samsunda ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum dr ismi tavsiyelerinizi bekliyorum.
benimde nefes alma sorunum ve şekil bozukluğu vardı sigorta estetiği karşılamıyordu estetikşekil bozukluğunuda yaptırmam gerekiyordu,forumlardan okuduğum kadarıyla dr seçimi çok önemliymiş bende samsunda araştırdım medicana hastanesinde op.dr halit urganı buldum ve görüştümigörüşme anına kadar çok korkuyordum ancak halit hocaya sonsuz tşk etmem lazım ki beni ikna etti ve ameliyatımı gerçekleştirdi.Okadar mutluyum ki ağrı yok,tampon yok burnum gayet doğal duruyor.tek tavsiyem op.dr.halit urganla görüşmeden ameliyat olmayın.
bu arada istanbulda estetik konusunda (forumlara göre)barış çakır hocayı tavsiye ederim..
herhangi bi ücret ödedin mi?
teşekkür ederim dr isimleri için peki normal çalışma durumuna dönmek kaç gün alıyor. şişlikler aylarca sürüyormuş doğru mu?
Özel bir hastahane ve estetik ameliyattan bahsediyoruz canım elbetki bir ücret ödemiştir.Belki devlette Kbb ye deviasyonlarda para ödenmez ama özel hastahanelerde doktora merhaba demek bile para iken sen tutmuş ücret ödedin mi diyorsun:))
Neyse Halit Urgan ı da duymuştum iyi diye.Ama yine diyorum bu iyiler herzaman herkese göre görecelidir.Bana iyi gelen bir doktor başkası tarafından çokda iyi olmayabilir.O nedenle sen bence bu forumda adı geçen Samsundaki tüm doktorlarla görüş kendi izlenimini edin ve ona göre karar ver.Ücret konusunda kısıtlı isen benim dediğim doktora mutlaka bir görün derim ben.Çünkü ben ilk başta ona gitmediğime çok pişmanım.Ha bu arada özelde olup memnun olmayan arkadaşlarım da var o nedenle bu iş tamamen şans işi unutma çok paralar vermek ya da en pahalısına olunca sonuç harika olur diye bir şey yok.Hasta-doktor iletişimini iyi kurmak çok önemli.
herhangi bi ücret ödedin mi?
Kesinlikle göreceli doğru diyorsun , ancak burada yapılan yorum kendi görecesine bakarak memnuniyetini belirtmesidir...
canım, 10- 15 gün içinde çalışmaya başlayabiliyorsun,şişlikler sanırım 6 ay ile 1 yıl kadar sürüyor ancak ameliyattan sonra doktorun sana belirli zaman burnuna masaj yapmanı isticek,masajın nedeni burundaki ödemin hızlıca inmesi. tekrar sölüyorum abartlı şişilkler 10 ila 15 gün içersinde geçiyor...
sende sanırım şişliklerden çekiniyorsun :) ameliat olmadan önce op.dr.halit urgan a ilk sorduğıum soruda şişlikler nekadar süre içersinde iner nezaman çalışmaya başlayabilirimdi.
Özel bir hastahane ve estetik ameliyattan bahsediyoruz canım elbetki bir ücret ödemiştir.Belki devlette Kbb ye deviasyonlarda para ödenmez ama özel hastahanelerde doktora merhaba demek bile para iken sen tutmuş ücret ödedin mi diyorsun:))
Neyse Halit Urgan ı da duymuştum iyi diye.Ama yine diyorum bu iyiler herzaman herkese göre görecelidir.Bana iyi gelen bir doktor başkası tarafından çokda iyi olmayabilir.O nedenle sen bence bu forumda adı geçen Samsundaki tüm doktorlarla görüş kendi izlenimini edin ve ona göre karar ver.Ücret konusunda kısıtlı isen benim dediğim doktora mutlaka bir görün derim ben.Çünkü ben ilk başta ona gitmediğime çok pişmanım.Ha bu arada özelde olup memnun olmayan arkadaşlarım da var o nedenle bu iş tamamen şans işi unutma çok paralar vermek ya da en pahalısına olunca sonuç harika olur diye bir şey yok.Hasta-doktor iletişimini iyi kurmak çok önemli.
evet şişlikler beni meraklandırıyor malum yaza giriyoruz düğünler var her resimde şişmiş bir suratla hatrlanmak istemiyorum
para konusu önemli tabi memurum sonuçta:) senin söylediğin araştırma hastanesinde söylenene göre araştırma hastanelerinde ücret alınmıyormuş die duydum ne kadar doğru bilmiyorum. sen daha ii bilirsin öle mi :)
evet şişlikler beni meraklandırıyor malum yaza giriyoruz düğünler var her resimde şişmiş bir suratla hatrlanmak istemiyorum
Açıkcası özellikle son revizyon öncesi pek çok doktorla görüştüm.Özel muayenehanelerde,fakülte hastanesinde ve eğitim araştırma da yani devlet ya da özel farketmiyor işin içine estetik ameliyat girince mutlaka bir fiyat ortaya çıkıyor.Aradaki fark özelde fiyatlar 3000-5000 TL arası iken devlette 1500-2500 arasında değişiyor.
Açıkcası özellikle son revizyon öncesi pek çok doktorla görüştüm.Özel muayenehanelerde,fakülte hastanesinde ve eğitim araştırma da yani devlet ya da özel farketmiyor işin içine estetik ameliyat girince mutlaka bir fiyat ortaya çıkıyor.Aradaki fark özelde fiyatlar 3000-5000 TL arası iken devlette 1500-2500 arasında değişiyor.
slm bende samsun da düşünüyorum sizin ameliyat ne kadara mal oldu. tavsiye ediyorsunuz bu benim için önemli .ameliyat sonrası nasıl geçti?
cnm nekadaraa mal oldu resimlerinide görebilirmiyim öncesi ve sonrası benm için çok önemli lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?