Rüya Yorumları Rüyalarr((((

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
68
33
bira derdim var arkaadaslar ...
rüyalarım .cidden problem olmaya başladılar .nezaman gözümü yumsam çeşitli rüyalar hatda kabuslar görürüm .artık günlük hayatımıda etkilemeye başladı.mesela eşime anneme sen böyle böyle söylemiştin diyorum yok ben sölemedim diyorlar .rüyamda görmüşüm megerse.yani bu herkeste ola bilecek bi şey ama bende fazla var .sürekli alakasız insanları rüyamda görüyorum .hep olumsuz şeyler .ya birisiyle kavga ederim ya saçbaşayım vs gördügüm rüyalar hep kabus dolu .ne yapa biliri rüya görmekten bıktım artık ..bi tedavisi varmıdır bunun.
arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

aynı problem bendede var geceler uzun oldugu içinmidir nedir anlam veremiyorum hergün rüyamda bi başka hayatta yaşıyorum hatta geçenlerde biskolata erkegiyle aşk yaşıyorum çocugumuz oluyor uzaylı doguyor bu en normalı düşün artık :))

Yatağının altına bıçak koymayı dene kabusları engelliyor diye biliyorum ve uyumadan önce Ayet-el Kürsi oku.

felak nas ve ayetel kursi oku .. ben yatmadan evvel 3 ıhlas 1 fatıha 1 ayetel okurum.. ve kabus fılan hıc gormem :)

Bende çok fazla anormal rüya görüyorm piskoloğa sordum, bilinçaltı yani engelleyemeyiz dedi.

Bıçak olayını ilk defa duydum ve dahada tırtstımm

Ara ara bendede oluyor bazen uyumak bile istemiyorum sırf bu yüzden.

ben de hep kötü rüyalar görüyorum. kabus şeklinde değil ama..
hatta bazen çıkıyorda

bıcak olayını biliyorum benim kuzen yapardı sık sık birgun elini dogramıstı yastıgın altına koyardı oda .ama dua aklıma batdı .şeyyyy arkadaşlar bana duayı yazarmısınız bilmiyorum hiç

biskolata erkegimi ne göreceginide iyi biliyorsun ha

Bende her gece rüya görüyorum ve rüyalarım Hollywood filmlerini aratmiyor aksiyon macera romantizim aşk korku ne ararsanız var yani hatta türk dizilerinden esintiler yani entirika da var
bazen rüyamda öyle aşık oluyorumki uyaninca niye uyandim diye üzülüyorum
geçen gün rüyamda ceyhun yılmaza aşıktım oda bana yemeğe gidiyoduk beraber

kıs allah iyiligini versin bende bi kendimi manyak sanırdım sen bendende manyakmıın

Valla aynı durum bende de var. Hastanede çalışırken nöro-psikiyatri doktoruna sormuştum, o da ne güzel işte bilinçaltını bu sayede boşaltıyorsun demişti. Takmamaya çalışıyorum ama takılmayacak gibi rüyalar değil yani o kadar saçma sapan ki anlatamam. Bi keresinde rüyamda ben ölüyordum ve nişanlımda eski sevigilisiyle birleşecekti , yani nefes nefese uyandım ve gercekten etkilendim bu yüzden nişanlımla bile tartışmıştım ben ölürsem sakın onunla birleşme diye

Ayrıca o duaları internetten yazarak bulabilirsin. ayetel kürsi, felak, nas okuyabilirsin. gece yatarken korkmamak icinde bi şeyler okuyorum ben.

Bunları yazıyorum yatmadan önce 3 kez okuyorum hepsinden. Sen istediğin kadar okuyabilirsin.

“Eûzü bi kelimâtillâhi’t-tâmmâti min gadabihî ve şerri ibâdihî ve min hemezâti’ş-şeytâni ve en yahdurûn.” ANLAMI: “Allah’ın bana kızmasından, kulların kötülüklerinden, şeytanın vesveselerinden ve bana kurduğu tuzaklardan Allah’ın tam kelimelerine sığınırım.”

'' Subhanel melikil kuddusi verruhi celletessemavati vel ardı vela yeuduhu hıfzıhuma ve huve aliyyil azim '' (bunu netten bulamadım o yüzden kendi ezberlediğim şekilde yazdım, anlamını tam olarak bilmiyorum ama gece seni korkularından korumaya yetecek dualar bunlar.)

'' Allâhümme innâ nec’alüke fî nuhûrihim ve neûzü bike min şurûrihim '' anlamı : '' Allah’ım!Onların yakasını sana tutturur,onlara karşı bizi korumanı diler ve şerlerinden sana sığınırız.Ey din gününün sahibi! ''

Ve bunların hepsini İnanarak okursan seni korur. Ben önceden daha sık kabus ve korkulu rüya görüyordum artık uyumaya bile korkuyordum ama çok şükür azaldı, hatta yok denecek kadar bil az görüyorum. Umarım sana da faydası olur.

kıs allah iyiligini versin bende bi kendimi manyak sanırdım sen bendende manyakmıın

Ay niye manyak diyosun ayol ne guzel hayati ma renk katıyo rüyalarım ben seviyorum rüya görmeyi hiç bi şikayetim yok :))

Son düzenleme:
biskolata erkegimi ne göreceginide iyi biliyorsun ha

vala canım rüya degilde gerçek gibiydi bildigin dokunuşunu bile hissettim sabah kalkıp kendi kendime rüyamda bildigin aşık oldum diye mırıldandım..aşık olursam bi gün aynı ona benzesin :)rüya içimde adeta yarım kalan bi aşk olarak kaldı :))

Carlos ise bana da gönder :))))))))))

doğadan relax çayı iç cnm, ne zaman uyuduğunu bile hatırlamıyorsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…