Rüyalarım

şu 'rüyadan hiç çıkamadığını düşünmek' tam benim yaşadığım işte. ben yönetmeye çalışma veya çalışmama arasında kararsız kaldım. yani rüyada birşeyler yapmaya çalışarak kurtulmalı mıyım yoksa bunun daha kötü zararları olur mu...

canım mesela astral seyahatte şu sokaktanmı gireyim burdanmı diye düşünüp beyin gücünü kullanarak tercih yapıp gidip gitmemeye karar verebiliyormuşsun...
ve sende farketmişsin sendeki değişikliği ki rahatsızlık duymaya başlamışsın artık...,
bu işin ileri boyutlarında girdiğin rüyadan çıkamayıp her gözünü kapattığında kaldığın yerde bulabiliyormuşsun kendini...
öyleki bunun çözümü hipnoza kadar gidebiliyormuş...
hipnozla seni olduğun yerden rüyanda kaldığın yerden çıkarabiliyorlarmış...
bi araştır istersen kk dada bununla ilgili konu vardı googleye yazarsan belki burdaki yorumlarda çıkar önüne...

her rüyada kaldığın yerden devam etmek tam bir kabus olurdu; her seferinde çıkamadığın rüya. ama ben hipnozluk kadar vahim değilim henüz. :) umarım artmaz.

her rüyada kaldığın yerden devam etmek tam bir kabus olurdu; her seferinde çıkamadığın rüya. ama ben hipnozluk kadar vahim değilim henüz. :) umarım artmaz.

bi araştır yinede senin rüyalarının sebebinin cevabı çıkar belki...
bunu yaşayan birinin yazısını okumuştum kadın kabusun ortasında kalmış karanlık dar biyerde acayip varlıkların ortasında ve kendi isteyerek gitmiş rüyasında oraya birdaha çıkamamış...
çok kötü bişey ALLAH korusun...

tamam araştırırım canım sağol. :)

dedigim gibi korktugun an yada kotu bir durumla karsilastigin an at kendini biryerden yada biri seni mi kovaliyor karsisina cik. Ruya biter canim kabusta biter. Ustune gittigin anda biter.
Bir gun ruyamda ucaktayim havada bir firtina var ucak dusuyor millet feryat figan...offf bagirmayin ya ruya bu diyorum. Sonra keske biraz daha ucsaydik ucak dusmeye basladina gore benim alarm birazdan calacak aman ise gitmek istemiyorum diyordum. Benim icin asil kabus sabah kalkip ise gitmek....

bende gece wc ye gidip geldikten sonra ruyama biraktigim yerden devam ederim. Hatta cok guzel bir ruyaysa cabucak gider gelirim devam etmek icin.

peki size şöyle bir olay anlatsam ne diceksiniz 2011 hazirran ayında allah rahmet eylesin kayınvaldem ve görümcem bir kazada öldü ben 6 aylık hamile olduğum için memlekete gidemedim bana yüksek bir yerden arabanın yuvarlandığı ve kayınvaldemin boynu kırılarak öldüğü söylendi o an itibari ile neyse eşim akrabalar yola çıktı ben evde kaldım yatsı namazını kılıyordum derken nasıl oldu bilmiyorum ama kayınvalidemi arkamda kapıda dikilirken bana bakarken görmeye başladım ama öyle gözle değil beynimin içine bir perde yerleştirilmi ordan görüyorum sanki ama aynı zamanda o perdeninde içindeyim fakat kayınvalidemin kafasından sürekli sular süzülüyor şıpır şıpır ve ertesi gün öğreniyorumki düştükleri yer küçük bir dere ve kayınvalidemin kafası suyun içinde kalmış kadıncağız boğularak ölmüş araba dereye kapaklanmış ve öyle başımda bekledi o gece ya ben böyle şeyleri görüyorum bu sadece 1 tanesi

oyyy içim titredi......diken diken oldum..

