- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
bir makale okumuştum astral seyahat üzerine...
bazı insanlar rüyalarını yönetebiliyormuş ama bunun kötü sonuçlarıda olabiliyormuş kaybolmak o rüyadan hiç çıkamadığını düşünmek gibi...
mesela bende gördüğüm bi rüyanın ortasında uyanıp lavaboya yada su içmeye kalkarım sonra devamını görürüm...
ama sizinkisi çok daha farklı,tabi en önemli faktör bilinç altı...
şu 'rüyadan hiç çıkamadığını düşünmek' tam benim yaşadığım işte. ben yönetmeye çalışma veya çalışmama arasında kararsız kaldım. yani rüyada birşeyler yapmaya çalışarak kurtulmalı mıyım yoksa bunun daha kötü zararları olur mu...
canım mesela astral seyahatte şu sokaktanmı gireyim burdanmı diye düşünüp beyin gücünü kullanarak tercih yapıp gidip gitmemeye karar verebiliyormuşsun...
ve sende farketmişsin sendeki değişikliği ki rahatsızlık duymaya başlamışsın artık...,
bu işin ileri boyutlarında girdiğin rüyadan çıkamayıp her gözünü kapattığında kaldığın yerde bulabiliyormuşsun kendini...
öyleki bunun çözümü hipnoza kadar gidebiliyormuş...
hipnozla seni olduğun yerden rüyanda kaldığın yerden çıkarabiliyorlarmış...
bi araştır istersen kk dada bununla ilgili konu vardı googleye yazarsan belki burdaki yorumlarda çıkar önüne...
her rüyada kaldığın yerden devam etmek tam bir kabus olurdu; her seferinde çıkamadığın rüya.ama ben hipnozluk kadar vahim değilim henüz. :) umarım artmaz.
bi araştır yinede senin rüyalarının sebebinin cevabı çıkar belki...
bunu yaşayan birinin yazısını okumuştum kadın kabusun ortasında kalmış karanlık dar biyerde acayip varlıkların ortasında ve kendi isteyerek gitmiş rüyasında oraya birdaha çıkamamış...
çok kötü bişey ALLAH korusun...
tamam araştırırım canım sağol. :)
dedigim gibi korktugun an yada kotu bir durumla karsilastigin an at kendini biryerden yada biri seni mi kovaliyor karsisina cik. Ruya biter canim kabusta biter. Ustune gittigin anda biter.teşekkürler yorumun için. :) ben rüyayı yönlendiremiyorum. sadece aman rüyadayım zaten korkma, moduna girebiliyorum. esas sıkıntım bunun farkına vardıktan sonra rüyadan çıkmak isteyip çıkamamam. sıkışmış ve çıkamayacak gibi hissediyorum. o an yapabildiğim tek şey uyandırın beni dye yırtınmak. ama duyan yok. yani rüya içinde bile pinpirikliyim. burada senin gibi rüyayı yönlendirme konusundaki yorumlardan gaz alarak bir daha bunu yaşadığımda bilincime girmiş bu düşüncelerle hareket edeceğim. :) bu arada sırt üstü yatamam, yatsam da uyuyamam. yüzüstü yatıyorum, yüzüstü yatınca kendimi daha güvende hissediyorum.
bende gece wc ye gidip geldikten sonra ruyama biraktigim yerden devam ederim. Hatta cok guzel bir ruyaysa cabucak gider gelirim devam etmek icin.her rüyada kaldığın yerden devam etmek tam bir kabus olurdu; her seferinde çıkamadığın rüya.ama ben hipnozluk kadar vahim değilim henüz. :) umarım artmaz.
peki size şöyle bir olay anlatsam ne diceksiniz 2011 hazirran ayında allah rahmet eylesin kayınvaldem ve görümcem bir kazada öldü ben 6 aylık hamile olduğum için memlekete gidemedim bana yüksek bir yerden arabanın yuvarlandığı ve kayınvaldemin boynu kırılarak öldüğü söylendi o an itibari ile neyse eşim akrabalar yola çıktı ben evde kaldım yatsı namazını kılıyordum derken nasıl oldu bilmiyorum ama kayınvalidemi arkamda kapıda dikilirken bana bakarken görmeye başladım ama öyle gözle değil beynimin içine bir perde yerleştirilmi ordan görüyorum sanki ama aynı zamanda o perdeninde içindeyim fakat kayınvalidemin kafasından sürekli sular süzülüyor şıpır şıpır ve ertesi gün öğreniyorumki düştükleri yer küçük bir dere ve kayınvalidemin kafası suyun içinde kalmış kadıncağız boğularak ölmüş araba dereye kapaklanmış ve öyle başımda bekledi o gece ya ben böyle şeyleri görüyorum bu sadece 1 tanesi
Lucid rüya olmasın ? rüyalarının farkında oluyosun falan uyanmak istiyosun ne düşünüyosan onu görüyosun yanlış hatırlamıyosam .
