rüyaların gerceklıgı..

amin.inş. canım senin içinde dua edicem..gerçekten üzülmemek elde değil..Allahın taktiri ümidi kesmemek lazım..iyi haberlerini bekliyorum

canım ya masallah dıyorum sana ama test yapınca lutfen bılgılendır benı..bende pko yok ama tembellık var esımdede sperm hareketlılıgın zayıflıgı bu ay bı ılac aldık esım onu kullanıcak ınsallah gerek kalmz dıyorum kullanmaya ya sen doktorlara bakma onlara kalırsa 1 yıl gıbı bı sure kısymıs sonra tedavı dıyolar belkı oncesınde yapsalar bu kadar beklemek zorunda kalmayız...ıste onların kuralları var napıcaz...senınde gunun baya baya gecmıs ya belırtıler hamılelık belırtısı kısıden kısıye deısıyor ama sen o belırtılerıne gore adet olman lazımdı olmadıgına gore hamılesındır belkıde :)))

bakalım inşallah canımm....bakalım olmadı pazartesi test yaparım eczaneler kapalı ya.... o zamana kadar hastalanmazsam kesin p.tesi yapcam söz sanada yazcam ama umutsuzum yaniii

inşallah canım peki sen yumurta tembelliği için ilaç kullanıyomusun?? vermedimi ilaç doktorun

klomen verdı canım 6 ay kullandım ne faydasını gordum nede zararını kıst falan yapmadı ama kılo aldırdı zararı oydu maaleesef yanı o ılac bır ıse yaramadı yumurtam catlıyor ama hamıle kalamıyorum o sıkıntım var demekkı esımden dolayı kalamıormus sperm zayıflıgından dolayı bu ayda esım tedavı gorsun bakalım ınsallah bu ay tutarda tekrar tedavıye gerek kalmaz maddı ve manevı olarak yıpranıosun esım bı sperm tahlılı yaptırıyor 75 tl 125tlde ılaca verdı ettı 200 tl yazık yanı parasının falan gectım tmm ama yıpranıyosun manevı acıdan..sen kullanıyomusun herhangı bı ılac esınde kullanıyormu ?

eşine proxeed plus verdi sanırım 1 kere klomen kullanmıştım ama ramazan vs. derken ara vermiştim..klomen işe yarıyor bende yumurtalarım büyüdü... ama ara verdik işte fırsat olmadı..amaa eşimin sperm kalitesi biraz olsun düzeldi bu arada.onada aynı ilacı vermişti doktor..ama kullanmadı ilacı..keçiboynuzu kürünüde dene mutlaka..hamilelik için iyi seviyeye gelmiş spermler ama ben hep umutsuzum nedensee...

bakalım bende klomenle iğneyle deniyim bi bakalım Allahtan hayırlısı daha sonrası rahim flimi çektiricem ve aşılama istiyorum..Allah tüp bebek yaptıranların yardımcısı olsun bize bu kadar masraf bile çok gelirkenn

evet canım proxeed plus verdı adetımle beraber baslasın dıyorum..yapıcam o kecı boynuzu kurunu cok duydum onuda benımde olmassa bı kac ay daha bende asılama ıstıyorum.. ama bısey soracam asılama ve tup bebk tedavısı aynı ıslemmı ya??

yok canım farklı işlem aşılamada yumurtalar iğneyle büyütülüyo çatlatılıyo...eşinin spermi alınıp yıkanıyor ve buda gebelik riski daha çok artıyor...ve yumurtalarına çok yakın mesafeye bırakılıyo spermler...normal ilişkide 11-12 cm ilerlemesi gereken spermler bu şekilde 1-2 mm yakınında konulduğu için gebelik şansı yükseliyo işte...bide bu işlemden önce tüplerin tıkalı mı değil mi diye rahim flimi çekiyolar

canım pekuı malıyetı ne kadar oluyor bılgın varmı canım bende beklemeyeyım hemen yaptırayım

ayrıca spermler kendini 3 ayda 1 yeniliyor dolayısıyla eşin ilaca başlasın canım...

sıcak duş almasın
dizine pc koymasına izin verme radyasonlu herşeyden uzak tut
abur cuburu ve katkılı gıdaları yedirme
ve boxer giydir sıcaklık verecek herşeyden kaçınması lazım sıcak spermleri öldürüyo
hatta ws sonrası soğuk suyla yıkamasını söyle soğuk harakete geçiriyor
bol sebze yedir
pekmez bal çörek otu ne bulursan fındık mındık yedir herife

aklıma gelenler şimdilik bunlar olursa yine yazarım

canım pekuı malıyetı ne kadar oluyor bılgın varmı canım bende beklemeyeyım hemen yaptırayım

eşinin sperm kalitesinin arttırılması gerekiyor aşılama için canım maliyeti ne kadar bilmiyorum ama heryerde değişiyor canım..

ben herşeyi ggoogle yazıyorum aşılama fiyatı ne kadar di,ye okuyorum her yerdee

:)))) yapıcam canım ya bu aydan sonra sıkı bır tedavıye baslıyalım artık :)) cok bekledık yaz sen canım bılgılerıne benımle paylas bakalım faydasını gorurum ınsallah

canım google zaten elımız kolumuz vallah :)) esim dıyorkı bızım doktora gıtmemıze ne gerek var sende olmusun bır doktor :)) ılacı kullanalım yanındada kecı boynuzu kuru ınsallah tutar bı arastırayım bakalım malıyetı ne kadar ona gore baslayalım artık ılerı tedavılere

:)))) yapıcam canım ya bu aydan sonra sıkı bır tedavıye baslıyalım artık :)) cok bekledık yaz sen canım bılgılerıne benımle paylas bakalım faydasını gorurum ınsallah

inş. görürüz canım sende benimle paylaşş bilgilerini birbirimizin faydasını görürüz inş.

banada klomen kilo aldırdı

bu arada fazla kilon varsa vermeye çalış ben öyle yapıyorum..hamişliğe hazırlıyorum vücudumudaa.. ne kadar az kiloyla gebe kalırsam o kadar iyidir diyorum..motive ediyorum kendimi..
canım senin kaç milyon çıktı eşinin sperm sayısı

paylasırım canım malıyetı sanırım 1500lıra falan tutuyormus google yalancısıyım :)) benım kılo 75 boy 165 yanı 20 kılo fazlam var bana gore ama kemıklerım ırı oldugundan 75 gostermıyorum canım :))64 mılyon sanırım sızınkı

sizin sayı çok iyiymiş bizim ilk 20 milyon daha sonra 53 milyon çıktı canım..

eşim yatağa sürüklüyor yarın yazarım cnm tanıştığıma memnun oldumm öpüyorum çokk iyi geceler canımm

sizin sayı çok iyiymiş bizim ilk 20 milyon daha sonra 53 milyon çıktı canım..

eşim yatağa sürüklüyor yarın yazarım cnm tanıştığıma memnun oldumm öpüyorum çokk iyi geceler canımm

tmm canım bende cok memnun oldum benım es bugun vardıyada rahatım yanı :)) bende cok opuyorum senı yıne konusalım bole ıyı geceler canım gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…