senınde benımkı gıbı olmus :))bırde benım etrafımdakı herkes erkek dıyordu. bense kız ıstıyordum.
bugun baktık bızde 14+3 cok sukur gosterdı bebegım cınsıyetını KIZIM olacak cok mutluyum kiii :79:
hayırlı uğurlu olsun prensesin :)
senınde benımkı gıbı olmus :))bırde benım etrafımdakı herkes erkek dıyordu. bense kız ıstıyordum.
bugun baktık bızde 14+3 cok sukur gosterdı bebegım cınsıyetını KIZIM olacak cok mutluyum kiii :79:
tebrık ederımm cok guzel ya kız cocuklar bı ayrıı sankı banada herkes erkek dıyor ben kız hıssederdım ama artık erkekge alıstırıyorum kendımı hayırlı olsun senın adına cok sevındım
bugün öğrendim çok şükür gösterdi kızımmmmmmmmm :))
hayırlı olsun tatlım ya çok sevındım şaşırdı mı çevren hep erkek diyorlardı ya.bakalım benımkı ne zaman bellı olacak uykularım kaçıyor:)
Bnde 10haftalik hamileyim hala mide bulantilarim yemek yiyememelrim devam ediyo o kadr bitkin ve moralsizim ki inanin cinsiyetini bile dusunemiyorum ilk ogrendigim zamanlar her ikisinide gordum kiz da erkek te ama suan sadece iyilesmenin derdinde oldgmdan ruyalarim bile kabusa dondu uzuluyorum 4kilo verdim iyice bittim burdan herkese hayirli evlat diliyorum
sağol cnm eşim beklemıyordu hiç ailemde öyleD şok oldu hepsi ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok kabullendiler biliyor musun içinde kıpırdayan eller ayaklar görmek çooooooook heyecan vericiii hep gözümün önünde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?