bende dün oğlum olacağını öğrendim ve 3-4 gün öncesi rüyamda bezini değiştirirken görmüştüm pipisini:)
mrb canım uzun zaman oldu gırmeyelı saglıkla kucagına alırsın ınsallh ben kucuk bır ılcedeyım ve doktor secenegım 3 tane:)ve cınsıyetını 3 hafta sonra gıttıgımde ogrenıcez cook mrk edıyorum ve ruyamda bende dişli konuşan ve yürüyen bir erkek bebegını emzırırken gormustum hayırlı evlatlarımız olsun ınsallh cınsıyet hıc onemlı degıl..
öyle tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda dediğin gibi kız erkek aynı bizler için.3 hafta daha dişini sık canım:)gördüğün an öyle mutlu oluyorsun ki tarifi imkansız.Rabbim bana rüyamda oğlumu gösterdi sana da göstermiştir inşallah.yanlış hatırlamıyorsam senin hamileliğin biraz sıkıntılıydı inşallah geçmiştir o sıkıntıla.r rahat bir hamilelik geçiriyorsundur.çok şükür ben çok iyiyim hamile gibi hissetmiyorum:)bebeğim kendini hissettirdiği zaman inanacağım hamile olduğuma:)
bende pembe battaniyeye sarılı bebek gördüm sanrım kız :)) bulantı çok olunca yada ekşi şeyler canın çekiyosa kız oluyomuş bende hepsi var limona tuz döküp yiyorum:))
Ben iki ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında bi gece 4-5 yaşında saçları upuzun güzeller güzeli bi kız çocuğu bana doğru ellerini uzattı...
''annee..ben senin kızınım... '' Ben hep kız hissediyordum ama nasip olmadı.Cennette bekliyor beni bebeğim ...
kesin yazacagım sende yaz cok merak ettim:)
tüylerim diken diken oldu:26: sanıırm gene gebesınız ALLAH buna omur versın ınş
Kızlar, genelde gebeler hissedermiş bebeğin cinsiyetini ben hiç bişi hissetmiyorum şuan fakat dün gece rüyamda doktor ultrasonla bakıyordu ve oğluşunuz çok iyi maşallah dedi.Sizlerde böyle görüp rüyası gerçekleşen var mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?