çok zor bir durum bende yaşadim
aslinda rüyalar o kadar anlamliki, resmen mesaj veriyorlar, beynin bu karmaşadan yorulmuş onu çözmeden bu rüya seni birakmicak sanirim.
Diger yorumlari okumadim, belki başkalarida yazmiştir, bence sen bir karar almişsin, ama bu kararindan dolayi ya pişmansin, yada emin olmadan bir karar almişsin bu yüzden için rahat degil, ve bu labirentten çikamiyorsun,
bence yapman gereken şey, bu rüyalarin başladigi dönemi iyice incelemek olur, ve o dönemde neler yaşadigini hatirlayip acaba pişmanlikmi var? aldigim kararlari gözden geçirmelimiyim? bu tarz sorulari kendine sormak olmali
bu arada hayatindan memnun degilsin gibime geliyor, bunun sebeplerinide çözmen gerekir
ben mesela rüyalarda özelliklede korkunçbirşey gördügümde "amann nede olsa rüyadayim" diyebiliyorum :) ve rüyami devam ettiriyorum
bir gün hamile oldugumu görüyorum, ve rüyadan uyanir gibi olunca kendi kendime uyanmamaliyim bu çocuk kimden görmem lazim diyorum, ama rüya uzadikca uzadi, yinede göremedim :)
böyle oluyor, tabi bazen daha degişik şeylerde oluyor, mesela geçenlerde rüyamda stres yaptim, ve ben normalde stres yaptigim zaman midemden kalkamam kramp olur, işte o Sabah uyandigimda mideme kramp girmişti öldüm öldüm dirildim,
yani bu yüzden bu sorunu çözmen lazim benim ayda yilda bir gördügüm rüya beni mahfetti, sen nasil oluyorsundur kim bilir
şöyle düşün, gözünü kapat, etraftaki sesleri duy. gözünü açmak istiyorsun. açamıyorsun. sonra etrafta sesler duyduğun için onlardan yardım istiyorsun beni uyandırın diye bağırıp çağırıyorsun ama kimse seni uyandırmıyor. arafta gibisin yani. öyle bir rüya. rüyanın farkındasın ama uyanamayınca korkuyorsun çünkü bitmiyor. ne düşünüyorsam veya ne görmek istiyorsam onu görüyorum diye bir şey yok yani bende.
oyyy içim titredi......diken diken oldum..
nasıl yani bütün gece senlemiydi
başka neler gördün
yorumun için teşekkür ederim. :) bu rüyalarım aile içi şiddet, ihanet, kavga, huzursuzluk başladığı yaşlarımda olmaya başladı. artık eskisi kadar sık rüya görmüyorum ama yine de kurtulmuş değilim. bir üst mesajda yazdım:
böyle bir şey. ama dediğin olay da oluyor aman ne de olsa rüyadayım falan. :) rüyalarım tercihlerimden ötürü değil, değiştiremeyeceğim şeylerden ötürü olabilir. sonunu merak ettiğim rüyalarım benim de olur.uyanınca tüh falan dediğim rüyalar. ama işte benim içimi sıkan rüyalar alıntı olarak anlattığım şekilde. bazı arkadaşlar yazdı, uykudaki geçici felçle ilgilidir diye. bence tam da öyle. hiçbir yerimi gözümü dahil kımıldatamıyorum gibi. bilincim açık ama bedenim felç gibi bir his. böyle bir şey de olabilir.
teşekkürler yorumun için. :) ben rüyayı yönlendiremiyorum. sadece aman rüyadayım zaten korkma, moduna girebiliyorum. esas sıkıntım bunun farkına vardıktan sonra rüyadan çıkmak isteyip çıkamamam. sıkışmış ve çıkamayacak gibi hissediyorum. o an yapabildiğim tek şey uyandırın beni dye yırtınmak. ama duyan yok. yani rüya içinde bile pinpirikliyim. burada senin gibi rüyayı yönlendirme konusundaki yorumlardan gaz alarak bir daha bunu yaşadığımda bilincime girmiş bu düşüncelerle hareket edeceğim. :) bu arada sırt üstü yatamam, yatsam da uyuyamam. yüzüstü yatıyorum, yüzüstü yatınca kendimi daha güvende hissediyorum.
Sanki sen Allah'in varligini bildigin halde ona inanmanin getirdigi sorumluluklardan çekindigin icin inanmamayi terrcih ediyorsun gibime geldi. Allah.a güvenmek bütün sıkıntıların temelden çözümü ve en büyük pskolojik rahatlık inan buna ve islamı araştır. Tabi günümüz müslümanlarinin kafalarina estiği gibi yaşadıkları islam değil peygamber efendimizin yaşadığı ve yaşattığı islam. O insanlar kız çocuklarını diri diri toprağa gömerken bu din nasıl bir şeyki cenneti o hakir görülen kadınların ayakları altına serdi ve inanan herkese bunu kabul ettirdi.?? Yazarak anlatamiyorum söylenecek çok şey var aslında kısaca işi en doğru kaynaklarından araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?