- Konu Sahibi sevincmerden
-
ben hamıle degılım ama ruyayla amel edılmez dıye bır laf bılırım bıde ruyayı neye yorarsan ole olur dıye duydum sen hayra yor hangısını ıstıosun allah gonlundekını bıllır zaten nıyet onemlıdır gonlun ferah olsun annelık duygusu hıssedılır belkıde bı ısarettır=)
benimde bi arkadaşım beni hamile görmüş rüyasındaaa erkek bebeğim oluyomuş,bende rüyamda görmüştüm o ara......bide eşimin dedesi çok hasta altını bezliyolar yatak yaraları var ölüm döşeğinde hiç konuşmuyordu ama kayınpederime xxxx'in eşi hamile kalacak ve oğlu olacak demiş :))
ne diyelim Allahtan hayırlısı geleceği kimse bilemezz
Rüyalar gerçeğe dönüşebilirler.
Bilinçaltı rüyaları olabileceği gibi bize rehberlik eden, mesaj veren rüyalar da vardır.
Sanırım bebek için çok dua ediyorsun ve kaygılanıyorsun.
Bu rüya Allah'ın izniyle sana bebeğin olucağını müjdeliyor gibi geldi.
Ben de kuzenimin hamile olduğunu ve oğlu olucağını görmüştüm.
Ertesi gün beni arayıp hamile olduğunu söyledi ve 9 ay sonrada oğlu oldu.
Annem de beni rüyasında görmüş. Hatta rüyasında ona söylenen ismi koymuş bana.
canım pekı hamılemısın??
canım bu ay başlıcaktım klomene ve çatlatma iğnesine arkadaşım 2 gün oldu rüyasında göreli..doktor geçen ay senin ilaçsız bebeğin olmaz dedi tartusal verdi pko var adet oluyim diye ilaç bitti kahverengi kanamam oldu 2 gün ve 11 gün geçti hala adet olmayı bekliyorumm...ilaç mı etki etmedi anlamadım..
inş.ilaçları kullanınca hamiş kalırım ben bu ilaç kullanıcam aya hamişliği yordum hayırlısı bakalım canım sen test yaptın mı peki ??[/QUOTbenım adetıme daha 1hafta var test yapmadım gun geceene kadarda yapmıcam cunku her ay husranlık yasıyorum ( pekı sen kan testı falan yaptırdın mı??
ne guzel anlatmıssın oyle canım ya evet dua edıp kaygılanıyorum bende yumurta tembellıgı var esımdede sperm zayıflıgı var olmucak dıe cok tedırgın oluyorum yada olucak ama yıne dusukle sonuclanacak dıe tedırgınlıgım var ınsdallah dedıgın gıbı rüyam gerceklesır cok tesekkurler:)
hayrlı haberlerıı beklerız artık nıyetın guzel kalbın temz ınsallah hersy gonlnce olr=)
Birşey değil canım.
Sen kalbini temiz tut ve dua et.
Allah ol dediği an olur.
Sen içini ferah tut. En hayırlı zamanda olucaktır.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
amin canım ya 1 yıldır beklıyoruz ama gelen gıden yok :)) ama hayırlısı dıyoruz herseyde bır hayır vardır
amin canım ya 1 yıldır beklıyoruz ama gelen gıden yok :)) ama hayırlısı dıyoruz herseyde bır hayır vardır
bende her ay hüsran yaşayanlardanım,gebelik testini elime almıyorum artık...adet olmayı sağlayan bi ilaç hesapladım 11 gündende fazla olmuş adet olmam gerekirdi....kafam karıştı bi 5 gün falan daha bekliyim olmadı test yaparım doktora giderim..gebelik yoksa neden olmadım halaa???
Daha zamanı gelmemiş demekki canım.
Biraz daha sabır...
benimde 1 yılı geçti bekleyeli...
Allah nasip eder inş. ben tedaviye yoğunlaştım artıkk
benım gunum gecmeden yanı adetıme 1 yada 2 gun kala gıdıyorum kan testı yaptırıyorum anca sabredıyorum ama her ay husranla eve donuyorum( canım sen nasıl sabredıosun nıe yaptırmıyosun ben olsam sımdıye 11 kez yaptırmıstım ınsalah hamılesındır canım ya bak merak ettım :)) belırtı falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?