Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Ayyy maşallaaah çok güzel bir rüya gerçekten de, sen anlatınca benim de aklıma geldi. Bende rüyamda ablama bir koç getirdiklerini görmüştüm. Koç un heryerine altınlar takılmıştı, boynuzlarına boynuna altınla doluydu. Sonra hamilelik haberini aldık ve koç gibi bi oğlu oldu, hatta koç burcu!!!

slm arkadslar bende ruyalarım hep cıkar korkuyorum ruya gormekten ıns hep guzel ruyalarımız cıkar once kotu ruyamdan baslıyım ben 2 hafta oncesıne kadar hamıleydım ruyamda 5 bebk vardı kundaklı esım tabagıma koyuyor 3unude yıyeceksın dıyor ben mıdem bulana bulana yedım ve sabah kalktım kanam baslamıs bu dusurdugum 3, bebısım dıger ıkısı ıns saglılı olan bebıslerımdır ... guzelıne geleyım dun esımle bırlıkte kutsal topraklara gıttık ve esım ordan bı agacı gosterıyo su agactan beegımıze besık yapacam dıyo ve bugun ruyamda bır hamıleye yardım edıyodum oda bana senın ıkızlerın olacak falan dıyodu cok etkılendım ama su an calısmalara ara verdık ıste boyle kızlar guzel ruyalaruımızın gerceklesmesı dışlegıyleeeeeeeee......

ne güzell hamile kalanlar sizlere çok imrendim bende rüyamda test yaptım çift çizgi inanamadım eşim de hemen dr a gidelim demiştii ama henüzz gerçekleşmedii daha hamileeeee kalamadımmmmmm

ne güzell hamile kalanlar sizlere çok imrendim bende rüyamda test yaptım çift çizgi inanamadım eşim de hemen dr a gidelim demiştii ama henüzz gerçekleşmedii daha hamileeeee kalamadımmmmmm

Gulsucum ruyasini bile gormek guzel olsa gerek...
ben gercegini gordum ve bir daha ne zaman gorecegim diye merak ediyorum sanki hic goremeyecekmisim gibi.
hemen belirmisti hem de masmavi idi (buradakiler mavi) ama test bozukmus megerse

umut sevgim ne kadar kotu bir ruya gormussun oyle ve ne kadar acik anlami. ama isin guzel tarafiiii 2 bebisin olacak ve bundan sonra bu aciyi bir daha yasamayacaksin. ne guzel. hadi bakalim...

ıns canım cektıgımız sıkıntılar ardından guzel gunler gororuz ıns Mevlem herkesın gonlune gore versinnn

slm kızlar bu gece rüyamda göğüslerimi gördüm..kız kardeşimde dün gece ikimizi hamile olarak görmüş rüyasında ve doğuma gitmişiz tabi kardeşimin yaşı daha küçük olduğu için doktor sen kalk daha sana çok var demiş ve beni doğuma almış bir kızım olmuş rüyasında..hayırdır inşallah diyorum..Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere..

ben hep ruyamda test yapip 2. cizgiyi gorurdum
derdim kesin bu ay hamileyim die ama tam tersi oluyordu hamile olamiyordum
bi gun dusunmedigim bir ay adetime 3 gun kala balik ve baligin yaninda yavrusunu gormustum
olta atmistim denize balik ve yavrusunu tutmustum cok etkilenmistim halen unutamiyorum o ruyami
ama aklima hamile olabilecegim gelmemisti
meger o ay hamileymisim
allah hepinizin gonliune gore verir ins

ben de ilk denememde hamile kalamamıştım ve o ay 20-30 kere test yapmıştım be mübarek olsa olur işte dakka başı test yapılır mı 2. ay da inat ettim adetim gecikene kadar test mest yapmadım hatta ilk aydan pes etmiştim ve karadeniz turuna çıktım dağ tepe dolaştım ve otobüste bi ara içim geçmiş birden karnımı tutarak uyandım ve içimi bir huzur kapladı ve o an karar verdim otobüsten indiğimde açık bir eczane bulursam (o gün pazardı)test yapacaktım ve bu bana bi işaret olacaktı otobüsten indim az yürüdüm ve açık bir eczane gördüm hemen test aldım yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ..