nasıl yani bütün gece senlemiydi

başka neler gördün

çok zor bir durum bende yaşadim

aslinda rüyalar o kadar anlamliki, resmen mesaj veriyorlar, beynin bu karmaşadan yorulmuş onu çözmeden bu rüya seni birakmicak sanirim.
Diger yorumlari okumadim, belki başkalarida yazmiştir, bence sen bir karar almişsin, ama bu kararindan dolayi ya pişmansin, yada emin olmadan bir karar almişsin bu yüzden için rahat degil, ve bu labirentten çikamiyorsun,

bence yapman gereken şey, bu rüyalarin başladigi dönemi iyice incelemek olur, ve o dönemde neler yaşadigini hatirlayip acaba pişmanlikmi var? aldigim kararlari gözden geçirmelimiyim? bu tarz sorulari kendine sormak olmali

bu arada hayatindan memnun degilsin gibime geliyor, bunun sebeplerinide çözmen gerekir

ben mesela rüyalarda özelliklede korkunçbirşey gördügümde "amann nede olsa rüyadayim" diyebiliyorum :) ve rüyami devam ettiriyorum
bir gün hamile oldugumu görüyorum, ve rüyadan uyanir gibi olunca kendi kendime uyanmamaliyim bu çocuk kimden görmem lazim diyorum, ama rüya uzadikca uzadi, yinede göremedim :)
böyle oluyor, tabi bazen daha degişik şeylerde oluyor, mesela geçenlerde rüyamda stres yaptim, ve ben normalde stres yaptigim zaman midemden kalkamam kramp olur, işte o Sabah uyandigimda mideme kramp girmişti öldüm öldüm dirildim,
yani bu yüzden bu sorunu çözmen lazim benim ayda yilda bir gördügüm rüya beni mahfetti, sen nasil oluyorsundur kim bilir

Lucid rüya olmasın ? rüyalarının farkında oluyosun falan uyanmak istiyosun ne düşünüyosan onu görüyosun yanlış hatırlamıyosam .

Lucid rüya olmasın ? rüyalarının farkında oluyosun falan uyanmak istiyosun ne düşünüyosan onu görüyosun yanlış hatırlamıyosam .

şöyle düşün, gözünü kapat, etraftaki sesleri duy. gözünü açmak istiyorsun. açamıyorsun. sonra etrafta sesler duyduğun için onlardan yardım istiyorsun beni uyandırın diye bağırıp çağırıyorsun ama kimse seni uyandırmıyor. arafta gibisin yani. öyle bir rüya. rüyanın farkındasın ama uyanamayınca korkuyorsun çünkü bitmiyor. ne düşünüyorsam veya ne görmek istiyorsam onu görüyorum diye bir şey yok yani bende.

yorumun için teşekkür ederim. :) bu rüyalarım aile içi şiddet, ihanet, kavga, huzursuzluk başladığı yaşlarımda olmaya başladı. artık eskisi kadar sık rüya görmüyorum ama yine de kurtulmuş değilim. bir üst mesajda yazdım:

böyle bir şey. ama dediğin olay da oluyor aman ne de olsa rüyadayım falan. :) rüyalarım tercihlerimden ötürü değil, değiştiremeyeceğim şeylerden ötürü olabilir. sonunu merak ettiğim rüyalarım benim de olur. uyanınca tüh falan dediğim rüyalar. ama işte benim içimi sıkan rüyalar alıntı olarak anlattığım şekilde. bazı arkadaşlar yazdı, uykudaki geçici felçle ilgilidir diye. bence tam da öyle. hiçbir yerimi gözümü dahil kımıldatamıyorum gibi. bilincim açık ama bedenim felç gibi bir his. böyle bir şey de olabilir.

oyyy içim titredi......diken diken oldum..

nasıl yani bütün gece senlemiydi

başka neler gördün

yaşadığım şeyin neden olduğunu bilmiyorum tabiki insan ürperiyor ama uyanıkken beyninin içinde hayal desem hayal değil çocukluktan beri olduğu için bir an ürpertiyo ama geçiyo. mesela biride şu nişanlıdım arkadaşımın kızı on gün önce ölmüştü gölde boğularak elimde büyümüş bir çocuk diyebilirim iş çıkışı eve dönüyorum arabada uykum falanda yok birden bir ses kapat gözlerini hatice kübra gelecek dedi ve gözlerim kapandı gerçekten karşımdaydı sadece göğsten yukarı kısmı gülümseyerek ve parlak bir şeyler geliyordu ondan bana doğru bilmiyorum bu ve bunun gibi şeyler. ama üstünde pek durmadım burda şimdi haberci rüyalar astral seyahat gibi konular açılınca belki sebebini bilen biri vardır diye düşündüm

