Rüya Yorumları Rüyada Eski Sevgili

oZdEnIzEr

idealist anne
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
633
45
118
rüyamda yazdan beri ara ara sürekli eski sevgilimi görüyorum. 7 yıl önce ayrılmıştık ilk aşkımdı ama düşünmüyordum onu yıllardır. şimd evliyim zaten. çok rahatsız olmaya başladım artık bu durumdan.
evvel gece gördüm yine, ailemle birlikte yaşıyormuşum rüyamda evde akrabalar misafirler filanda var. bir bakıyorum eski sevgilimde gelmiş masada oturup bana bakıyor sadece diyalog geçmedi aramızda. sonra evden çıkıyorum dışarı geri eve dönerken caddede bana doğru sinirli bir yüz ifadesiyle yürüyor tam yaklaşmışken apartmandan birisi çıkıyor ve konuşamıyoruz.

birden görüdysen seni düşünmüş yada özlemiş derler . ama evliseniz bence bunu slin kafanızdan . oda evlidir büyük ihtimalle . hatta bu tarz şeyleri yazmayın bile eşiniz görürse problem olabilir .

7 yıldır hiç görmedim onu. ne ortak arkadaşımız var ne telefon ne internet hiçbir bağlantımız yok yıllardır... ondan ayrıldığımda derin bir oh çekmiştim zaten onu düşünmem için bir neden yok. aklıma bile gelmiyordu. artık bu rüyalar nerden çıktı ona anlam veremiyorum sadece. rahatsız ediyor artık beni rüyalar. yazdan beri ara ara devam edince artık yazmak istedim.

rüyanızın yorumu,tıpkı rüyanızda gördüğünüz gibi size kızgın ve sürekli sizden bahsediyor olabilir.birde onun ismiyle ilgili size bir mesaj verilmek istenmişde olabilir.mesela adı İbrahim ise sizin yönünüzü hz.ibrahim gibi sadece allaha yönelmeniz gerektiğine dair bir mesaj olabilir.sağlıcakla kalın.

Back
X