bende 2 hamileligimde rüyamda erkek bebek gördüm kucagımdaydılar ama düşük yaptım daha sonra bi gece rüyamda eltim 3 üz bebek dogurmus 2 si kefenli idi saglıklı olan bebegi bana werdi bu senin dedi gecen ayda rüyamda test yaptım we çift çizgi çıktı anneannemde beni rüyasında görmüs hamilesin dedi fakat hamile deilim hala rüyalarım beni mahwedioooooooo:bbo:

a.s.a.s.a.s. Merhaba arkadaşlar ben oğlumun hamileliğinden önce görmüştüm . Rüyamda bir ak sakallı dede gördüm cami avlusuna beni çağırdı yakında hamile kalacaksın ve oğlun olacak dedi . Arkadaşlar işin ilginç yanı korunuyorken hamile kaldım ve bir oğlum oldu . Allah olmayanlara nasip etsin olanlarıda bağışlasın oğlum 26 yaşında bugün . Haa o zamanlar bebeğin cinsiyetinide öğrenemiyordunuz belki de vardı da yaygın değildi . Hepinize hayırlı rüyalar diliyorum , görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug:

ya kizlar her gece ruyamda bebek goruyorum ben ama hepsi yeni dogum yapan komsumun bebegi. cesitli sekillerde goruyorum bebegi. sarisin, esmer, kivircik vs...ne zaman kendi bebegimi gorecegim yaaaaaaaaaaaa.

canım bız bebekle yatıp bebekle kalkıyoruzz bende ruyamda hep bebek ıns en kısa zamnda bebeklerımızın gercek seslerıyle uyanırız kısmet duadan baska bısey gelömıyo elımızden opuyorum canımmmm

kızlar ben bebek istemeden önce rüyamda hiç bebk gördüğümü hatırlamıyorum,ben küçükken hep bir oyuncak bebeğmin olmasını isterdim fakat kimse bana oyuncak bebek almadı,ve rüyalarımda sürekli oyuncak bebek görmeye başladım,gördüğüm bütün oyuncak bebeklere sıkıca sarılıyodumki uyandığımda belki yanımda olurlar diye,hatta uyanduğımda kollarımı sımsıkı sarıyor oluyordum,

şimdi büyüdüm evlendim,gerçek bebek istiyorum ,artık rüyalarımda bir bebek bazen ,bazen üçüz bazen kız bazen erkek onu kucağıma alıyorum emziriyorum tıpkı gerçekmiş gibi ve gerçekten annelik duygusunu hissediyorum ve sımsıkı sarıyorum belki uyandığımda yanımda olur diye ,tabi uyandığımda kucağım boş oluyor,

8 yaşındayken bir oyuncak bebek sahibi oldum şimdide canlı bir bebek diliyorum Allahtan

laelaelaelaelaeanam ben bu ay hep ikiz bebiş emzirdim adetimi paşalar gibin görüyom:sm_confused:

kızlar bende rüyamda (ayrıca ne çok rüya görüyorum değilmi) gelinlik giydim düğünüm varmış ayrıca gelinliğime bebek battaniyesi bağlıyorum düğüne öyle gidiyorum hayırdır inşallah dedim..rüyamı yorumlayacak olan var mı lütfen bekliyorum...

ben degilde kiz kardesim görmüs beni hamile rüyasinda..:asigim:
beni aradi.. dedi abla rüyamda hamileydin, yoksa benden bisimi gizliyosun..sengözlerimebaksanab
dedim deliye malum olurmus.. ama yok degilim ..
tutturdu bi test yap diye.. adetimede bir gün var.. iyi dedim senimi kircam.. ve yaptim testi..
cift cizgi göründü.. :sm_cool:kardesim tutturdu sen biliyodunda benden sakladin ama ben sirrini ortaya cikardim
:roflol:

kızlar benmde yegenim rüyasında akrabamız olan 2 kadın var onları hamile görmüş ama evlerinde biri daha varmış o da hamileymiş onu hatırlamıyo kadınlra demişki sizin bebekleriniz doğduda bizimki niye doğmadı onlarda demişki 2 gün sonra olcakmış dr ölededi demiş.benm yanımda anlattı ama o bnm bebek istediğimi bilmiyo üstüme alındım inş çkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…