Kabe' deydim. Hz. Muhammed (s.a.v) ölüyordu.. :'( yanına gittim ağlamaya başladım. o kadar çok ağladım ki durduramıyordum kendimi. ona dedimki "cennete görüşürüz Resulullah" o da bana iyi bi şey dedi ama hatırlamıyorum. sonra.. öldü :'( ağlayarak yanından gittim. sonra farkettim ki o Hz. Muhammed (s.a.v) değildi. olamazdı.. çünkü.. çünkü yatan bi bayandı ! bunu yanından çıktıktan sonra hiç bir peygamber bayan değil tezinden yola çıkarak ağlamayı kesiyorum. ama o yatan peygamberdi öyle hissetmiştim. ananneme anlattım kimseye anlatma güzel rüya dedi. ben tabirini merak ederek sizlere anlattım. bilen varsa lütfen yardımcı olsun
Keşke anlatmasaydın kimseye anlatmak iyi değil derler
Ama sen de sonradan peygamber efendimiz olmadığını farketmişsin,kadınmış.Biraz garip bir rüya
anlatınca nolur ki :\
çok güzel rüyada peygamberimizi görmek...
çok güzel bir rüya tüylerim benimde diken diken oldu...
fazileti kaçar rüyanın derler ya o yüzden yani.bir daha girmezmiş rüyana anlatırsan eğer öyle derler
Demekki rüyanız herkeste aynı etkiyi yaratmış
Benimde tüylerim diken diken oldu
Benim bildiğim Peygamber efendimizi net gören kişi Allah'ın sevdiği kuldur
Eğer tam göremediyse kişi mesela yüzünü kapalı falan görürse gene Allah'ın sevdiği kuludur ama hatası vardır diye duymuştum
Ama çok güzel bir rüya
net gördüm. yatakta yatıyordu. elimi tuttu ve bana bazı nasihatlar verdi bende cennete görüşürüz Resulullah dedim bi şeyler daha dedikten sonra..
Çok merak ettiyseniz iyi bir hocaya sorun
Bir daha söyleyeyim gerçekten çok güzel bir rüya
Herkese nasip olmaz Efendimizi görmek
Keşke bende görebilsem
net gördüm. yatakta yatıyordu. elimi tuttu ve bana bazı nasihatlar verdi bende cennete görüşürüz Resulullah dedim bi şeyler daha dedikten sonra..
bu arada yüzünü biraz anlatsana o mübarek insanın, nasıldı :'( canlandırmak istiyorum cemalini peygamber efendimiz (s.a.v.)'in..
bende şunu merak ediyorum bütün namazların tammıdır geçmişten namaz borcun falan varmıydı. ben namaz borcu olanının rüyasına girmiyodur diye düşünüp kendim göremem diye ümidimi kesmiştim. acaba ibadeti tam olan insanlarmı görebilir sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?