S aclarinizda beyaz tel varmı kafaya takiyomusunuz

Sashacrossa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
67
27
18
Bnde beyazlar arttı çok sinir oluyorum 30 da başladı hafif biriki tel..ama şimdi iyice belirgin ..rofle yaptırıyorum platinle karisiyo ama üzülüyorum.sizde beyaz teller kaç yaşında başladı ..kafaya takiomusunuz yoksa amaaan sende mi diyorsunuz ?

Benim beyazların 29 yaşımda başladı. Şuanda Stress ve depresyondan dahada çoğalmaya başladı. Ama ben takmıyorum. İllaki olacak.ki bence yakışıyorda. Çok rahatsız ediyorsa saçlar boyanır.

Ben de otuzum. Bir iki tel var. Boya da yaptırmıyorum. Artarsa saç kalemleri satılıyor beyaz saç telleri için onlardan kullanıcam. Şu an çok belli değil gibi.

Benim 26 yaşımda başladı, açıkçası takmıyorum ben kafaya, boyamadım da daha henüz, saçlarım kıvırcık olduğu için aşırı belli olmuyor ama bir fön çekeyim ışıl ışıl parlıyorlar :)
Stresten oldu benim, artmaya da devam ediyor.

bu mesele ırsi galiba aslında iyi tarafıından bakın değişik renklere boyatıp denersiniz işte, ben de yok, boya yıpratıyo diye boyatmıyorum beyazım çok olsa kızılı sarsı mavisi denerdim herhlde

Doğduğumda varmış beyaz saçlarım.. 28e kadar boyamadan idare ettim ama çok aşırı çoğalınca aynı rengine boyattim.

eşim 31 yaşında
saçları simsiyahtı ama 10-15 tane beyazı var şimdi
onun yerine ben takıyorum

Bizde ırsı abim ilkokuldayken beyazları vardı anama çekmişz maalesef bende 20li yaşlarımdan beri boyarım 35 im bıraksam nerdeyse bembeyaz olur takmıyorum taksam ne olucak ki

Şuan 24 yaşındayım ama 17 yaşımdan beri var. Bu sene biraz arttı. Artık arkadaşlarım demeye başladı beyazların çoğalmış diye :)

25 yaşımdayım 15 yaşımda başladı.Bizde ırsi baba tarafımızda var.Dip boyam gelince takmaya başlıyodum.Ama şuan röfle saçım okadar sırıtmıyo.

27-28 yasindayken tepede 3-5 telle basladi.30 bitti su anda en az 15-20 tane var.Sansliyim ki sarisinim ve sari tellerin arasinda kayniyor.Tabi hepsi degil.Bariz belirgin olanlar da cok.Sirf bu yuzden boyatmayi dusunmuyorum ama hatta saclarimi hic boyatmayi dusunmuyorum.Varsin gorunsunler napayim ? Cok kafaya takmayin beyazlari.

Son iki senedir 35 ten sonra 4 tel beyaz var, 5. ısrarla gelmiyor :)

Umursamıyorum , saçlarımı boyatmam bu sebeple boyamayı da düşünmüyorum .

Ama ırsi olduğunu biliyorum . Rahmetli anneannemim 85 yaşında upuzun saçlarını tarardım , 20-25 tel beyaz ancak vardı .

Liseden beri vardir beyazlarim şimdi 30 larimda saçımin 3 te biri beyaz ve hep önlerde yani saklamak mümkün değil
6 haftada bir düzenli dip boya ya da full boya ile gidiyor böyle
Napalım yani beyaz varsa çaresi de var

Reactions: KV_
25 yaşındayım tepede 8 10 tane var. Normalde takmam nasıl olsa boyuyorum diye ama hamilelikten ötürü Dr boyatmama izin vermeyince uçlar platin, dipler siyah, tepede beyaz derken bayağı kafayı sıyırmak üzeteyim .

Bir tel bebegimi kucagima aldigim stresli gunlerde cikmisti.Sonra hersey yoluna girip eski umursamaz tavrima donunce o da dokulup gitmistihatta gorunce inanmayip kaynanamin sanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…