Birkaç gündür arkadaşım hep aklımdaydı.pek görüşemiyorduk.haber alınca aklıma takıldı herhalde rüyamda gördüm.onun evine gitmişim ama oturduğu ev aynı değil yer olarak da aynı değil.semt olarak ben sağmalcılardan aktarma yaparak gidiyormuşum.giderken babam bırakmış dönerken kendim döndüm.sırasını hatırlamıyorum bi evin içinde bi de dışında aklımda bölük bölük kaldı olaylar.onların evine yakın bir yerde onlar için beraber üzüm topladık sanırım satsınlar diyeydi.yanımızda bi kız daha vardı güya kardeşi diye hatırlıyorum ama onun kardeşinden farklı biri.üzüm topladığımız alanda ayçiçeği de topluyoruz çekirdek için.neyse eve çıkıyoruz eşini falan görüyorum.konuşuyoruz.sonra arkadaşımla baya vakit geçiriyoruz.denize mi giriyoruz yoksa deniz kıyısında bişeyler mi yapıyoruz tam hatırlamıyorum.bi de evin dışında hatırladığım bi bölüm var o da ben tam sitenin içindeyken onların arabasının çekildiğini görüyorum ama arabaları kırmızı ve an ya da ar plakalı bişey.normalden farklı olarak.ben çekicinin arkasından koştur koştur durdurup baya tartışma sonucu kurtarıyorum arabayı.ama eve çıkınca çekecek olan kişi komşuymuş güya parası ona kalmış falan tartışıyoruz komşuyla.neyse sonra ben onlar için başka bir gün kendim yine yardım için üzüm topaldığımı görüyorum.ama eve dönüşüm çok zor oluyor.param çok yokmuş.o yüzden taksi değil de uygun toplu taşıma kullanmaya çalışıyorum koşuyorum bir bölümünü yolun ama hep aksilik birsürü param gidiyor.mesela bir şey sormak için uğradığım bir satıcıdan iyilik olsun diye aldğım bir dilim karpuza 10 TL veriyorum.oradan sonrasını hatırlamıyorum..hayra gelsin nedir ne anlama gelir bilemedim???