rüyada aşık olmak:))

espanola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
8
0
36
Ankara
dün gece çok garip bir olay geldi başıma ve ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. galiba yardıma ihtiyacım var(üniversitede okuyorum ve okuduğum okulda iktisatta okuyan bir çocuk var. ortak bir ders de almıştık ve gördüğümde konuştuğum, selam verdiğim birisi ama o kadardı. ta ki dün geceye kadar:)) ben rüyamda onunla konuştuğumu ve ona seni seviyorum dediğimi gördüm. o da bana "ben de seni seviyorum" dedi... işin garibi bunca yıldır tanıyorum ve asla ona karşı bir şey hissetmemiştim. ama rüyadaki his nasıl desem, muhteşemdi:))) ve günün tamamında da devam etti o his. yani sürekli aklımda ve hiç çıkmıyor, acaba yatarken üstüm mü açık kaldı diye düşünüyorum. tüm gün facebook da araştırdım durdum, ailesi, ablası, üye olduğu tüm gruplar, beğendiği sayfalar, paylaştığı videolar... yani ben daha önce hiç böyle olmamıştım ama onu düşünmeden duramıyorum şimdi ve acayip mutluyum nedensiz bir şekilde. sizce bir insan tanıdığı birine aşık olabilir mi böyle aniden? ya da o rüya benim bilinçaltımdaki duyguları mı açığa çıkardı?

Bilinç altıdır tabi ki. Ben de bir ünlü oyuncuyla aşk yaşadığımı görmüştüm bir defasında. Senin de bahsettiğin gibi ben de gerçekmiş hissini yaşamıştım ve gün boyu leyla gibi dolanmıştım ortalıkta. O derece etkilemişti beni o aşk hissi. Ki o oyuncunun hayranı da değildim yani, sadece beğeniyordum o kadar. Geçti gitti...

yani ben de kararsızım ama bilemiyorum işte. bir yandan neden olmasın diye düşünüyorum sonuçta konuştuğum, son derece saygılı bir insan. ayrıca biz ders alırken herkes bir örnek dosya hazırlamıştı, onun dosyası bende kalmıştı ve hala atmamışım, saklamışım. bir türlü atmak gelmemişti içimden dolabımı her düzelttiğimde bir yere sıkıştırmıştım. 3 yıldır aynı dosya dolabımda duruyor. hani zaman zaman insan bir ünlüyü beğeniyor ama bu hayatımda olan, tanıştığım bir insan olduğu için ben ciddiye aldım.

Alabilirsin ciddiye tabi. Neden olmasın ki? Belki de onunla bir birliktelik yaşayacaksındır. Bunu kimse bilemez. Nasıl düşünmek istiyorsan düşünebilirsin elbette. :97:

bilinç altıdır çok takma kafana acaba aşık mı oldum diye buna kendine inandırma bi anda aşık olamassın hele bi rüya görmeyle sadece rüya hoşuna gitmiş etkilenmişsin

Ben de şimdiki sevgilimi rüyamda görmüştüm,çok samimi bi şekilde
sonra çıkmaya başladık
hayırlısı canım belki de sana malum olmuştur:)))

Sen yine tanıdığın birine aşık olmuşsun rüyanda ben daha önce hiç görmediğim birine aşık olmuştum..
Ama o his çok farklı çok güzel bir his..rüyada 7 saniye.. uyandığında gerçek olmamasının hüznüyse paha biçilemez

Dünde sevgilime aşık olduğumu gördüm bu sefer daha iyiydi
Yani Bilinç altı olabilir kesinlikle öyledir diye düşünüyorum..istem dışı onu beyeniyormussun demek ki

sen yine iyisin ben abuk subuk eski sevgililerimi, benden hoşlanan ama aslında benim asla kabul etmediğim kişileri, ünlüleri, hiç tanımadıklarımı bu şekilde görüyorum

ha tabi bazen de sevgilimi:)

takma kafaya çok gerçek gibi geldiğinden seni kandırabilir, ama aslında gerçek değil bence. sadece gün içinde bi sebepten o insan aklına sık geliyorsa takıntı yapıyor insan,
mesela bana bildiğin aşık çok tatlı şiirler yazan bir çocuk vardı, her boş kaldığımda aşkını itiraf ederdi, onore olsam da onun hakkında bişey hissedemedim hiç sonra ben sevgilimle çıkmaya başladım o zamandan beri hiç boş kalmadım o da başka bi kızla çıkmaya başladı bayadır da çıkıyorlar, aynı sınıftayız bazen bana bakışlarını yakalıyorum bu sıra, istemese de insanın aklına takılıyor, ama işin garibi rüyamda bile çocukla biraz takılıp ama ben sevgilimi seviyorum kusura bakma dedim yaaa

21 yaşındayım.bende tam bir hafta önce rüyamda sevgilim olduğunu görmüştüm.ama kim olduğu belli değildi.sonra kalktım gecenni yarısında ağladım .Allahım arkadaşlarımın hep ciddi sevgilileri var.benim neden yok diye(biliyorum çocukça ama ...).erkek delisi değilim sadece beni seven birisini arıyordum.bayadır yok sevgilim benim insan neler düşünmüyo neler .o günün sonrası facebooku bi açtım köylümüzün oğlu beni eklemiş.hiç olmayacağını düşündüğüm biri.şimdi 1 haftadır konuşuyoruz.dediğine göre beni seviyormuş.ciddiymiş.Allah duamı kabul etti heralde.şükürler olsun...Allah herkese hayırlısını sevdiğini versin.inanmayanlar olabilir ama yemin ederim gerçek.benim arkadaşlarım bile inanmıyor.çok dua et canım Allah eğer hayırlıysa dualarını kabul eder. ben bi tek o gece etmememiştim hep ediyordum.o geceye nasipmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…