Rüyalara takılmanı önermem . .
Rüya ile amel etmek iyi değildir canım bence hiç tabir işlerine girme çıkmazsn işin içinden .... Seni rahatsız ediyorsa suya anlat güzeli de güvendign birisine. Çünkü rüyayı nasıl yorumlar isen öyle çıkar...
Garip rüyalar gördüğüm de istemeden takılıyorum belki asıl sorun yorumlayamam değil yorumlamaya çalışmam. . Bilmemedim ama merak işte. .
Buna inaniyorum. Ayni seyleri yasadigim oluyo kendi basima gelecek bir olayi baskasinda ruyamda goruyorum. Yada tam tersi. Bu bizde annemden gelen bisey uc kizkardeste ruyalarimiz cikiyo.
Takıntılı olabilir misin?
Bilmiyorum çok etkileniyorum. Ve eğer bu rüya da bir şey var dersem gerçekten bir şey çıkıyor buda beni takıntı yapmaya itiyor ya da bu takıntı değildir belki de bulmaya calismaliyim diyorum. .
Hiç rüya görmüyorum. .
En iyisi bu heralde. .
Bence kimseye anlatmayın ama bir kaç kelime ile yazmayı deneyebilirsiniz. ben minik bir defter tutardım sık rüya gördüğüm zamanlar. yazdıkça anlam vermeniz ve yorumlamanız kolaylaşıyor.
Ruyalara bu kadar takilma ve dusunme. Benimde ruyalarim ciikar birebir yasadigim da olur ama beni cok onemli konularda ruyalarimin yanilttigi da oldu tam ziddi seyler de yasadim. Bu kadar baglanmani tavsiye etmem. Anlamlarina gelince kisiden kisiye degisir seninle ayni ruyayi goruruz tabiri farkli olur hele hele internettekiler fasa fiso. Sizi cok iyi bilen ve ayrica tabir yetenegi olan biri becerebilir onuda arastirmayin derim
Rüya konusuna çok takıldığınız için çok rüya görüryor olabilirsiniz. Rüya ile amel etmemek gerekir diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?