Rüya Yorumları Rüyalara önem verir misiniz?

Tu Lu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
200
91
13
Selamlar. Bazen insanlar sırlı rüyalar görebiliyor. Böyle rüyalar gördüğünüzde önemser misiniz? En önemlisi de çevrenizdekilere bu rüyaları anlatır mısınız? İnsan içinde tutamıyor. Ben herkese anlattım böyle bir rüyayı. Beni teselli eden bir rüyaydı ve hem tereddüt içinde olduğum, hem korkumdan emin olmak için anlattım çok fazla kişiye. Kendimi bana verilen bir sır vardı ve ben o sırrı tutamadım gibi hissediyorum. Siz böyle rüyalar gördüğünüzde önem verir misiniz ve insanlara anlatır mısınız? Açtığım konuyla alakasız olacak ama ruhsal olarak çok kötü durumdayım. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve yalnızım da. Gün içinde nefesim daralıyor, kalbim ağırlaşıyor gibi oluyor. Bir de anlattığım için pişmanlık duymam beni daha çok strese sokuyor. Kendimi iradesiz gibi hissediyorum.

Selamlar. Bazen insanlar sırlı rüyalar görebiliyor. Böyle rüyalar gördüğünüzde önemsiyor musunuz? En önemlisi de çevrenizdekilere bu rüyaları anlatıyor musunuz? İnsan içinde tutamıyor. Ben herkese anlattım böyle bir rüyayı. Beni teselli eden bir rüyaydı ve hem tereddüt içinde olduğum, hem korkumdan emin olmak için anlattım çok fazla kişiye. Kendimi bana verilen bir sır vardı ve ben o sırrı tutamadım gibi hissediyorum. Siz böyle rüyalar gördüğünüzde önem verir misiniz ve insanlara anlatır mısız? Açtığım konuyla alakasız olacak ama ruhsal olarak çok kötü durumdayım. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve yalnızım da. Gün içinde nefesim daralıyor, kalbim ağırlaşıyor gibi oluyor. Bir de anlattığım için pişmanlık duymam beni daha çok strese sokuyor. Kendimi iradesiz gibi hissediyorum.
Bende anlatırım ama artık anlatmıyorum.çok anlatmak isterseniz çeşmeyi açıp su akarken anlatın.böyle duymuştum.

Selamlar. Bazen insanlar sırlı rüyalar görebiliyor. Böyle rüyalar gördüğünüzde önemsiyor musunuz? En önemlisi de çevrenizdekilere bu rüyaları anlatıyor musunuz? İnsan içinde tutamıyor. Ben herkese anlattım böyle bir rüyayı. Beni teselli eden bir rüyaydı ve hem tereddüt içinde olduğum, hem korkumdan emin olmak için anlattım çok fazla kişiye. Kendimi bana verilen bir sır vardı ve ben o sırrı tutamadım gibi hissediyorum. Siz böyle rüyalar gördüğünüzde önem verir misiniz ve insanlara anlatır mısız? Açtığım konuyla alakasız olacak ama ruhsal olarak çok kötü durumdayım. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve yalnızım da. Gün içinde nefesim daralıyor, kalbim ağırlaşıyor gibi oluyor. Bir de anlattığım için pişmanlık duymam beni daha çok strese sokuyor. Kendimi iradesiz gibi hissediyorum.

Hayatımızda ters giden birşeyler var mı ?
Depresyonda olabilir misiniz ?

Ben kimi rüyalarımı anlatırım.
Ama ben rüyayı çok hatırlamıyorum.
Sırlı gibi olanları da anneme anlatırım.
Herkese değil :)
Kötüyse herkese anlatırım :D
Birde şu inanış var.. Rüyayı ilk yorumlayanın yorumu tutar diye..

