- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
Merhabalar..Kızlar merhaba iki aydır kafamı kurcalayn birşeyi size danışmak istedim ben ramazan ayında perşembe günü abdestli bir şekilde uyudum fakat uyumadan önce çok yürekten dua ederek Allahım rüyalarımı tabir edecek hiç kimsem yok o yüzden ap açık bir rüya göreyim bir işaret ver ki anlayayım diyerek uydum rüyamın içinde rüya gördüm kocaman çok güzel bir ışık vardı ışığın Peygamber efendimiz (sav) olduğunu hissediyordum ve yanına gidiyordum bu dünyadan çok yoruldum yanınıza gelmek istiyorum beni ne zaman alacaksınız diye soruyordum ( ne zaman öleceğimi kast ederek ) ışığın içinden bir elin başımı okşadığını hissettim bana sabret 1 senen kaldı bu zamanını iyi değerlendir ( günahlarını telafi et sevap işle manasında ) bir sene sonra alacağız seni diyordu rüya içindeki rüyadan uyandım ve normal bir rüya gördüm telefoncuya gidiyordum ve telefonumu bırakıp ekranım bozuk yap diyordum adam da bana 1 saat sonra gel diyordu. Uyandım iftardan sonra film izlerken durduk yere ekranım grileşti ve dokunmatiği bozuldu telefoncuya gittim tıpkı rüyamdaki gibi bi saat sonra gel dedi. Tüm bunlara bakılırsa bi senelik ömrüm mü kaldı ?
Merhaba şimdi iyimisin?Kızlar merhaba iki aydır kafamı kurcalayn birşeyi size danışmak istedim ben ramazan ayında perşembe günü abdestli bir şekilde uyudum fakat uyumadan önce çok yürekten dua ederek Allahım rüyalarımı tabir edecek hiç kimsem yok o yüzden ap açık bir rüya göreyim bir işaret ver ki anlayayım diyerek uydum rüyamın içinde rüya gördüm kocaman çok güzel bir ışık vardı ışığın Peygamber efendimiz (sav) olduğunu hissediyordum ve yanına gidiyordum bu dünyadan çok yoruldum yanınıza gelmek istiyorum beni ne zaman alacaksınız diye soruyordum ( ne zaman öleceğimi kast ederek ) ışığın içinden bir elin başımı okşadığını hissettim bana sabret 1 senen kaldı bu zamanını iyi değerlendir ( günahlarını telafi et sevap işle manasında ) bir sene sonra alacağız seni diyordu rüya içindeki rüyadan uyandım ve normal bir rüya gördüm telefoncuya gidiyordum ve telefonumu bırakıp ekranım bozuk yap diyordum adam da bana 1 saat sonra gel diyordu. Uyandım iftardan sonra film izlerken durduk yere ekranım grileşti ve dokunmatiği bozuldu telefoncuya gittim tıpkı rüyamdaki gibi bi saat sonra gel dedi. Tüm bunlara bakılırsa bi senelik ömrüm mü kaldı ?
Kaynaklardan araştırarak ,Belli bir dua mı okudunuz? Ya da içinizden geldiği gibi bir dua mı ettiniz?Yıllar önce ben de dua edip uyuyarak evleneceğim kişiyi görmüştüm rüyamda. Yüzünü hala hatırlıyorum.
10 yıldır evliyim hala eşimi kabullenemedim çok inanmistim o rüyaya :))
merak etmeyin Allah yazmamışsa rüya gördünüz diye ölmesiniz.
Canım ya ben nişanlıyım rüyamda sevgiliyken aileler tanıştığımda bir kaç kere rüyamda sevgilim bana şakasına ayrılık şakası yapıp üzüp sevindirmişti rüyamda böyle üzgün mutlu oldum kalkınca kaç kere bir değişik uyandım birde ablam bir kaç kere benim düğünü iptal ettiğini görmüş nedeni ne olabilir eylülde düğünüm var temmuzda tazminat alacağım ondan nikahım var inşallah kötü değildir kına gecesinde nişanlım ve ailesine gelmeyin istemiyorum demişim ablamın rüyasında çok üzüldüm duyuncaBu arada kişi ruyasında peygamber efendimiz s.a.s gorduyse veya hıssettıyse kesın gormustur.
Peygamber efendimizde bulunan guzel ahlak durustluk ve iyi huylar kısıde aktif olmus demektir. Bu ruyanın ardından bırını sevindirmenız uygun olur
Nişan sürecin kavgalı mı geçiyor ya da ailen sen çok kaygılı stresli misiniz onlar yansımış olabilir rüyaya birde rüyalara fazla anlam yüklememek lazım hayra yorun hayır olsunCanım ya ben nişanlıyım rüyamda sevgiliyken aileler tanıştığımda bir kaç kere rüyamda sevgilim bana şakasına ayrılık şakası yapıp üzüp sevindirmişti rüyamda böyle üzgün mutlu oldum kalkınca kaç kere bir değişik uyandım birde ablam bir kaç kere benim düğünü iptal ettiğini görmüş nedeni ne olabilir eylülde düğünüm var temmuzda tazminat alacağım ondan nikahım var inşallah kötü değildir kına gecesinde nişanlım ve ailesine gelmeyin istemiyorum demişim ablamın rüyasında çok üzüldüm duyunca
Nişanlımla çok iyiyim şükürler olsun ama ailemle kaygı var evetNişan sürecin kavgalı mı geçiyor ya da ailen sen çok kaygılı stresli misiniz onlar yansımış olabilir rüyaya birde rüyalara fazla anlam yüklememek lazım hayra yorun hayır olsun
Amin hayır olsunNişan sürecin kavgalı mı geçiyor ya da ailen sen çok kaygılı stresli misiniz onlar yansımış olabilir rüyaya birde rüyalara fazla anlam yüklememek lazım hayra yorun hayır olsun
Kaygısı rüyasına yansımışNişanlımla çok iyiyim şükürler olsun ama ailemle kaygı var evet
Olabilir çok sağolKaygısı rüyasına yansımış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?