dün gece çok garip bir olay geldi başıma ve ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. galiba yardıma ihtiyacım var
(üniversitede okuyorum ve okuduğum okulda iktisatta okuyan bir çocuk var. ortak bir ders de almıştık ve gördüğümde konuştuğum, selam verdiğim birisi ama o kadardı. ta ki dün geceye kadar:)) ben rüyamda onunla konuştuğumu ve ona seni seviyorum dediğimi gördüm. o da bana "ben de seni seviyorum" dedi... işin garibi bunca yıldır tanıyorum ve asla ona karşı bir şey hissetmemiştim. ama rüyadaki his nasıl desem, muhteşemdi:))) ve günün tamamında da devam etti o his. yani sürekli aklımda ve hiç çıkmıyor, acaba yatarken üstüm mü açık kaldı diye düşünüyorum. tüm gün facebook da araştırdım durdum, ailesi, ablası, üye olduğu tüm gruplar, beğendiği sayfalar, paylaştığı videolar... yani ben daha önce hiç böyle olmamıştım ama onu düşünmeden duramıyorum şimdi ve acayip mutluyum nedensiz bir şekilde. sizce bir insan tanıdığı birine aşık olabilir mi böyle aniden? ya da o rüya benim bilinçaltımdaki duyguları mı açığa çıkardı?