Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

bende gördüm.
doktorum 3.ayın sonunda erkeğe benziyor demişti ama ben hep kız gibi hissediyordum ve rüyamda da kız bebek görüyordum sürekli ve 4.ayın sonunda kız çıktı

bende dün oğlum olacağını öğrendim ve 3-4 gün öncesi rüyamda bezini değiştirirken görmüştüm pipisini:)

mrb canım uzun zaman oldu gırmeyelı saglıkla kucagına alırsın ınsallh ben kucuk bır ılcedeyım ve doktor secenegım 3 tane:)ve cınsıyetını 3 hafta sonra gıttıgımde ogrenıcez cook mrk edıyorum ve ruyamda bende dişli konuşan ve yürüyen bir erkek bebegını emzırırken gormustum hayırlı evlatlarımız olsun ınsallh cınsıyet hıc onemlı degıl..

öyle tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda dediğin gibi kız erkek aynı bizler için.3 hafta daha dişini sık canım:)gördüğün an öyle mutlu oluyorsun ki tarifi imkansız.Rabbim bana rüyamda oğlumu gösterdi sana da göstermiştir inşallah.yanlış hatırlamıyorsam senin hamileliğin biraz sıkıntılıydı inşallah geçmiştir o sıkıntıla.r rahat bir hamilelik geçiriyorsundur.çok şükür ben çok iyiyim hamile gibi hissetmiyorum:)bebeğim kendini hissettirdiği zaman inanacağım hamile olduğuma:)

yemek yeme konusunda hala sıkıntım var canım yaglı ve baharatlı yemeklerden tıksınıyorum cok duzenlı beslenemıyorum hala ama zamanla duzelecek gıbı duruyor bırde haslanmıs yumurta yıyemıyorum mecbur omlet yapıyorum...ınsallh saglıkla gelsınler baska ne ıstenır kı

Rüyalrımda hep farklı farklı erkek bebekler gördüm 3 aylıkken erkek dedi 18. Haftadayım bakalım yarın tekrar gidip sorcam bakalım neymiş ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 kere gördüm oğlumu. Bir kere 10 yaşlarındayken bir de bebeklik halini. Aynen gördüğüm gibi çıktı. Tipi aynı. 10 aylık şu anda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hamile kalmadan önce hep erkek bebek görüyordum rüyamda. Hamile oldugumu bildigimden beri gormedim hiç ama erkek geçiyor içimden bakalım hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende pembe battaniyeye sarılı bebek gördüm sanrım kız :)) bulantı çok olunca yada ekşi şeyler canın çekiyosa kız oluyomuş bende hepsi var limona tuz döküp yiyorum:))

Hamile oldugumu ogrendigimden beri hep erkek diye geciyo kalbimden ama gecen gece ruyamda cok tatli bi kiz bebek gordum.Dunde mavi ve pembe bebek takimlari gordum. 17 hafta icindeyim ogrenemedik daha hayirlisi insAllah.

bende pembe battaniyeye sarılı bebek gördüm sanrım kız :)) bulantı çok olunca yada ekşi şeyler canın çekiyosa kız oluyomuş bende hepsi var limona tuz döküp yiyorum:))

bende bulantı cokken bol ekşili şeyler yedim limonun adını duydugumda dişlerim kamaşırdı zevkle yedim şuan kızım olacak ehhe

Ben iki ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında bi gece 4-5 yaşında saçları upuzun güzeller güzeli bi kız çocuğu bana doğru ellerini uzattı...
''annee..ben senin kızınım... '' Ben hep kız hissediyordum ama nasip olmadı.Cennette bekliyor beni bebeğim ...

eşim hamile kalmadan evvel rüyasında kızımız olduğunu görmüştü. git test yaptır bakalım hamilemisin dedi..hamile olduğumu öğrendim ve o gece rüyamda oğlum olduğunu ve Mehmet ismini koyduğumuzu gördüm..rüyamı eşime anlattım inanmadı kesin kız dedi ve aradan aylar geçti.. 15. haftada erkek olduğunu öğrendik ve sonraki tüm kontrollerdede pipisini açarak tescilledi

Arkadaşlar ben evlenmeden önce bile kız çocuk isterdim hep ve hamile kalıncada hep kız olsun istedim ama etrafım akraba arkadaşlar vs. hep erkek gibi duruyo dedi eşim bile erkek dedi bende kendimi erkek diye hazırladım ama gene hep kız olsun istiyodum, neyse erkeğe odaklanmıştım artık ve adını bile bulmuştuk :) bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gideceğim günün gecesinde ilk defa rüyamda bebeğimi gördüm ama gece yatarken Allah'ım sen bana rüyamda göster dedim :) ve kız bebiş gördüm rüyamda uyandığımda kalbim küt küt atıyordu sevinçten ve hemen rüya tabirlerine baktım ama oda ne kız görürsen erkek olurmuş yıkıldımı hayellerim üzüldüm, neyse gittim dr a ve demezmi kız diye Allah'ım uçtum sevinçten nasıl ağlıyorum 3, 4 defa daha bakın dedim eminmisiniz diye :) hatta ondan 2 hafta sonra başka dr a gittim kızmı hala diye oda kız dedi

tüylerim diken diken oldu:26: sanıırm gene gebesınız ALLAH buna omur versın ınş

Eveettt 3 aylıkken doktor erkekgibi dedi rüyamda kız gördüm dogum yapmısım önünü açtım ouyh kutunu yerim senin dedim öbür ay kız oldugunu ögremdim şimdide yiyorum dudusunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…