Sensible Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2008 3.832 111 118 29 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Sensible #1 Selam kizlar.. Sevdigim bundan bir kac ay önce rüyasinda benim dayimla beraber arabayla bir yere gittiklerini ve bir agacin dibinde durup o agactan kirmizi elma koparip yediklerine görüyor. Bu rüyaya yorum yaparmisiniz??
Selam kizlar.. Sevdigim bundan bir kac ay önce rüyasinda benim dayimla beraber arabayla bir yere gittiklerini ve bir agacin dibinde durup o agactan kirmizi elma koparip yediklerine görüyor. Bu rüyaya yorum yaparmisiniz??
ilayda cem Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 2.636 16 318 43 Diğer 29 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Sensible #2 sevdiğinin dibinde oturduğu ağaç sizin aileniz,elma kısmet olarak seni temsil ediyor,muhtemelen sizin birlikteliğiniz evlilikle sonuçlanacak.
sevdiğinin dibinde oturduğu ağaç sizin aileniz,elma kısmet olarak seni temsil ediyor,muhtemelen sizin birlikteliğiniz evlilikle sonuçlanacak.
sanslihayatim Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ekim 2007 3.340 130 688 29 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Sensible #3 elma benimde bildigim kadari ile ask demek elma ve agac görmek iyidir rüyada, hele bide yiyorsan:)
Sensible Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2008 3.832 111 118 30 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Sensible #4 ilayda cem .!.: sevdiğinin dibinde oturduğu ağaç sizin aileniz,elma kısmet olarak seni temsil ediyor,muhtemelen sizin birlikteliğiniz evlilikle sonuçlanacak. Genişletmek için tıkla... Ay caniiiiiiiiiiiiiiimmmm... Allah senden razi olsun valla cok mutlu oldum simdi. Insallah Rabbim bize bunu nasip eder. Allah'im sen sevenleri ayirma.
ilayda cem .!.: sevdiğinin dibinde oturduğu ağaç sizin aileniz,elma kısmet olarak seni temsil ediyor,muhtemelen sizin birlikteliğiniz evlilikle sonuçlanacak. Genişletmek için tıkla... Ay caniiiiiiiiiiiiiiimmmm... Allah senden razi olsun valla cok mutlu oldum simdi. Insallah Rabbim bize bunu nasip eder. Allah'im sen sevenleri ayirma.
gurbetci4154 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2008 14 0 86 54 Gaziantep 22 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Sensible #5 canim seni üzmek istemem ama bildiyim doğru bu bence elma kavgaya delalet eder dayınla sevdiyin münakaşa edecekler üzgünümmmmmmmmmmmmmmmm
canim seni üzmek istemem ama bildiyim doğru bu bence elma kavgaya delalet eder dayınla sevdiyin münakaşa edecekler üzgünümmmmmmmmmmmmmmmm