S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

doktorlar ve oneriler kisminda, sadullah karun basliginda biri vardi sanki samsundan, ya olmustu ya da olacakti hatirlayamiyorum :)

arkadslar bekliyorum..:sm_cool:

assucum bende samsunluyum bakdigim kadariyla samsunda estetik olan yok bu forumda.ama sana diyecegim suki samsunda estetikden iki defa kilpayi kurtuldum oda icime sinmemis olmasiydi..yani ben almanyada yasiyorum ama ist daki doktora gidecegim emre ilhan..yinede yok samsun olsun diyorsan sana ciftlik caddesinde bi estetik doktoru var bi görüs istersen tasarima kadar ücret almiyor...

Canım murat acar'la görüş derim hem uygun hemde güzel yapıyo

Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...

1-2 ay içinde olmayı düşünüyorum.samsun araştırma hastanesine gittim murat acar bana daha ilgili geldi. samsunada yeni taşındım buradaki doktorlar hakkında bi bilgim yok.çok memnun olurum cidden yardımcı olursanız. yaşımda küçük 18 yaşındayım biraz aceleci davranıyorum estetik konusunda fakat kararımı verdim olucam.Tekrar tekrar şimdiden teşekkrederm :)

Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...

merhaba serpilce,

samsunda yaşadığım için öncelikle samsundaki doktorlarla ilgili araştırma yapıyorum,buru estetiği konusunda yardımcı olabilir misin,,arkadas olarak ekler misin..şimdiden teşekkürler..

çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu samsun başlığını hiç görmemişim.yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.ayrıca samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok samsunda plastik cerrah ve kbb üzerine...
özelden mesaj atamoyorum,lütfi eroğlunu tanıyo musun

bende samsundaki dr araştırıyorum murat acar ismini çok duydum eger gidip görüştüyseniz bilgilendirirseniz sevinirim.

Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.

özelden mesaj atamoyorum,lütfi eroğlunu tanıyo musun

Hayır tanımıyorum bir türlü görüşmek kısmet olmadı ama araştırdığım kadarıyla başarılı bir doktormuş.Tam kararımı vermiştim kesinlikle Lütfi Beye olmaya ama şimdi başka bir doktorda karar kıldım çünkü daha önce ameliyat yapmış üstelik revizyon olmuş bir hastası ile konuştum kesinlikle o dedi.Bende Lütfi beyden vazgeçtim.Ama Lütfi Bey için de iyi diyorlar.

arkadaşlar ben 1 ay önce samsunda medicana hastanesinde kbb doktoru selami yavuz a ameliyat oldum burnumdan kemik eğriliği, burun eti küçültme ve estetik operasyonu geçirdim selami yavuzu tavsiye ediyorum:))

slm bende samsun da düşünüyorum sizin ameliyat ne kadara mal oldu. memnun kaldığınızı yazmıssınız ameliyat sonrası nasıl geçti?

arkadaşlar ben 1 ay önce samsunda medicana hastanesinde kbb doktoru selami yavuz a ameliyat oldum burnumdan kemik eğriliği, burun eti küçültme ve estetik operasyonu geçirdim selami yavuzu tavsiye ediyorum:))

slm bende samsun da düşünüyorum sizin ameliyat ne kadara mal oldu. tavsiye ediyorsunuz bu benim için önemli .ameliyat sonrası nasıl geçti?

canım sen kime oldun benm arkadaşımda samsunlu ve ameliyt olmak istiyor nerden kime olcak bilmiyor. sana özelden msj gönderemiyorum cevabını beklyrmmmmm kesin yaz olurmu

cnm nekadaraa mal oldu resimlerinide görebilirmiyim öncesi ve sonrası benm için çok önemli lütfen

canım sen kime oldun benm arkadaşımda samsunlu ve ameliyt olmak istiyor nerden kime olcak bilmiyor. sana özelden msj gönderemiyorum cevabını beklyrmmmmm kesin yaz olurmu

Daha önceki konuda da söyledim dr ismi vermiyorum ama mail adresini bırakırsan oradan ekleyebilirim seni canım.

samsunda ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum dr ismi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Back
X