Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım resimlerime bakabilirsin ayrıca şunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile;Samsun da revizyon veya ilk ameliyat olarak Çağlayan Beyi çok rahat düşünebilir herkes.Çünkü ben çok memnunum.En kısa zamanda yeni fotolar ekleyeceğim.Geçmiş olsun herekese.
cnım mrb. bende çağlayan beyle görüştüm ama çok kararsızım senin resimleri de göremiyorum.
Dr Çağlayan Yağmur un ismini görünce yazmadan duramadım.Gerçi şuan 2 ay olmak üzere yani çok yeni ama en azından beklentimi sağladığı ve eskisinden daha iyi bir şekli olduğu için bile kendisine minnettarım.2 ameliyat sonrası bozulan burun şeklim ve yapısını Samsunda pek çok doktor hiçbir şekilde ellemek ve düzeltmek istemezken DR Çağlayan Yağmur bu meşakatli ameliyatı yapan tek hekimdi diyebilirim.Hasta psikolojisinden anlayan,efendi ve saygılı kişiliği ile hastayı çok iyi telkin eden bu Plastik Cerraha keşke ilk ameliyatımda gitseymişim diyorum hep.
Cannım çağlayan beye 9 gün sonra ameliyat oluyorum bende bi hastasının resmi var bana özelden mail adresini gönderirsen yardımcı olabilirim :)
Ben, geçtiğimiz ay Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinde, plastik cerrah Tekin Şimşek'e burun ameliyatı oldum.. Daha bir ayım dolmadığı için burnum tam şeklini almadı, beklemek gerekiyormuş.. Öyle hoop diye olmuyormuş bu işler, ama iyi bir hoca bence.. Çok detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor.. Asistanı çok sevimsiz ve ukala.. Mümkünse bizzat kendisiyle görüşün..:) Ben yeni burnumdan çok memnunum.. Birde şu ucu düzelseydi iyiydi..:):)
Yani Samsun'da ameliyat olmayı düşünenlere "Tekin Şimşek" önerimdir, yeni üye olduğum için araştıramadım detaylı, belki forumda adı geçmiştir.. Geniş bir zamanda bakınıcam artık.. Bu tür ameliyatlar kişiye özel olduğu için siz yinede tek isim alır almaz hareket etmeyin.. İyice bir araştırın ki vebal altında kalmayalım.. Öyle ya, size iyi gelen bana kötü gelir, bana kötü gelen size iyi gelir böyle bu işler..
Canım ben çağlayan beyle görüştüm ve hastalarını da gördüm. Herkes çok memnun eğer samsunda ameliyat olucaksanız Çağlayan Yağmur diyorum :) Bende ona olucam, heycanla bekliyorum ama doktoruma güvenim sonsuz :)
Eğitim Araştırma hastahanesinde Plastik Cerrah Çağlayan Yağmur ile görüşmeni tavsiye ederim.Bir hastasını gördüm gerçekten çok hoştu burnu.Ben revizyon oldum kendisine ama henüz alçım 3 gün oldu çıkalı şekil olarak tam birşey diyebilmem için 1 ay beklemem gerekiyor şuan çok şiş.Ama doktorun hastası ile ilgisi,alakası,öngörüşmeleri ve hastayı bilgilendirme açılarından bakıldığında Çağlayan Beyi kesinlikle önerebilirim.
merhaba resım varmı
arkadaşlar samsun da ameliyat olan ve gercekten memnun olan birileri arıyorum selami yavuzun sitesine baktım bi resim paylaşmış ama karar veremedim Selami yavuza ameliyat olan var mı
assucum bende samsunluyum bakdigim kadariyla samsunda estetik olan yok bu forumda.ama sana diyecegim suki samsunda estetikden iki defa kilpayi kurtuldum oda icime sinmemis olmasiydi..yani ben almanyada yasiyorum ama ist daki doktora gidecegim emre ilhan..yinede yok samsun olsun diyorsan sana ciftlik caddesinde bi estetik doktoru var bi görüs istersen tasarima kadar ücret almiyor...
Canım murat acar'la görüş derim hem uygun hemde güzel yapıyo
Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
1-2 ay içinde olmayı düşünüyorum.samsun araştırma hastanesine gittim murat acar bana daha ilgili geldi. samsunada yeni taşındım buradaki doktorlar hakkında bi bilgim yok.çok memnun olurum cidden yardımcı olursanız. yaşımda küçük 18 yaşındayım biraz aceleci davranıyorum estetik konusunda fakat kararımı verdim olucam.Tekrar tekrar şimdiden teşekkrederm :)
Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.
arkadaşlar ben 1 ay önce samsunda medicana hastanesinde kbb doktoru selami yavuz a ameliyat oldum burnumdan kemik eğriliği, burun eti küçültme ve estetik operasyonu geçirdim selami yavuzu tavsiye ediyorum:))
saol sonunda bi isim öğrendim. aslında benim nefes sorunum var onu halledttrmem lazım arada estetiğide düşünüyorum kbb olarak aynı hastaneden dr ismi verdiler senn söylediğinde aynı hastanede olunca ii oldu baya. ücret inş fazla olmaz kbb ücret almıyormuş diğerinde ücret fazla olur mu acaba bilgin varmı? sen de ameliyat oldun galiba aynı dr mu?
Arkadaşlar başlığı yeni gördüm.
Devlet veya özel farketmez estetik ameliyatlarda belli bir ücret olur.
En önemlisi doğru doktora ulaşabilmek.Ben Eğitim Araştırma Hastanesinden Çağlayan Yağmur'u kesinlikle tavsiye ederim.
Ameliyat olmadan önce mutlaka görüşün.Doğru karar vermek çok önemli.
Yaptığı burunları gördüm gerçekten çok doğaldı
Ayrıca meme küçültmede daha az iz bırakıyor.Annem adını vermeyeceğim başka bir doktora mem küçültme yaptırmıştı
kesinlikle felaket oldu.Yara izleri çok kötüydü Çağlayan beyin yaptığı meme küçültmelerdeki yara izi çok daha güzel.
Merak edenler özelden mesaj atarsa ayrıntılı bilgi verebilirim.
Dr Çağlayan Yağmur un ismini görünce yazmadan duramadım.Gerçi şuan 2 ay olmak üzere yani çok yeni ama en azından beklentimi sağladığı ve eskisinden daha iyi bir şekli olduğu için bile kendisine minnettarım.2 ameliyat sonrası bozulan burun şeklim ve yapısını Samsunda pek çok doktor hiçbir şekilde ellemek ve düzeltmek istemezken DR Çağlayan Yağmur bu meşakatli ameliyatı yapan tek hekimdi diyebilirim.Hasta psikolojisinden anlayan,efendi ve saygılı kişiliği ile hastayı çok iyi telkin eden bu Plastik Cerraha keşke ilk ameliyatımda gitseymişim diyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?