Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Rüzgar'ımızın Odası

cok cok begendim tam benimde istedim gibi bizde hazirlik yapiyoruz ve odani herkese gösteriyorum iste bu tarz istiyorum diye bizde beyaz kral oda sipyris verdik ama uyku seti bulamiyorum mavi beyaz sade istiyorum daha önce hazirliklari da takip etmistim rüzgar icin ve coraplara i luv mom dad lere vuruldum ama bulamiyorum bütün konyayi alt üst etdim yok sen nerden almistin bide ayili alt acma hangi firmanin umarim sorumu görürsün odan hayirli olsun bizde rüzgar istiyorduk ama esim güzel söyliyemiyor diye kaldi oglusun ismiyle yasasin
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cok cok begendim tam benimde istedim gibi bizde hazirlik yapiyoruz ve odani herkese gösteriyorum iste bu tarz istiyorum diye bizde beyaz kral oda sipyris verdik ama uyku seti bulamiyorum mavi beyaz sade istiyorum daha önce hazirliklari da takip etmistim rüzgar icin ve coraplara i luv mom dad lere vuruldum ama bulamiyorum bütün konyayi alt üst etdim yok sen nerden almistin bide ayili alt acma hangi firmanin umarim sorumu görürsün odan hayirli olsun bizde rüzgar istiyorduk ama esim güzel söyliyemiyor diye kaldi oglusun ismiyle yasasin
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben corluda oturuyorum canım buranın pazarında bulmustum o corapları rasgele alt acmayıda annem almıs

canım bebeğinin odası çok güzel olmuş Allah bu odada sağlıklı huzurlu zamanlar geçirmenizi nasip etsin inşallah..

ayy nasılda heveslendim biranda çoğucum olsun istedim:)
çok harika olmuş avizene bayıldım canım nasıl da güzel yapmışsın öyle çok yakışmış odana:nazar:
püff benim hiç öyle becerikliğim yoktur elime hiç yakışmaz asla yapamam heralde öyle şeyler:90:

Oğlunun odası ve bütü eşyaları çok güzel Allah sağlıkla kullamayı nasip etsin.Ben de Çorluda oturuyorum. Alt açmayı soran 2. kişi olarak annen nereden almış tam benim istediğim bir şey internette aradım öyle bulamadım sevi bebenin alt açmasına benziyor ama internette de bulamadım ben Çorlu' da da bulamadım. Bu arada senin doğum ne zaman.

Oğlunun odası ve bütü eşyaları çok güzel Allah sağlıkla kullamayı nasip etsin.Ben de Çorluda oturuyorum. Alt açmayı soran 2. kişi olarak annen nereden almış tam benim istediğim bir şey internette aradım öyle bulamadım sevi bebenin alt açmasına benziyor ama internette de bulamadım ben Çorlu' da da bulamadım. Bu arada senin doğum ne zaman.

3 hazıranda dogum yaptım canım ben bu arada alt acmayı cok begenıyosunuz ama hıc kullanamadım duz olanlardan vardı 1 tanede o daha kullanıslı dıgerı sus olarak duruyor annem ıskenderundan almıstı

3 hazıranda dogum yaptım canım ben bu arada alt acmayı cok begenıyosunuz ama hıc kullanamadım duz olanlardan vardı 1 tanede o daha kullanıslı dıgerı sus olarak duruyor annem ıskenderundan almıstı
Allah analı babalı büyütsün inşallah benim doğum tarihim de yarın belli olacak hayırlısıyla.

canım çok güzel bir oda olmuş çok tatlı sade ve şık allah rüzgara uzun sağlıklı mutlu ömürler versin.

canım rüzgarına ömür boyu sağlıklı mutlu başarılı bir yaşam diliyorum herlşeyi çok gzel sadce hç oyuncağı yok gbi duruyo ama kesn vardır . şifnyerinin üstüne oyuncaklarla tamamlasan daha cıvır cıvır olurdu herşey muthiş:61:

oda çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın umarım... mobilyalarada bayıldım markası nedir acaba...

acayıp içaçıcı çok şirin bir oda olmuş :)hayırlısıyla büyüsün burda.çok özeniyorum bende böyle şeyleri görünce:17:

Hem oda takimihem de park yatagi var sanirim.
Parkyatakgerekli midir? Ben oda aldim park yatagi alip almamaya karar veremedim

çok güzel cnm

rabbim oğluşunla sağıklı mutlu yaşamanızı nasip etsin hep yüzünüzü güldürsün

bizlerde bol dua et canım rabbim bizede bi evlat versn yüzümüzü güldürsün

Back
X