samsun' da 3 ayrı arkadaşım dr. halit urgan'a burun ameliyatı oldu. ben de meme ameliyatı olmuştum. arkadaşlarımın burnu inanılmaz derece doğal görünüyor. sanırım özel birkaç teknik kullanıyormuş. örneğin hiç tampon kullanılmamış. ameliyat süreleri epey uzunmuş. 3-4 saat sürüyormuş.
ameliyat olmasanız dahi görüşmenizi öneririm..
selam 2500 e mal oldu 1 gecelik oda ücreti içinde çok memnunum beni gören ameliyat olmak istiyor o derece yani:)) selami yavuz u öneriyorum. resim koyamıyorum kusura bakma ama güzel oldu öncelikle çok doğal oldu ben estetiğim diye bağırmıyor burnum önemli olanda bu galiba yalnız ben hiç doktorun işine karışmadım siz bana yakışacak burnu daha iyi bilirsiniz dedim ve ona bıraktım iyiki öyle yapmışım. ben doktoruma çok güvendim sizde güvenin bu çok önemli:)
teşekkür ederim mesaj için selami yavuz kbb dr.u estetik konusunda tereddütlerim vardı yani bir plastik cerahın yapabildiği gb yapıyormu die düşünüyodum. ameliyat olmuşken estetik de istiyorum. birley daha öğrenmek istiyorum sadece nefes sorununu çözmek için ameliyat ücreti ne kadar bu konuda görüşmüşmüydünüz doktorla?
serpilce mrb bende revizyon için doğru doktoru arıyorum şuan bana özelden öncesi sonrası fotonu gönderirsen çok sevinirim ve biraz cesarete ihtiyacım var daha kötü olmasından korkuyorum...
Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım resimlerime bakabilirsin ayrıca şunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile;Samsun da revizyon veya ilk ameliyat olarak Çağlayan Beyi çok rahat düşünebilir herkes.Çünkü ben çok memnunum.En kısa zamanda yeni fotolar ekleyeceğim.Geçmiş olsun herekese.
Merhaba canım nasılsın? Herşey yolundadır inşallah. Son durumunu ben de merak ettim arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim :)
eski halini bilmiyorum ama suan gayet doğal ve güzel olmuş biraz ödemin var ama oda geçince süper olacak gibi duruyor
samsun deyince aklıma hayati akbaş geliyor benim hemen
Bugün bikez daha anladım ki samsunda estetik ameliyat olunacaksa kesinlikle
Çağlayan Yağmur'a gidilmeli.Arkadaşımın burnunu düzeltmişti muhteşem olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?