Bende anlatma bir daha göremezsin dedikleri türden rüyalar gördüm anlattım ve devamıda gelmiyor :(
Seri şekilde pembe dizi gibi rüyalar görüyorum.
Geçen sene 9 gece boyunca araba kullandığımı gördüm rüyamda .
Her gece istisnasız.
Biraz daha görseydim pskiloga falan gidicektim 3 4 günden sonra korkmaya baslamıstım:)

Hayatımızda ters giden birşeyler var mı ?
Depresyonda olabilir misiniz ?

Ben kimi rüyalarımı anlatırım.
Ama ben rüyayı çok hatırlamıyorum.
Sırlı gibi olanları da anneme anlatırım.
Herkese değil :)
Kötüyse herkese anlatırım :KK70:
Birde şu inanış var.. Rüyayı ilk yorumlayanın yorumu tutar diye..
Hayatımda ters giden büyük şeyler var rüyayı da bu yüzden gördüm zaten. Depresyonda mıyım bilmiyorum ama sıkıntılıyım.

Ben kötüyse anlatılmaması gerekiyor diye biliyorum. Rüya güzel olduğu için anlattım zaten ama onun da anlatılması iyi değilmiş.

İşte benimki de o türdendi. Gerçekten bir daha göremiyor insan.

Bende hemen anneme anlatirim o da kotuyse bile hayrolsun der cunku ilk anlattiginiz kisinin tabiri cok onemliymis oyle duymustum.

Hayatımda ters giden büyük şeyler var rüyayı da bu yüzden gördüm zaten. Depresyonda mıyım bilmiyorum ama sıkıntılıyım.

Ben kötüyse anlatılmaması gerekiyor diye biliyorum. Rüya güzel olduğu için anlattım zaten ama onun da anlatılması iyi değilmiş.

Ondan suçluluk hissine kapılı gördünüz dur..
Destek alın.
Hem de hayatımızda ters şeyler oluyormuş..

Ben rüyalarımda da mutsuzum mesela..
Benimde ailevi sıkıntılarım var..

Bence hic anlatma..
İyisini bile en yakınına anlat bi tek..

Evet ben anlatirim cok önemli bir konuyla alakali ise bide eger ürkütücü veya aklimda olmayipta rüyama birden bire giren veya sürekli tekrarlanan rüyalari anlamli bulurum ki zaten rüyalarin bazisi bize mesaj vermek te icindir uyari icin veya bir yardim gibi yani rüyalarinda bazen anlam da vardir bazi rüyalar seytandan gelir bazisi bilinc altiyla alakalidir bazisida ALLAH tandir mesajdir .. ve ister güzel ister kötü anlatmaman da bana göre en dogrusu, kötü rüya gördügünde kalkip kötülükten sana sigindim rabbim diyerek uyu iyiysede büyüsü bozulmasin diye anlatma

Ondan suçluluk hissine kapılı gördünüz dur..
Destek alın.
Hem de hayatımızda ters şeyler oluyormuş..

Ben rüyalarımda da mutsuzum mesela..
Benimde ailevi sıkıntılarım var..

Bence hic anlatma..
İyisini bile en yakınına anlat bi tek..
Bundan sonra görebilirsem öyle yapacam

Gecmiste gerçekleşen rüyalarım oldu o nedenle bu tarz rüyalar görmekten korkuyorum . Rüyaya göre bazen anlatır bazende anlatmazdım . Neyse ki son yıllarda görmüyorum çok şükür

Bazen sırlı rüyalar olabildiği gibi gün içerisinde en cok neyle meşgulsek bilinçli bilinçsiz, bunu rüyamızda bir sekilde görebiliyoruz. Bende en sevdiklerim dışında rüyalarımı anlatmayı cok sevmem. Bazı rüyalarımıda artık anlatmıyorum, cünkü gördüğüm birçok rüya olurmu Canım öyle saçmalık denilmesine rağmen birebir çıkmıştır. Ben bile saçma oldugu icin anlatmama rağmen. O yüzden rüyalarımı anlatmıyorum, eger gelecekle ilgili bişeyse. Sende anlatma, kendi kendine hayrolsun de

