Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok cok begendim tam benimde istedim gibi bizde hazirlik yapiyoruz ve odani herkese gösteriyorum iste bu tarz istiyorum diye bizde beyaz kral oda sipyris verdik ama uyku seti bulamiyorum mavi beyaz sade istiyorum daha önce hazirliklari da takip etmistim rüzgar icin ve coraplara i luv mom dad lere vuruldum ama bulamiyorum bütün konyayi alt üst etdim yok sen nerden almistin bide ayili alt acma hangi firmanin umarim sorumu görürsün odan hayirli olsun bizde rüzgar istiyorduk ama esim güzel söyliyemiyor diye kaldi oglusun ismiyle yasasin
![]()
Oğlunun odası ve bütü eşyaları çok güzel Allah sağlıkla kullamayı nasip etsin.Ben de Çorluda oturuyorum. Alt açmayı soran 2. kişi olarak annen nereden almış tam benim istediğim bir şey internette aradım öyle bulamadım sevi bebenin alt açmasına benziyor ama internette de bulamadım ben Çorlu' da da bulamadım. Bu arada senin doğum ne zaman.
Allah analı babalı büyütsün inşallah benim doğum tarihim de yarın belli olacak hayırlısıyla.3 hazıranda dogum yaptım canım ben bu arada alt acmayı cok begenıyosunuz ama hıc kullanamadım duz olanlardan vardı 1 tanede o daha kullanıslı dıgerı sus olarak duruyor annem ıskenderundan almıstı