyorum diye kimi yerde ayakta böyle kağıt parçasına sarılmış kadayıf falan yiyorum.En son rüyam bu şekildeydi ,hayatımda ilk defa bu kadar tekrarlanan bir rüya görüyorum ve hepsinde de tatlı birşeyler yiyorum(sütlü tatlılar,şekerlemeler,drajeler,çikolatalar,pasta,bal...vs) bazen tek bazen yanımda birileri oluyor.Fazla uzatmayayım değerli yorumlarınızı bekliyorum:)

Rüya yorumu için konu açmışsınız,amacınız dışında yorum yazacağım kusura bakmayın lütfen :)

Acaba uyku sırasında kan şekerinizde düşme yaşıyor olabilir misiniz? Bir kontrol ettirin derim,belki buna işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…