Kaynanamla yaşamak .

Aslında bana da birşey diyemiyor annesine de . Sdce ben sürekli bağırıp cagirarak kendimi artık anlatmaya çalışıyorum yaşlılık kokusunda değil şöyle anlatıyım size doğum yaptım 1 ay ailem benle kaldı bebekle evle ilgilenmek için kaynanam 1 ay yikanmafi brak yıkanmayı üstündekileri bile değişmedi artık kokudan gelen misafir rahatsız olmaya başladı . Ben rahat bir şekilde misafir alamıyorum evime . Çok yoruldum artık boşanmak da istemiyorum ama bazen öyle oluyorki bunaliyorum
Baştan birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz. Dünyanın en iyi insanları da olsanız ev ev üstüne olmaz azıcık gerçekçi olan birileri yok muydu etrafınızda sizi uyarsalardı… birde bişey sormak istiyorum “misafir alamıyorum evime” şeklinde birşey yazmışsınız. Eşinizin evi var mıydı evlenip oraya mı yerleştiniz yoksa kayınvalidenizin mevcut yaşadığı eve gelin mi gittiniz? Eğer kayınvalidenizin yaşadığı eve gittiyseniz kusura bakmayın ama o ev onun yani eşinizi ikna edip evden ayrılması gereken sizsiniz. İster temiz ister pis yapacak bişey yok düzen onun düzeni …

Aslında bana da birşey diyemiyor annesine de . Sdce ben sürekli bağırıp cagirarak kendimi artık anlatmaya çalışıyorum yaşlılık kokusunda değil şöyle anlatıyım size doğum yaptım 1 ay ailem benle kaldı bebekle evle ilgilenmek için kaynanam 1 ay yikanmafi brak yıkanmayı üstündekileri bile değişmedi artık kokudan gelen misafir rahatsız olmaya başladı . Ben rahat bir şekilde misafir alamıyorum evime . Çok yoruldum artık boşanmak da istemiyorum ama bazen öyle oluyorki bunaliyorum
Anne makineyi çalıştıracam üzerindeki kıyafetleri de yıkayayım desen çıkarıp verir kırılmaz veya kaç yaşında bilmiyorum kendiniz yıkamayı teklif etseniz?
Kendi işini kendi yapsın diyeceksiniz ama evi yükü sizdeymiş sabah açın camını odasını havalandırın madem kokuyor ilk işiniz onun odası olsun

Anne makineyi çalıştıracam üzerindeki kıyafetleri de yıkayayım desen çıkarıp verir kırılmaz veya kaç yaşında bilmiyorum kendiniz yıkamayı teklif etseniz?
Kendi işini kendi yapsın diyeceksiniz ama evi yükü sizdeymiş sabah açın camını odasını havalandırın madem kokuyor ilk işiniz onun odası olsun
Evet haklısınız ama 3 den önce uyanmiyor ve benim bakmam gereken bir tane küçücük bebeğim de var . Huysuz

Baştan birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz. Dünyanın en iyi insanları da olsanız ev ev üstüne olmaz azıcık gerçekçi olan birileri yok muydu etrafınızda sizi uyarsalardı… birde bişey sormak istiyorum “misafir alamıyorum evime” şeklinde birşey yazmışsınız. Eşinizin evi var mıydı evlenip oraya mı yerleştiniz yoksa kayınvalidenizin mevcut yaşadığı eve gelin mi gittiniz? Eğer kayınvalidenizin yaşadığı eve gittiyseniz kusura bakmayın ama o ev onun yani eşinizi ikna edip evden ayrılması gereken sizsiniz. İster temiz ister pis yapacak bişey yok düzen onun düzeni …
Onun düzeni komple sıfırlandı herşey a dan Z ye yenilendi benim dediğim gbi oldu birtrk odasj aynı kaldı ve ben temizlik yapıyorum bir insan Karpuzlu elleriyle kapı kolunu tutup bde silmeden cikarmi siz düşünün gerisini

Aynen canım dediğin gibi havalar sıcak oturduğumuz yerden terliyoruz.Günde birkaç kez duşa girme ihtiyacı hissediyoruz.Kokan insandan ben de tiksinirim 🤮
Bide haftalarca yıkanmayıp aynı kiyafet üstünde olduğunu düşünün gezdiği durduğu yerin kokusu anında drgisiyor

Biz günde iki kez duş alıyoruz eşimle.Her gün “Şey” yapsakta yapmasakta 😂
Duş da dövüyorlar herlde ne kdr kokuyordun desektr kokmuyorum ben yikanmicam diyip gidiyor ama eve gelenler resmen yanında duramıyor .kokudan ve bende artık utaniyorum

Oturduğunuz ev kira mi?
Başta kabul etmişsiniz ama baktınız olmuyor çocuk yapmak yerine sizde çalışıp ayrı ev için diretseydiniz. Elinizi, kolunuzu kendiniz bağlamışsınız iyice.
Kayınvalidenin eşten kalan evi, maaşı varsa, birde başka kardeşler ayrı evden başka sizi rahat ettirecek bir şey yok. Ama ev kira, gelir, kardeş durumu sıkıntılıysa ayrı ev de hayal gibi.
Bu saatten sonra o kadını değiştiremezsiniz. Olan size olur sadece.

Onun düzeni komple sıfırlandı herşey a dan Z ye yenilendi benim dediğim gbi oldu birtrk odasj aynı kaldı ve ben temizlik yapıyorum bir insan Karpuzlu elleriyle kapı kolunu tutup bde silmeden cikarmi siz düşünün gerisini
Ev kimin? Siz onun evine gitmişsiniz problem zaten burada. Yani kadının evine gidip onun düzeni sıfırlandı herşey benim istediğim gibi oldu vs bunlar boş şeyler. Çok üstelerseniz vereceği cevap belli “çok rahatsız isen evimden git”oğluna kıyamıyordur… burada yıkanmayan kayınvalidenize suç bulmak yerine, baştan birlikte yaşamayı kabul eden kendinize ve sizi bu hayata mahkum eden eşinizde problem. Mesela ben Allahım affetsin asla elimde değil yanımda ağzını şapırdatan yada bahsini ettiğiniz şekilde duş almayan biriyle yaşayamam. Ama yine söylüyorum kadının evine gidip onu huzursuz etmeye hakkınız yok orası onun evi. Eşinizi ikna edin ayrı eve çıkın çözüm sadece bu.

tercihlerınızın sonucunu yaşıyorsunuz ta en başından belliymiş böyle olacağı şimdi eve çıksın deseniz kötü ilan edileceksiniz mecbur ister seve seve ister söve söve çekeceksiniz yapacak birşey yok

Back
X