Rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü ?

Bende sadece 1 kere rüya gördüm..
Hamileliğimin başlarındaydı..
Rüyamda yatağımda uyandım ve pembe battaniyesi içinde şapkası başında böcür böcür gözümün içine bakan bir bebek vardı..Aldım emzirdim sağ ve sol göğsümden..Sonra yine yatagıma yatırdım..
Çok çok etkilenmiştim..
19. haftamda da küçücük meleğimin bir prenses oldugunu öğrendik
Şimdi beklemedeyiz :)))

Ben rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini öğrenince yazacağım :)

Kizlar bende dun ruyamda ikiz kızlarim oldugunu gordum hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlarda kız istediğimden mi bilmem kız bebek görmüştüm, eli ayağı yerinde durmayan kıpır kıpır sevimli bir bebekti. Ama sanki oğlum olacak gibi hissediyorum. Daha 12. haftamız yeni bitti. Kısmetse 2 hafta sonra belki doktorumuz söyler.

ben rüyamda hep kız bebek görürdüm evlenmeden önce bile hamile kalıncada kız gördüm ve doktor %80 kız dedi.. inş. kız olmasını cok istiyordum

Ben ruyamda hep erkek bebek gordum 13 haftalk hamileyim doktor kiz dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamileliğimde iki kere bende görmüştüm rüyamda...yalnız cinsiyet değil yüzünüde ..doğum yaptım rüyamdaki bebek..

hamileliğimde iki kere bende görmüştüm rüyamda...yalnız cinsiyet değil yüzünüde ..doğum yaptım rüyamdaki bebek..

Suan 7 ay 5 gunluk Sezen'im :)
Ve ruyamdaki bebegin aynisiydi,böcür böcür bakti hep dogdugu andan itibaren :)

Ruymda hep erkek goruyodum bekarkende hamile kaldiktan sonrada erkek gordum ama suan kiz hissediyorum ve de erkek istiyorum kafam cok karisik :)

bnde ruyamda erkek bebege hamile olarak gordum o ay hamis oldum ve erkek hissediyorum ama.bn bicir bicir kizim olsun istiyorum hayirlisi diyelim artik bnde cok merak ediyorum

gördüm sarışın pamuk gibi bi oğlan çocucğu :) daha cinsiyet öğrenmedim sağlıklı olsunda artık inşallah :)

bende iki gun once ruyamda bi kizim oldugunu gordum.ama ruya tabirlerde hamile kadin kiz gorurse erkek, erkek gorurse kizi olurmus diyordu.kismet bekleyip gorucez :)

Evet görmüştüm. Çok şükür Allah ıma.
İki aylık hamileydim. Rüyamda gördüm. Kızım olmuştu.
Çok şükür kızım oldu. Hediyem rabbimin hediyesi.

Bende hamile kalmadan önce erkek bebek doğurduğumu görmüştüm rüyamda hepte erkek hissediyorum herkeste erkek muamelesi yapıyor evladıma :) Ama bakalım 1 ay sonra göreceğiz neymiş ne değilmiş :) Hamile kadın rüyada ne görürse çıkar derler hep ama... Gerçi ben gördüğümde hamile değildim :)

evlenmeden rüyamda gördüğüm çocuklarımın çoğu erkekti hamile olunca söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…