geçici felç diyorsunuz ya ben bir dönem nerdeyse her gece şu karabasan dedikleri şey var tüm vücudu kitleyen ben o ağırlığı sadece beynımde hissediyordum sanki kafamı sıkıştırıyorlar aynı zamanda rüyadan çıkmak isitiyorum uyandım sanıyorum ama hala uykudayım evin içinde falan geziniyorum yalnız sadece hep arkamda ince uzun iskelet kadar ince siluliyet görüyordum ama bulanık seçilmiyodu heykel gibi birşeyde olabilir ve en son canım çok yandı rüyada ellerimin ve dizlerimin üstünde üç ismi zikrettiğimi hatırlıyorum ondan sonra bidaha kafamın mengede sıkışıyormuş gibi olana rüyalar bitti gene bir akşam kurban bayramıydı eşim evde yoktu eşimin amca kızı ile bir arkadaşım bende kalıyodu ben ertesi gün mağaza açacağım için yattım onlar hemen yan odada filim seyrediyolar seslerini duyuyorum derken bir ağırlık çöktü üstüme funda yanıma geldi abla dedi bana uygun kıyafetin varmı o kadar bir ağırlık varki üstümde dolaptan al istediğini dedim eğildi sen nekadar tatlısın diyerek beni yanaklarımdan öptü ama ışığı yakmadan dolabın önüne gitti ve kayboldu zar zor kalktım yataktan yanlarına gittim funda neden ışığı açıp bakmadın dedim ikiside boş boş bakarak ne ışığı dediler meğer funfa yanıma gelmemiş o rüyamıydı yada yanıma gelen şey neydi bilmiyorum ama o ağırlığın geçici bir felç olduğunu düşünmüyorum

aynı şeyleri bende yaşadım rüyada olduğumu farkediyorum ve uyanmaya çalışıyorum eşimin kolundan tutup' beni uyandır beni uyandır' diyorum sonra birden uyanıyorum
eşimde bazen sesime uyanıyor onada söyledim eğer kabus gördüğümü farkedersen beni uyandır dedim o zaman uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum dedim
önceleri dua okurdum geçerdi sonra dua da fayda etmemeye başladı bende yastığımın arasına cevşen koydum çok şükür artık kabus görmüyorum rahat uyuyorum
sanada tavsiye ederim her ne kadar inancını yitirmiş olsanda bir dene belki seni bu kabuslardan kurtarır

Sanki sen Allah'in varligini bildigin halde ona inanmanin getirdigi sorumluluklardan çekindigin icin inanmamayi terrcih ediyorsun gibime geldi. Allah.a güvenmek bütün sıkıntıların temelden çözümü ve en büyük pskolojik rahatlık inan buna ve islamı araştır. Tabi günümüz müslümanlarinin kafalarina estiği gibi yaşadıkları islam değil peygamber efendimizin yaşadığı ve yaşattığı islam. O insanlar kız çocuklarını diri diri toprağa gömerken bu din nasıl bir şeyki cenneti o hakir görülen kadınların ayakları altına serdi ve inanan herkese bunu kabul ettirdi.?? Yazarak anlatamiyorum söylenecek çok şey var aslında kısaca işi en doğru kaynaklarından araştır

haklısınız bence de en büyük psikolojik destek ve rahatlık. :) ama bu yüzden kendimi aptal gibi hissedemeyeceğim. bu yüzden bazı adımlar atamam. saçmalık. ne ruhen ne manevi olarak bende o yönde bir şey yok. konu da bu değil zaten...

benimde çok ilginç rüyalarım olabiliyor...

çocukluktan beri böleyim... hayal meyal hatırlarım. çok küçükken istediğim rüyayı görürdüm

sizin dediğiniz gibi rüya görmüştüm. karabasan mı değil mi artık... bağırıyorum uyandırmıyorlar. kimse sesimi duymuyordu. annemle yanyana yatıyorduk (ilkokuldaydım). annemin saçını hissedip çekmiştim. yazık o korkuyla uyandı. ama beni uyandırmıştı....

bazı rüyalarımın aynısını birebir yaşarım. biri istemeye gelecekmiş, annem bana soruyormuş. şu kişi istermisin diye. bende hayır diyordum. açıklayarak.. gerçek yaşamda da aynısı oldu....

hatta en son rüyamdan bir film çıkardı. ve uyandığım halde tekrar uyuduğumda rüyanın devamını gördüm...

3 günde dizi şeklinde rüya gördüğüm de oldu....

kıyamet rüyalarımı anlattsam korkarsınız...

bazı rüyalarım yol gösterici oluyor. bazı rüyalarım birebir aynı çıkıyor, bazende dikkat etmem gerektiğini hissediyorum... hep güzel şeylere yor... korkarsan suya anlat (akıp gidermiş, ananem der)...

bazısı astral, lucit rüyalara inanıyor... ama ben o taraftar değilim.. kendi psikolojilerini bozanlar olduğunu duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…