bende şunu merak ediyorum bütün namazların tammıdır geçmişten namaz borcun falan varmıydı. ben namaz borcu olanının rüyasına girmiyodur diye düşünüp kendim göremem diye ümidimi kesmiştim. acaba ibadeti tam olan insanlarmı görebilir sadece?
Bende gördüm peygamberimizi rüyamda. Hemde iki kez tabi yıllar önce. Ozamanlar namaz kılmayı bile bilmiyordum. Sanırım bununla bir ilgisi yok. Hatta kendi kendime onca insan varken neden ben diye kendi kendime sormuştum. Yani herşeyi tam olan birisi değilken neden ben diye?
bu arada yüzünü biraz anlatsana o mübarek insanın, nasıldı :'( canlandırmak istiyorum cemalini peygamber efendimiz (s.a.v.)'in..
bende şunu merak ediyorum bütün namazların tammıdır geçmişten namaz borcun falan varmıydı. ben namaz borcu olanının rüyasına girmiyodur diye düşünüp kendim göremem diye ümidimi kesmiştim. acaba ibadeti tam olan insanlarmı görebilir sadece?
Bende gördüm peygamberimizi rüyamda. Hemde iki kez tabi yıllar önce. Ozamanlar namaz kılmayı bile bilmiyordum. Sanırım bununla bir ilgisi yok. Hatta kendi kendime onca insan varken neden ben diye kendi kendime sormuştum. Yani herşeyi tam olan birisi değilken neden ben diye?
Kabe' deydim. Hz. Muhammed (s.a.v) ölüyordu.. :'( yanına gittim ağlamaya başladım. o kadar çok ağladım ki durduramıyordum kendimi. ona dedimki "cennete görüşürüz Resulullah" o da bana iyi bi şey dedi ama hatırlamıyorum. sonra.. öldü :'( ağlayarak yanından gittim. sonra farkettim ki o Hz. Muhammed (s.a.v) değildi. olamazdı.. çünkü.. çünkü yatan bi bayandı ! bunu yanından çıktıktan sonra hiç bir peygamber bayan değil tezinden yola çıkarak ağlamayı kesiyorum. ama o yatan peygamberdi öyle hissetmiştim. ananneme anlattım kimseye anlatma güzel rüya dedi. ben tabirini merak ederek sizlere anlattım. bilen varsa lütfen yardımcı olsun
rüyan çok enteresan. ama sakın kötü yorumlama. ve peygamberimiz (s.a.v) görmüş olmana sevin,ben çok mutlu oldum adına ve bence daha kimseye anlatma,günah çünkü şeytan rahat durmaz benlik aşılar , nefis rahat durmaz.. allah şeytanın ve nefsimizin şerrinden muhafaza etsin bizi..
Peygamberimizi S.a.v rüyasında gören kişi neden anlatamıyormuş etrafına??
Bunun günah olduğunuda kim çıkarmış!! Kimse kafasından hüküm vermesin kızlar...
Böyle birşey yok,tam tersi anlatın ki karşınızdakilerde huzurlansın!
Kötü RÜYA ANLATILMAZ,HUZUR VEREN RUYALAR İSE anlatılır....
Kötü rüyanın şeytandan oldugunu biliyoruz,onun için uyanınca 3 kez solunuza tükürüp nas felak okuyun,hadis var bu konuda.Ama güzel rüya görüyorsanız hamdedin... Şükredin...
Bu konularda en büyük hata RÜYAYI HERKEZİN YORUMLAMASI OLUR...
Zira alimler bile rüya yorumlamaktan cogu zaman kaçınıyorlar,bu çok önemli!
Dikkat etmek lazım...
fazileti kaçar rüyanın derler ya o yüzden yani.bir daha girmezmiş rüyana anlatırsan eğer öyle derler
Okuyunca nedense tüylerim diken diken oldu...Merak edip rüya tabirlerine baktım,peygamber efendimizin bir yerde vefat ettiğini gören kişi o yıl içinde orada vefat eder diyor...Ama sen de sonradan peygamber efendimiz olmadığını farketmişsin,kadınmış.Biraz garip bir rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?