Rüyada gebelik testi pozitif

gulnazik uzan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
27
4
6
22
Rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi görüyordum geçenler de gördüğüm Bir rüyada doğum yapmışım hastane odasını gördüm şekerlerin üstünde hoşgeldin masal afsa yazıyordu ikidir böyle rüyalar görmeye başladım bende pkos var eşim de varikosel ameliyatı oldu çocuğumuz yok bu neye işaret ediyor bilenler yazabilirmi

Rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgi görüyordum geçenler de gördüğüm Bir rüyada doğum yapmışım hastane odasını gördüm şekerlerin üstünde hoşgeldin masal afsa yazıyordu ikidir böyle rüyalar görmeye başladım bende pkos var eşim de varikosel ameliyatı oldu çocuğumuz yok bu neye işaret ediyor bilenler yazabilirmi
maalesef ki Bilinç altimiza gore rüyalar görüyoruz..bende defalarca rüyamda doğum yaptım hatta geçen ay sizinki gibi rüyamda çift çizgi gördüm..1 buçuk senedir uğraşıyoruz gebe kalamadim.. umarım en yakın zamanda güzel haber alırsınız 🌸

Dün gece ben de rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu 2 aydır gebelik için çalışıyoruz Ama henüz bir sonuç alamadık inşallah gönlünüze göre olur tüm Anne olmak isteyenler için de aynı şekilde

Rabbim hayırlara yorsun inşallah bende bu gece gördüm beta HCG şeklinde bu ramazan ayında rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimize

Merhaba böyle rüyalar bende gördüm bende de pkos var malesef o rüya sonucu da hiç bişey olmadı 🤦🏻‍♀️ tamamen piskolojik

Back
X