Baştan birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz. Dünyanın en iyi insanları da olsanız ev ev üstüne olmaz azıcık gerçekçi olan birileri yok muydu etrafınızda sizi uyarsalardı… birde bişey sormak istiyorum “misafir alamıyorum evime” şeklinde birşey yazmışsınız. Eşinizin evi var mıydı evlenip oraya mı yerleştiniz yoksa kayınvalidenizin mevcut yaşadığı eve gelin mi gittiniz? Eğer kayınvalidenizin yaşadığı eve gittiyseniz kusura bakmayın ama o ev onun yani eşinizi ikna edip evden ayrılması gereken sizsiniz. İster temiz ister pis yapacak bişey yok düzen onun düzeni …Aslında bana da birşey diyemiyor annesine de . Sdce ben sürekli bağırıp cagirarak kendimi artık anlatmaya çalışıyorum yaşlılık kokusunda değil şöyle anlatıyım size doğum yaptım 1 ay ailem benle kaldı bebekle evle ilgilenmek için kaynanam 1 ay yikanmafi brak yıkanmayı üstündekileri bile değişmedi artık kokudan gelen misafir rahatsız olmaya başladı . Ben rahat bir şekilde misafir alamıyorum evime . Çok yoruldum artık boşanmak da istemiyorum ama bazen öyle oluyorki bunaliyorum