Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

ben hiç görmrdm rüyamda çevremde 3 kişi kızım olduğun görmüş benimde içime hep erkek doğuyodu doktor iki defa kız dedi son kontrolde erkek dedi bilemedim hislerim doğru heralde

Ben kız ıstıyordum ama erkek hıssedıyordum ruyamda gormustum beyaz tulum gıymıstı kesın erkek dedım erkekmıs oğluşum olacak Allah nasıp ederse inş

merhaba kızlar hepinizin yorumunu okudum ne güzel hisleriniz hep tutmuş inşallah benimde tutar 14 haftalık hamileyim ve rüyalarımda hep kız görüyorum ama herkes erkek diyo :)

birde bisey sormak istiyorum ben zayıfım ve uzun boyluyum ilk gebeliğim 12 haftalıkken falan karnımda pıt pıt gibi seyirmeler oluyodu herkes bebek hareketi dedi ama burada okudum 20 haftaadan önce hissedemezsiniz yazıyo zaten su 1 haftadır seyirmede hissetmiyorum aranızda benim gibi olan varmı aklıma kötü şeyler geliyo

hamile kalmadan öncede hep eşimin kopyası bir oğlum olduğunu görürdüm
hamile kaldıktan sonrada oğlan gördüm
oğlumuz olacak inşallah

4 günden beri midem bulanıyor.bu akşamda bir odada bir güzel bebek yenidoğan beşiğinde, bi daha giriyorum toplam 4-5 beşik oluyor.tam adet günümde gibiyim banyo yaptığım için başlamadı mı başlamadı mı anlamadım tokken az ama açken çok bulantı hissediyorum başka hastalık olur mu bilmiyorum.

ben ruyamda esim gibi sarisin bi oglum olcagini goruyodum hep cevremdekilerde ayni seyi soyluyolardi ama bi kizim olcakHatta disarda gorenler hala erkek mi diyo

biz cinsiyet öğrenmek için kontrole gidecektik. Önceki gece rüyamda bu senin kızın diye bi bebek verdiler hastanede kucağıma. Uyanınca eşime bebeğimiz kız dedim doktor da kız olduğunu söyledi

rüyamda bir kız bebekken birden 3-4 beşik yan yana oldu.bebeklerde pek yeni doğan değildi valla 2 aylık ve üstü gibi gözler maviş maviş cin gibi bakıyordu hepsinin.şu sıralarda çözemedim ne tam adetim ne değil anlamadım yani

valla ben gördüm ve gördüğüm bebeğin aynısını doğurdum hadi canım yok artık dediğinizi duyar gibiyim ama öyle oldu

ben hamileliğim başlarında kız bebek gördüm rüyamda daha sonra erkek gördüm :) Eşim kız görmüş rüyasında hiç merak etme kız olacak dedi dediği gibide çıktı . Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Benim bebegim erkek.. Ben iki defadır ruyamda dogum yaptigimi bir kizim oldugunu gördüm her iki defasinda da dr oğlum olacakti demisti ama kizim olmuş diyordum..

Henüz hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda doğum yapmışım yanaklar kıpkırmızı tosun gibi bir oğlan veriyorlardı kucağıma sabah test yaptım hamileydim :) Sonra 7 haftalık felandı rüyamda yine gür saçlı çok yakışıklı 5 yaşlarında bir oğlum olduğunu gördüm. Pazartesi kontrolümde doktorum net değil fakat erkeğe benziyor dedi. Bir ay sonraki kontrolde netleşir dedi bakalım ne olacak.

Benimde rüyamda defalarca erkek olacagini soyluyolardi. Dun doktoruma söyledim sasirdi. Sonuç oğlumu bekliyorum. Esimde basindan beri erkek diyordu hissetti sanirim o da

Hanimlar saglikli olsun gerisi bos.

ben rüyamda erkek bebek gördüm ama henüz çok erken sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza alalım da cinsiyetinin hiç bi önemi yok

ben ruyamda kizim oldugunu gormustum sapsari kivircik saclari vardi.gozleri renkliydi. sonuc olarak bi kizim oldu ama ruyadakinin tam tersi. kara kasli zeytin gozlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…