- Konu Sahibi eleni_nazli
-
yas kac
2-3 hafta olacak cooooook tanıyorsun ,
ailenle tanıstırıyorsun :44:
bence aılenı dinle
nye böyle bi tepki verdilerki sevgilinin dış görünüşü nasıl yaptığı iş ne ve yaşınız kaç ?
Sen daha önce de konu açmıştın burada di mi?
Saçma bir ilişki içindeydin ve yol yakınken bu çocuktan ayrıl diye yorumlar yapılmıştı.
içimde kaldı söylemek istiyorum 20 yaşındasın bu yhaa gibi kelimeler son harfleri uzatmalar nedir allah aşkına? bu arada daha 2 3 haftalık bi beraberliğiniz var ve aileni karşına alman doğru mu?
ne sakincasi varr onlarr da yapiyor babamin en son sevgiliysle tanistim annemin kocasiylada
Ruzgar dun sordu bana senin peder benden pek hoslanmadi galiba dedi ne dicemi bilemedim... babamin gozune girmen lazim dedim ne yapiyim dedi ilk once giyiminden basliyacaksin sonra bi is bulacaksin birazda konusmani duzelteceksin dedim hee o zaman kabul edermi sence dedi bilmem artik dedim o babama kalmis anlamoyorum ama ben Ruzgari bu haliyle seviyorum... onun annesi bana demisti daha onceki Ruzgarin yaninda gordugum k izlara benzemiyorsun demisti senin hakkinda konusurken gozleri guluyor dedi Ruzgari mutlu ediyorsun dedi Ruzgarda beni mutlu edyor demistim ama onun ailesinisn bana soledigini benim ailem ona soleyemiyor... Annem bisey demedi sadece kimi seviyorsan onun pesinden git dedi offf yaaa cok kotu yhaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?