Rüya Yorumları rüyamda Hz. Muhammed (s.a.v) 'i gördüm

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
Kabe' deydim. Hz. Muhammed (s.a.v) ölüyordu.. :'( yanına gittim ağlamaya başladım. o kadar çok ağladım ki durduramıyordum kendimi. ona dedimki "cennete görüşürüz Resulullah" o da bana iyi bi şey dedi ama hatırlamıyorum. sonra.. öldü :'( ağlayarak yanından gittim. sonra farkettim ki o Hz. Muhammed (s.a.v) değildi. olamazdı.. çünkü.. çünkü yatan bi bayandı ! bunu yanından çıktıktan sonra hiç bir peygamber bayan değil tezinden yola çıkarak ağlamayı kesiyorum. ama o yatan peygamberdi öyle hissetmiştim. ananneme anlattım kimseye anlatma güzel rüya dedi. ben tabirini merak ederek sizlere anlattım. bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Keşke anlatmasaydın kimseye anlatmak iyi değil derler

Okuyunca nedense tüylerim diken diken oldu...Merak edip rüya tabirlerine baktım,peygamber efendimizin bir yerde vefat ettiğini gören kişi o yıl içinde orada vefat eder diyor...Ama sen de sonradan peygamber efendimiz olmadığını farketmişsin,kadınmış.Biraz garip bir rüya

Demekki rüyanız herkeste aynı etkiyi yaratmış
Benimde tüylerim diken diken oldu
Benim bildiğim Peygamber efendimizi net gören kişi Allah'ın sevdiği kuldur
Eğer tam göremediyse kişi mesela yüzünü kapalı falan görürse gene Allah'ın sevdiği kuludur ama hatası vardır diye duymuştum
Ama çok güzel bir rüya

net gördüm. yatakta yatıyordu. elimi tuttu ve bana bazı nasihatlar verdi bende cennete görüşürüz Resulullah dedim bi şeyler daha dedikten sonra..

net gördüm. yatakta yatıyordu. elimi tuttu ve bana bazı nasihatlar verdi bende cennete görüşürüz Resulullah dedim bi şeyler daha dedikten sonra..

Çok merak ettiyseniz iyi bir hocaya sorun
Bir daha söyleyeyim gerçekten çok güzel bir rüya
Herkese nasip olmaz Efendimizi görmek

bende görmeyi çok istiyorumm...

rüyanda peygamber efendimizi gördüysen ve uyandıktan sonra hatırlıyorsan kesinlikle görmüşsündür rüyana girmiştir.. rüya da şeytanın sadece peygamber efendimiz Hz Muhammed (s.a.v.)'in kılığına giremeyeceğini okumuştum bir dini yazıda ve tv de izlediğimi hatırlıyorum. ne mutlu sana kardeşim..

bence bu rüyadan çıkarman gereken şey daha da ibadetini arttırmak..

birine sadaka vermekte iyi olur..

peygamber efendimiz (s.a.v.) ruhuna hatimde indirebiliirsin Kuran okumayı biliyorsan..

bunlar geldi aklıma ilk.. ama belki çok farklı bir mesaj vermeye çalışmışta olabilir bu rüya sana.. ama olumlu anlamda olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:

bu arada yüzünü biraz anlatsana o mübarek insanın, nasıldı :'( canlandırmak istiyorum cemalini peygamber efendimiz (s.a.v.)'in..

bende şunu merak ediyorum bütün namazların tammıdır geçmişten namaz borcun falan varmıydı. ben namaz borcu olanının rüyasına girmiyodur diye düşünüp kendim göremem diye ümidimi kesmiştim. acaba ibadeti tam olan insanlarmı görebilir sadece?

bu arada yüzünü biraz anlatsana o mübarek insanın, nasıldı :'( canlandırmak istiyorum cemalini peygamber efendimiz (s.a.v.)'in..

Aynen ya nasıldı

Bende öyle biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…