Rüya Yorumları Rüyalara önem verir misiniz?

Ben onem veriyorum acikcasi cunku gordugum her ruya gercekte cikiyor .ben gordugum iyi kotu ne ruya olursa olsn kimseye anlatmam git cesmeyi ac anlat bitsin cunku en ityi yol bu bence. ;)

Genelde anlatmam
En fazla anlatırsam tek bi kişi oda ablam
Ve öyle manevi sırlı rüyalar gorururum genelde de çıkar
Ama o rüyayı görünce ciddiye almam çıktıktan sonra kafam dank eder.:D
Dertlerle baş başa kalınca en büyük terapidir Dua
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Onem veririm,kesinlikle haberci ruyalarin varligi inkar edilemez..kotuleri herkese anlatirim bende..ama iyileri kendime saklarim..

bizzat ölülerin benimle iletisimde oldugu bir durumdayim ben napayim gardas :KK48:alistim artik..iplemiyorum..sadece cevremdekiler pek bi tirsiyor benden sana malum olmustur simdi diye :)))

Ben çok güzel bir rüya gormustum..

Bana yol gösteren bir rüyaydı..

Uyanır uyanmaz kaynanam bızde kalmıştı ogun ve ona anlattım..

Ogunun aksamına rüyamda gördüğüm beni hayra götürecek şeyle karsılastım..

Ve sonrasında istegim dileğim kabul oldu..

Suan basıt bır sekılde anlattım ama ben 1sene bu dıleğim olsun dıye ugrasıp en son karamsarlığa burunmustum..

Derken bırden herşey o ruyamla değişti..(ki ben sadece pembe dızı kıvamında ruyalar gören biriryim) ilk kez bir işaret veren rüya gördüm..

Yani anlatıp anlatmamak sorun değil bence..yazılmışsa olur..

bende çok sık rüya görürüm ama farklı, değişik bir rüya gördüğümde anlatırım sadece :KK51:

Çok fazla, çok ayrıntılı ve çok fantastik rüyalar görürüm. Eşime anlatırım, çünkü bazen acayip aksiyonlu şeyler oluyor. Bazen özlemlerimden, bazen sıkıntılarımdan, bazen de izlediğim, okuduğum şeylerin etkisinde kalmış olmamdan kaynaklı olmaları dışında, benim için bir anlamları yok.

Rüyalarım hep çıkar ve görmeyi çok severim sadece anneme anlatırım bazen eşime ama önce anneme anlatmış olurum çünkü rüyayı ilk kim yorumlarsa yorum çıkar derler ve inanırım da kötü rüya görürsem Allaha sığınırım ve birdaha düşünmem ama bazı kötü sandığımız rüyaların anlamı güzel olabilir değer verdiğim bir rüya tabiri kitabım vardır onada bakarım her yoruma inanmam içini rahat tut rüyayı ilk anlattığın kişi önemlidir nasıl yorumladığı birdaha herkese demezsin rahat olmalısın ki bişey olmasın sonuçta Allah kulunun zannı üzerinedir iyi şeyler düşün

Selamlar. Bazen insanlar sırlı rüyalar görebiliyor. Böyle rüyalar gördüğünüzde önemser misiniz? En önemlisi de çevrenizdekilere bu rüyaları anlatır mısınız? İnsan içinde tutamıyor. Ben herkese anlattım böyle bir rüyayı. Beni teselli eden bir rüyaydı ve hem tereddüt içinde olduğum, hem korkumdan emin olmak için anlattım çok fazla kişiye. Kendimi bana verilen bir sır vardı ve ben o sırrı tutamadım gibi hissediyorum. Siz böyle rüyalar gördüğünüzde önem verir misiniz ve insanlara anlatır mısınız? Açtığım konuyla alakasız olacak ama ruhsal olarak çok kötü durumdayım. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve yalnızım da. Gün içinde nefesim daralıyor, kalbim ağırlaşıyor gibi oluyor. Bir de anlattığım için pişmanlık duymam beni daha çok strese sokuyor. Kendimi iradesiz gibi hissediyorum.
Sizi cok iyi anliyorum benim gibi ruyalarla teselli ediyorsunuz kendinizi bende cok onem veririm ruyalara anlamlarina ise internetten yada ruya tabirleri kitabindan bakarim ve bir cok ruyamin anlamlari cikti yasadim gordugum kotu ruyalari ise muslugu kisik bir sekilde acar suya anlatirim cok korktum ruyalarda ise sol tarafima doner Allah im kotu ruyanin serrinden sana siginirim der uc defa tu tu tu der tukururum

Güzel rüya anlatılır.Anlatman ruyanın güzelliğini değiştirmez.Her rüya anlatılır hayra yorumlamak için.
Ama Alimler güzel rüya gördüğünde pek anlatmatmış riya olmasın diye

Back
X