Ruzgar=Annem+Babam

eleni_nazli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
24
0
36
Diğer
kizlar cok kotuyum annem ve babm benim Ruzgarla cikmami istemiyolarr.
dun aksamm Annem bi yemek organize etmiss bende yanimda gelmesini istedim girdik hemen tanistirdim babamla tanistirdigim ilk erkk arkadasim neyse saat 9 oldu hadi birakiyim dedi yarin sabah yarisman var dedi babam sen git ben birakirim dedi ... babam beni bi sorguya aldi nerden buldun bunu erkek diye bunu mu getirdin serseri bu hemen bitirmeni istiyorum iliksini dedi hayir ben Ruzgari seviyorum dedim ne kadar dir taniyosun dedi cook dedim ne zamandir cikiyosun dedi 2 3 hafta olacak dedim yol yakinken don dedi bu cocuk senin derselerinide etkiler dedi hayir dedim ciktimm ne yapacagimi bilmiyorum babamin Ruzgar i sevmesi icin biseyler yapmam lazim....:2:

yas kac

2-3 hafta olacak cooooook tanıyorsun ,

ailenle tanıstırıyorsun :44:

bence aılenı dinle

Sen daha önce de konu açmıştın burada di mi?
Saçma bir ilişki içindeydin ve yol yakınken bu çocuktan ayrıl diye yorumlar yapılmıştı.

2-3 haftada cok tanılanı gördünüz mü daha önce hanımefendi?

içimde kaldı söylemek istiyorum 20 yaşındasın bu yhaa gibi kelimeler son harfleri uzatmalar nedir allah aşkına? bu arada daha 2 3 haftalık bi beraberliğiniz var ve aileni karşına alman doğru mu?

2o yaşındaymışsın iyi kötü herşeyin farkındasındır
tabi sevdiğini bırak diyemeyiz ama anne babanı daima ciddiye al
bol şans

Son düzenleme:
içimde kaldı söylemek istiyorum 20 yaşındasın bu yhaa gibi kelimeler son harfleri uzatmalar nedir allah aşkına? bu arada daha 2 3 haftalık bi beraberliğiniz var ve aileni karşına alman doğru mu?

ne sakincasi varr onlarr da yapiyor babamin en son sevgiliysle tanistim annemin kocasiylada

ailen haklı !2-3 haftadır çıktığın çocuk tanıştırılırmı hem.......ben evleneceğim zaman eşimi tanıştırana kadar akla karayı seçmiştim yani düşün .....vardır bir bildikleri ailenin dinle derim..

Ruzgar dun sordu bana senin peder benden pek hoslanmadi galiba dedi ne dicemi bilemedim... babamin gozune girmen lazim dedim ne yapiyim dedi ilk once giyiminden basliyacaksin sonra bi is bulacaksin birazda konusmani duzelteceksin dedim hee o zaman kabul edermi sence dedi bilmem artik dedim o babama kalmis anlamoyorum ama ben Ruzgari bu haliyle seviyorum... onun annesi bana demisti daha onceki Ruzgarin yaninda gordugum k izlara benzemiyorsun demisti senin hakkinda konusurken gozleri guluyor dedi Ruzgari mutlu ediyorsun dedi Ruzgarda beni mutlu edyor demistim ama onun ailesinisn bana soledigini benim ailem ona soleyemiyor... Annem bisey demedi sadece kimi seviyorsan onun pesinden git dedi offf yaaa cok kotu yhaa (

babnın annenin sözünü dinlemezssen ilerde kafanı taştan taşa vurcaksın sadece sevmek yetmiyo bu durumlarda ilerde sinirlendiğinde ilk söylediği söz bu konu olcak erkek anneleri ilk baştan okadar tatlı görünürlerki babana peder diyen adamdan hayır gelmezzzzzzzzzzzzzzz aşk gözünüzü kör etmesin bu zamanlarda laylaylom oluyo insan sevdiğinle evlenmekmi dünyanın en iyi şeyi gibi öyle tabi ama iş evlendiketen sonraki hayatta saklı başarabilcenmigerçi şimdi evet dersin ama insan yaşayınca anlar bunu

2-3 haftalık bi ilişki için çok acele davranıyosun
baban beğenmediğine göre vardır bi bildiği
bu yaşta her sevdiğinin (!) peşinden gidip bu kadar güvenerek adım atarsan eminim hayatta çok keşkelerin olur
bu yüzden annenin "kimi seviyosan onun peşinden git" demesi normal gelmedi bana canım
yani benim düşüncem bu, ya da ben ve ailem çok gericiyiz

not: "ya" gibi ünlemleri "yhaa" diye yazmazsan çok mutlu oluruz canım

baksana kendin yazmıssın eksilerini:giyimini düzelt demissin,konusmanı düzelt, iş bul demissin rüzgarına. demek ki bunların düzgün olmadığının sende farkındasın. ayrıca 20 yaş çokta küçük bir yaş değil ama yazdıklarından anlısılyor ki pek olgun düsünebilen bırı değilsin. bu yüzdende baban seni yonlendirmek istemistir doğal olarak. anladığım kadarıyla kım ne derse desin sen bu iliskiyi sürdüreceksin tabı senin bileceğin sey ama hiç olmazsa zamana yay bazı seyleri erkenden büyük adımlar atma... ( bence)

Bak ben eşimle 2 yıl 10 aylık evliyim...
Toplamda da 8 yıldır beraberiz ve hala hergün bilmediğim bir yönünü öğreniyorum...
2 3 hafta... Cidden de çok uzun süredir tanıyormuşsun...

Kızlar bence kızımız ilerde bir oğlu olursa adını Rüzgar koyacak...
Kimse burda açıkça isim vermiyor, ben öyle anladım...

daha önce söylennişti sana rüzgarla bi ilişki olmayacanı sen bide ailenle tanıştırmışsın baban haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…