- Konu Sahibi eleni_nazli
-
Ruzgar dun sordu bana senin peder benden pek hoslanmadi galiba dedi ne dicemi bilemedim... babamin gozune girmen lazim dedim ne yapiyim dedi ilk once giyiminden basliyacaksin sonra bi is bulacaksin birazda konusmani duzelteceksin dedim hee o zaman kabul edermi sence dedi bilmem artik dedim o babama kalmis anlamoyorum ama ben Ruzgari bu haliyle seviyorum... onun annesi bana demisti daha onceki Ruzgarin yaninda gordugum k izlara benzemiyorsun demisti senin hakkinda konusurken gozleri guluyor dedi Ruzgari mutlu ediyorsun dedi Ruzgarda beni mutlu edyor demistim ama onun ailesinisn bana soledigini benim ailem ona soleyemiyor... Annem bisey demedi sadece kimi seviyorsan onun pesinden git dedi offf yaaa cok kotu yhaa(
konu doğru yada değil bilemeyeceğim. ama başlığa sinir oldum önce "anne ve babanın toplamı rüzgar" ediyor. bu denklem zaten olmamış. konuya gelecek olursak 2-3 haftadır tanıdığın insanı ailenle tanıştırabilme cesaretini ayakta alkışlıyorum. birde anne babanın tavrı hakikaten komik. istediği kadar geniş olsa insan kızının 2-3 haftalık sevgilisiyle tanışıpta "aşkının peşinden git" diyecek bir anne tanımıyorum ben.
son olarak sevgililerinizi yaşantınızın tüm sebebiymiş gibi görmeyin lütfen. dünyayı onlar döndürmüyor.
iyide onlar bana soylemislerdi hayatinda ozel birisiolursa bilmek isteriz diye bende tanistrdim
Herşeyin bir yeri ve zamanı vardır.
Biraz erken olmamış mı?
konunu okurken gözümde şöyle bir senaryo canlandı .
kız 2o yaşında zengin bir ailenin kızıdır .
Rüzgar da altında bmwsiyle ve baba parasıyla o bar senin bu puc senin gezmektedir .
İkisi de okumuyordur ve birbirlerine aşık (!) olmuşlardır ...
evet ama neyapsaydim? daha sonra tanistisaydim da ayni olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?