Evet ben anlatirim cok önemli bir konuyla alakali ise bide eger ürkütücü veya aklimda olmayipta rüyama birden bire giren veya sürekli tekrarlanan rüyalari anlamli bulurum ki zaten rüyalarin bazisi bize mesaj vermek te icindir uyari icin veya bir yardim gibi yani rüyalarinda bazen anlam da vardir bazi rüyalar seytandan gelir bazisi bilinc altiyla alakalidir bazisida ALLAH tandir mesajdir .. ve ister güzel ister kötü anlatmaman da bana göre en dogrusu, kötü rüya gördügünde kalkip kötülükten sana sigindim rabbim diyerek uyu iyiysede büyüsü bozulmasin diye anlatma
Keşke o rüyayı gördüğüm ana geri dönebilsem. İçimden sürekli bir şey beni dürttü anlatmam için. Anlatmadığım kimse kalmadı diyebilirim. Şimdi tam da büyüsü bozulmuş gibi hissediyorum.

Bundan sonra görebilirsem öyle yapacam

İnşALLAH görebilirsiniz..
Ben küçükken çok güzel şeyler görürdüm..
Dini açıdan..
Sonra anlattım falan..
Bida göremedim :(

Keşke o rüyayı gördüğüm ana geri dönebilsem. İçimden sürekli bir şey beni dürttü anlatmam için. Anlatmadığım kimse kalmadı diyebilirim. Şimdi tam da büyüsü bozulmuş gibi hissediyorum.

Ne gibi bir rüya bu acaba ? zaten cogu insan biliyor özel degilse anlatabilirmisiniz bir anlam cikartabilcekmiyiz diye? mahsuru yoksa .. büyüsü bozulmus diyorsaniz galiba güzel beklentinizin oldugu birsey olabilirmi? illa büyüsü bozulcak diye birsey yok

Selamlar. Bazen insanlar sırlı rüyalar görebiliyor. Böyle rüyalar gördüğünüzde önemser misiniz? En önemlisi de çevrenizdekilere bu rüyaları anlatır mısınız? İnsan içinde tutamıyor. Ben herkese anlattım böyle bir rüyayı. Beni teselli eden bir rüyaydı ve hem tereddüt içinde olduğum, hem korkumdan emin olmak için anlattım çok fazla kişiye. Kendimi bana verilen bir sır vardı ve ben o sırrı tutamadım gibi hissediyorum. Siz böyle rüyalar gördüğünüzde önem verir misiniz ve insanlara anlatır mısınız? Açtığım konuyla alakasız olacak ama ruhsal olarak çok kötü durumdayım. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve yalnızım da. Gün içinde nefesim daralıyor, kalbim ağırlaşıyor gibi oluyor. Bir de anlattığım için pişmanlık duymam beni daha çok strese sokuyor. Kendimi iradesiz gibi hissediyorum.

Yani anlattığınız için pişman olmanız kötü bir his. Ama bence üzerinde durmayın. Sonuçta bir rüya, karşı taraf unutmuştur bile.

Her rüya anlam ifade etmez ayrıca.

İnşALLAH görebilirsiniz..
Ben küçükken çok güzel şeyler görürdüm..
Dini açıdan..
Sonra anlattım falan..
Bida göremedim :KK43:
İnşallah siz de tekrar görebilirsiniz. Allah'tan ümidinizi kesmeyin

Rüya ile amel etmeyiz. .
Rüya hiçbirşey ifade etmez benim için. .

Ne gibi bir rüya bu acaba ? zaten cogu insan biliyor özel degilse anlatabilirmisiniz bir anlam cikartabilcekmiyiz diye? mahsuru yoksa .. büyüsü bozulmus diyorsaniz galiba güzel beklentinizin oldugu birsey olabilirmi? illa büyüsü bozulcak diye birsey yok
Anlatmasam daha iyi kendimi yine kötü hissedeceğimden eminim

Back
X