Rüya.

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
198
Merhaba, ben Rüyalarımdan aşırı etkileniyorum. Neredeyse her gece rüya görüyorum ama bazı rüyalar var ki onlar çok farklı geliyor. O rüya sanki bana bir şeyin mesajını veriyor gibi hissediyorum rüyaların manalarina bakıyorum çoğunun anlamını bulamıyorum son zamanlarda yorumlayamadigim için bir şeyleri kacirdigimi farkettim. Rüyayı görüyorum. Anlam veremiyorum bir kaç gün sonra yaşanan bir olayda rüyamda onunla ilgili gördüklerim aklıma geliyor keşke bu ruyadan bunu anlayabilseydim diyorum. Kesinlikle olan şeyler değil benzeri şeyler görüyorum . Geleceği görme sacmalagi falan değil yani ..
İnternette bazı siteler var oraya ruyalarimi bazen yazıyorum ama cevap gelmiyor.
Kimdir rüya yorumcusu kime gitmeliyim?
Bir psikolog var bazen ona anlatıyorum ruyalarimi ama o yeterli değil sadece psikolojik yorumlarını yapıyor.
Nereden bulmaliyim rüya yorumcusu?
Bazen anlamları beni korkutuyor bu yüzden bakmak da istemediğim oluyor. Üstüne gitmesem mi diyorum. Ama çok küçük şeylerde olsa bir sebebi çıkıyor gördüğüm rüyaların ben hep geç kalmış oluyorum. Biri ruyalarimi yorumlasin istiyorum. Kim olabilir o ? Sizin ruyalarinizı kim yorumluyor?

Rüya yorumlatmıyorum ben, hiç de yorumlatmadım. Bilemiyorum bu yüzden.

Ama sizin bu aradığınızı bulmanız zor zira etraf dolandırıcı dolu

Ben rüya yorumlamanin iyi olmadığını bilmiyordum hep dini siteler yorumluyor ya iyi bir şey sanıyordum ama bu kadar takıntı haline gelmesi iyi değil o kesin de aklımdan çıkmıyor bi iki gün geçse bile o rüyayı neden gördüğümü düşünür oluyorum :/

Buna inaniyorum. Ayni seyleri yasadigim oluyo kendi basima gelecek bir olayi baskasinda ruyamda goruyorum. Yada tam tersi. Bu bizde annemden gelen bisey uc kizkardeste ruyalarimiz cikiyo.

Dini konulara girmek istemem ama seni rahatsız eden kötü bir ruya gördüğünde uyanınca dua et "hayırla sonuclandir" gibisinden.

Yorumlatma bence.hatta anlatma da. Sen hep iyiye yor çünkü rüyaları nasıl yorumlarsan öyle çıkar diyorlar.

Buna inaniyorum. Ayni seyleri yasadigim oluyo kendi basima gelecek bir olayi baskasinda ruyamda goruyorum. Yada tam tersi. Bu bizde annemden gelen bisey uc kizkardeste ruyalarimiz cikiyo.

Benim babam hayatında hiç rüya görmemiş bir insan
annemse nadir görür. . Kardeşlerim ruyalarimı anlattigimda artık dinlemiyorlar sanırım onlarda yok bu durum.

Peki cozemedigin rüyaları ne yapıyorsun aklından atabiliyor musun? Ben 10 gün bir rüyayı düşündüm ne demek olabilir diye, 2 hafta önce neden gördüğümü anladım. Ve bu sefer neden yorumlayamadim diye üzüldüm. Sanırım kafayı yemek üzereyim :)

Bende ne görsem oluyo yada bir benzerini mutlaka yaşıyorum ama rüyama yormuyorum bunu bilmem hiç düşünmedim de şuana kadar

Takıntılı olabilir misin?

Bilmiyorum çok etkileniyorum. Ve eğer bu rüya da bir şey var dersem gerçekten bir şey çıkıyor buda beni takıntı yapmaya itiyor ya da bu takıntı değildir belki de bulmaya calismaliyim diyorum. .

Bilmiyorum çok etkileniyorum. Ve eğer bu rüya da bir şey var dersem gerçekten bir şey çıkıyor buda beni takıntı yapmaya itiyor ya da bu takıntı değildir belki de bulmaya calismaliyim diyorum. .

Hiç rüya görmüyorum. .
En iyisi bu heralde. .

Bence kimseye anlatmayın ama bir kaç kelime ile yazmayı deneyebilirsiniz. ben minik bir defter tutardım sık rüya gördüğüm zamanlar. yazdıkça anlam vermeniz ve yorumlamanız kolaylaşıyor.

Bence kimseye anlatmayın ama bir kaç kelime ile yazmayı deneyebilirsiniz. ben minik bir defter tutardım sık rüya gördüğüm zamanlar. yazdıkça anlam vermeniz ve yorumlamanız kolaylaşıyor.

Evet bunu deneyebilirim. Teşekkürler.

Ruyalara bu kadar takilma ve dusunme. Benimde ruyalarim ciikar birebir yasadigim da olur ama beni cok onemli konularda ruyalarimin yanilttigi da oldu tam ziddi seyler de yasadim. Bu kadar baglanmani tavsiye etmem. Anlamlarina gelince kisiden kisiye degisir seninle ayni ruyayi goruruz tabiri farkli olur hele hele internettekiler fasa fiso. Sizi cok iyi bilen ve ayrica tabir yetenegi olan biri becerebilir onuda arastirmayin derim

Rüya konusuna çok takıldığınız için çok rüya görüryor olabilirsiniz. Rüya ile amel etmemek gerekir diye düşünüyorum...

Yok ki işte öyle tabir yetenekli bir arkadas :)

Rüya konusuna çok takıldığınız için çok rüya görüryor olabilirsiniz. Rüya ile amel etmemek gerekir diye düşünüyorum...

Çok takıldığım için çok görmüyorumdur. Takılmayip sık rüya gorenlerde var. Ama sanırım rüya ile amel edilmemeli orda haklı olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…