ben de hep kız hissediyordum erkek görünce dedim heralde yanlış his :) tabi alla her şeyden önce sağlık versin ama merak çok fena :) siz de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahGenelde rüyada görülenin tersi olur derler bende geçen geceye kadar hiç bebek görmemiştim rüyamda
O gün erkek bebeğim olmuştu emziriyordum hatta ama doktorlar bebişimin kız olduğunu söylüyor
Allah kucağınıza aldığınız günleri görmeyi nasip etsin :)Ben erkek gördüm erkek bebek bekliyorum :)
Evlenmeden önce kızım olduğunu görmüştüm. Cinsiyet öğrenmeden önce erkek diye düşünüyorduk. Rüyamda altın yüzük gördüm. Kız çocuk demekmiş. Cinsiyet öğrenmeden bi hafta önce de iki tane kızım vardı. Meğer bebişim kızmışiki gecedir rüyamda erkek çocuk görüyorum. geçen gece üç dört yaşında bir erkekti. camdan dışarıyı izliyorduk lapa lapa kar yağıyordu bembeyaz. bu gece de yeni doğmuş bakımlı temiz giyimli bir erkek bebeğim vardı sürekli onu emzirdim. uyurken uyandırıp emziriyordum. bu şekilde bebeğinin cinsiyeti hisseden var mı acaba?
canım kaçıncı haftada öğrendin bebeşin cinsiyetiniEvlenmeden önce kızım olduğunu görmüştüm. Cinsiyet öğrenmeden önce erkek diye düşünüyorduk. Rüyamda altın yüzük gördüm. Kız çocuk demekmiş. Cinsiyet öğrenmeden bi hafta önce de iki tane kızım vardı. Meğer bebişim kızmışben pek inanmamıştım rüyama. Şükürler olsun gerçekleşti.
Allah size bağışlasın demekki tersi de olabiliyor :)bende rüyamda kız bebek görmüştüm pembe kıyafetler örüyordum sürekli rüyalarımda. erkek benimde
Amin canım cümlemize :)Allah kucağınıza aldığınız günleri görmeyi nasip etsin :)
Allah size bağışlasın sağlıkla inşallah :)Ben dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm(Allah korusun) ama düşen bebek bir anda nur topu gibi bir erkek oluyordu ve ben hayatımda o kadar güzel bir erkek bebek görmedim. giydirip kundağına koyup kucağıma veriyorlardı.
İlk hamile kaldığım zamanlarda hep kız görüyordum ama dün erkek gördüm işte :)
amin cümlemizin bebeğini inşallah :)Allah size bağışlasın sağlıkla inşallah :)
O zaman kiz cinsiyetiiki gecedir rüyamda erkek çocuk görüyorum. geçen gece üç dört yaşında bir erkekti. camdan dışarıyı izliyorduk lapa lapa kar yağıyordu bembeyaz. bu gece de yeni doğmuş bakımlı temiz giyimli bir erkek bebeğim vardı sürekli onu emzirdim. uyurken uyandırıp emziriyordum. bu şekilde bebeğinin cinsiyeti hisseden var mı acaba?
Kesinlikle tersi cikiyor cevremdede hep gorenler tersi cikti arti japonlardada bu inanc var ne goruyorsan tersi oluyormusAllah size bağışlasın demekki tersi de olabiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?