Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

Eveettt 3 aylıkken doktor erkekgibi dedi rüyamda kız gördüm dogum yapmısım önünü açtım ouyh kutunu yerim senin dedim öbür ay kız oldugunu ögremdim şimdide yiyorum dudusunu

benım tam tersı cıktı kızmış yavruşum

evet yeniden hamileyim. çok teşekkür ederim. aynı şeyle karşılaşmamak için doktora bile gitmeye korkuyorum

ıçınızı ferah tutun bışeycık olmaz ALLAHIn izniyle.ınş benım kadar rahat bı hamılelık gecırır bebsınızı sağlıkla kucagınıza alırsınız

Allah anali babali büyütsün darisi bizlere olsun sevdiğimiz adamdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım benim:) inşallah sizlere de olur tatlım bana da sürpriz bi şekilde olmuştu:)

Anlatmak istermsn:)))

tabiki tatlım:) ben hiç bebiş beklemiyordum tatlım rahim ağzında yara vardı bende buda hamile kalmayı zorlaştıran bişey bildiğim ve doktorların dediği kadarıyla bigün bi baktım ki hamileymişim evliliğimin beşinci ayında:) o yüzden bebek yapmaya çalışmaktansa akışına bırakıp tadını çıkarmak lazım:) çevremde çok hamile kalmaya çalışan var ama kafaya taktıkları için ki bi sorunlarıda yok hamile kalamıyor

Ben ruyamda hamileyken ne gorduysem tipatip aynisini dogurdum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda erkek görmüştüm hamileyken cinsiyeti öğrenmeden yine erkek gördüm oğlum olacak hayırlısıyla :) 2 kez de cinsiyetten sonra aynı erkek bebeği gördüm :) bakalım rüyamdaki gibi bir bebeğim mi olacak :))

bende rüyamda erkek gördüm merakla bekliyorummm cinsiyet öğrenmemize bi kaç haftamız kaldı inşalla:)

Ya ben 5 sene once rüyamda erkek bebek dogurdugumu gormustum bı sure sonra yine bu erkek bebek dogurdugumu gordum. Sonra gebelıgımın 8. Haftasında falanda yine bır erkek bebek gordum. Cınsıyetı 2 hafta sonra belli olacak ama birsey de hıssedemıyorum. Zaten tahmin yurutursem bebegimı uzecekmıs gıbı hissediyorum. O yuzden sabırla bekliyorum. Etrafındaki lerin % 95i erkek diyor ama bilemiyorum tabı ben ıkısını de cok Istiyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim eşim rüyadın üçüz erkek bebeğimiz olduğunu görmüş..bilemiyorum tabi daha erken kısmet farketmez benim için:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hamile kalmadan önce erkek bi çocuk gördüm esime benziodu flan snra hamile oldktan snra gene çocuk dogrdum erkekdi bende erkek gruyorm ama cn takvmi.kiz dio 8+3 um daha szce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…