Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadslar bekliyorum..:sm_cool:
Canım murat acar'la görüş derim hem uygun hemde güzel yapıyo
Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
özelden mesaj atamoyorum,lütfi eroğlunu tanıyo musunçok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu samsun başlığını hiç görmemişim.yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.ayrıca samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok samsunda plastik cerrah ve kbb üzerine...
özelden mesaj atamoyorum,lütfi eroğlunu tanıyo musun
arkadaşlar ben 1 ay önce samsunda medicana hastanesinde kbb doktoru selami yavuz a ameliyat oldum burnumdan kemik eğriliği, burun eti küçültme ve estetik operasyonu geçirdim selami yavuzu tavsiye ediyorum:))
Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
arkadaşlar ben 1 ay önce samsunda medicana hastanesinde kbb doktoru selami yavuz a ameliyat oldum burnumdan kemik eğriliği, burun eti küçültme ve estetik operasyonu geçirdim selami yavuzu tavsiye ediyorum:))
canım sen kime oldun benm arkadaşımda samsunlu ve ameliyt olmak istiyor nerden kime olcak bilmiyor. sana özelden msj gönderemiyorum cevabını beklyrmmmmm kesin yaz olurmu