- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
İnşallah siz de tekrar görebilirsiniz. Allah'tan ümidinizi kesmeyin
İnşALLAH :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah siz de tekrar görebilirsiniz. Allah'tan ümidinizi kesmeyin
Anlatmasam daha iyi kendimi yine kötü hissedeceğimden eminim
Bazen rüyalar teselli eder kimsenin rüyalardan medet arayacak duruma gelmesini istemem. Rüyalardan başka tutunacak dalının kalmamasını istemem. Rüyalara önem vermeyen birinin rüyalara bağlanır duruma gelmesini istemem.
Ruhsal durumum kötü olduğu için ve ben neden bu kadar iradesizim diye suçluluk duyduğum için bu konuyu açtım. başka bir amacım yoktu. Bu rüya benim için çok önemli.
Benim bir arkadaşım vardı, rüyalarını rüya esnasında kendi istediği gibi yönlendirebiliyordu. Bana çok ilginç gelmişti, lucid rüya mı ne deniyormuş adına da.
Bazen bana da oluyor o mesela ruyadayken bir yere gidiyorum kendime gitme falan diyorum bide sonra vazgeciyorum ardindan hemen uyaniyorum galiba o sirada bilinc acik oluyorBenim bir arkadaşım vardı, rüyalarını rüya esnasında kendi istediği gibi yönlendirebiliyordu. Bana çok ilginç gelmişti, lucid rüya mı ne deniyormuş adına da.
Şu an sorma imkanım olmasa da zamanında sormuştum ve kendi elinde olmadığını söylemişti. Çok dalgın uyumuyorum, herhalde o yüzden demişti.Bu cok nadir ama harika bir sey. Demek ki bilinci kapaliyken tamamen bilinci acik durumuna gelmeden bilincdisindan yonetiyor.
Rüya sirasinda bunu hic basaramadim ama konsantre olup ruyalarin devamini tamamlayabiliyorum ya da yeniden gormek hususunda biraz basariliyim
Arkadasin bunu nasil basarmis? Sorabilme imkanin varsa rica etsem sorup bana yazabilir misin :)