S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

Arkadaslar ameliyatimi oldum. Cok ama cok memnunum. Doktorum Savaş bey ameliyat sonrasida takiplerimde cok ilgili davrandi. Hic agrim olmadi ve şimdiden yuzum olumlu anlamda cok degisti. Herseyden onemlisi cok rahat nefes alabiliyorum ve guzel dogal bir burnum oldu. Herkese Rize Şar hastanesinde Op. Dr Savas Sarı yı tavsiye ediyorum.

cnım mrb. bende çağlayan beyle görüştüm ama çok kararsızım senin resimleri de göremiyorum.

arkadaşlar samsun da ameliyat olan ve gercekten memnun olan birileri arıyorum selami yavuzun sitesine baktım bi resim paylaşmış ama karar veremedim Selami yavuza ameliyat olan var mı

cnım mrb. bende çağlayan beyle görüştüm ama çok kararsızım senin resimleri de göremiyorum.

Cannım çağlayan beye 9 gün sonra ameliyat oluyorum bende bi hastasının resmi var bana özelden mail adresini gönderirsen yardımcı olabilirim :)

merhaba bende amelıyat olmayı dusunuyorum resımlerı bende gorebırlımıyım

merhaba resım varsa gorebılırmıyım

merhaba amelıyatnı oldun mu olduysan resım gorebılırmıyım

merhaba resım varmı

merhaba banada yardımcı olurmusunuz doktorun ısmı nedır

merhaba bende samsunlyum amelıyat olmak ıstıyorum bu konuyla ılgılı bılgılendırırsen sevınırım cunku bır turlu doktor bulamadım

merhaba canım amelıyat oldunmu

merhaba senınle ıletısıme gecmek ıstıyorum bu konuda bana yardımcı olursan sevınırım ekleyebılırmısın

doktorun ısmı nedır

merhaba burun esteıgı olanların rsımlerı varmı

resım varsa gorebılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…