Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

ben rüyamda 2 sefer erkek bebeğim olduğunu görmüştüm rüya tabirlerine baktım hamileyken rüyanda erkek olduğunu görürsen kızın olur yazıyordu ama tam tersi oğlum olcak

hayırlı uğurlu olsun prensesin :)

ben rüyamda kara kafalı bır kızım odugunu gordum
başka ryamdada kızımı emzırıyordum

sımdı 16 aylık oğlum var

Ben hamile kaldigimi ogrenmeden bir gun once görmüştüm rüyamda oglum olmustu ve gercekten oglum oldu.hayirli evlat olsunlarda gerisi bos

Ben hamile kaldigimdan beri hep kız hissettim ama rüyamda defalarca erkek olduğunu gördüm. Hatta cinsiyet öğrenmeden önceki son rüyamda oglumun adını bile gördüm. Öğrendik ki % 90 erkekmis.

ben kız istediğim için bilinçaltıma yerleştiğinden hep kız görüyoum ama sembol içeren rüyalarda anlamını araştırınca erkek çıkıyodu ve öylede oldu oğlum olacak allahh nasip ederse

tebrık ederımm cok guzel ya kız cocuklar bı ayrıı sankı banada herkes erkek dıyor ben kız hıssederdım ama artık erkekge alıstırıyorum kendımı hayırlı olsun senın adına cok sevındım

Bnde 10haftalik hamileyim hala mide bulantilarim yemek yiyememelrim devam ediyo o kadr bitkin ve moralsizim ki inanin cinsiyetini bile dusunemiyorum ilk ogrendigim zamanlar her ikisinide gordum kiz da erkek te ama suan sadece iyilesmenin derdinde oldgmdan ruyalarim bile kabusa dondu uzuluyorum 4kilo verdim iyice bittim burdan herkese hayirli evlat diliyorum

tebrık ederımm cok guzel ya kız cocuklar bı ayrıı sankı banada herkes erkek dıyor ben kız hıssederdım ama artık erkekge alıstırıyorum kendımı hayırlı olsun senın adına cok sevındım

saol cnm cok haklısın hep kız ıstedım rabbımden sımdı kızım olacak. benım cevremdekı herkeste erkek dıyordu annem babam kardesım eşim okul arkadaslarım hatta ruyamdada erkek bebek gordum ama kızım olacak :))

Ben hamile kaldığımı ögrendiğim günden itibaren rüyalarımda hep oğlum olduğunu görüyordum.o kadar etkilenmiştim ki kızımın olacağına ihtimal dahi vermiyordum. Hatta doktorum 4. Ayımda ultrasona bakıp gayet kendinden emin bir tavırla "kız" dediğinde bile lütfen bir daha bakar mısınız diyivermişim şaşkınlıktan sonuç olarak şuan bir prensesim var :) iyi ki de var, minikim benim

benim iki kızım var ikisindede rüyamda kız gördüm şuan 19 haftalık hamileyim rüyamda önce erkek sonra kız gördüm eşimde oğlan gördü sonuçta bi oğluşum oluyor Rabbim herkesin gönlüne göre versin .....

hayırlı olsun tatlım ya çok sevındım şaşırdı mı çevren hep erkek diyorlardı ya.bakalım benımkı ne zaman bellı olacak uykularım kaçıyor:)

sağol cnm eşim beklemıyordu hiç ailemde öyle D şok oldu hepsi ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok kabullendiler biliyor musun içinde kıpırdayan eller ayaklar görmek çooooooook heyecan vericiii hep gözümün önünde :)))

Merhaba canim bende bikac ruya gormustum hepside farkliydi kizda gordum erkekte ama en son ruyamda dr um kizim icim hediye almisti ve neticede dunya tatlisi kizim var

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun arkadaşım

tahmin edebiliyorum bende rüyalarımda gördüğümde bile duygulanıyorum bı an önce doğsalar dımı sağlıkla. ilk bebişlerimiz ya farketmez ki zaten ama insan heyecanlanıyor ve merak ediyor elinde değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…