S aclarinizda beyaz tel varmı kafaya takiyomusunuz

Bizde irsi.
Annem 40 yasindayken bembeyaz oldu saclari.
Ben 30 yasindayim.4-5 senedir tek tuk vardi ama son zamanlarda cok artti.
Hamileyim boyatamiyorum da. Diplerim bir hayli beyaz.
Kafaya takmiyorum, boyatabildigim surece sorun yok. Su sıralar kotu gorunmesi biraz canimi sikiyor sadece.

28 yaşındayım baya beyazım var. Üç senedir de boyuyorum. Sıkıntı değil boya yapabildiğim için. Üç senedir her rengi her şekli denedim bu sayede

Baba tarafına çektigim için bende de 15 16 yaşımda çıkmaya başladı ve o zamandan beri saçımdaki beyazlar gittikçe artmaya başladı. Sacim düzken cok belli oluyor Kıvırcıkken belirsiz. Bazen cok taktiğim oldu o zamanlar da aklıma Beren Saat i getirdim öyle motive oldum:) ( medyadan okudugum kadariyla kendisi de beyazlarini boyatmamisti taa ki intikam dizisine kadar) Boyamayi bi kaç kere düşündüm ama biraz daha böyle yaşamak istiyorum sonra çok ozleyeceğim doğal saçımi çünkü:)

44 yaşımdayım, 40 yaşından itibaren saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı, hiç kafaya takmam böyle şeyleri, hep 18 yaşında kalacak değiliz hoş, beyazlar çıkacak, kırışıklar olacak, sarkacağız, ne beyaz saç ne kırışan cilt umurumda, sağlıklı yaşlanayım da varsın vücudum yer çekimine yenik düşsün, saçlarımı boyarım ama 6 ayda bir kere, o da beyazlar yüzünden değil, değişiklik olsun diye

Son düzenleme:
Ben herşeyi takarım en ince ayrıntıları bile takarım
20 yaşından beri beyazlar var üst kısımlarda çok göze batmasada rahatsızım

Cok fazla beyazim yok ama olanlarin yuzde doksani basimin tek bir tarafinda. Bunu garip buluyorum. Simetrik olmasini tercih ederdim.

36 yaşındayım, 22-23 yaşlarımda başladı, 26'da çok belirgin ve boyanması zorunlu hale geldi. Şu an renkli teller sayılacak kıvamda. Fakat ben düzenli boyamıyorum saçlarım çok yıpranmasın diye. Kötü ve bakımsız duruyor boyamayınca, hiç sevmiyorum ama napiim saçsız kalmaktansa beyaz beyaz yaşamayı tercih ediyorum. Zaten bir gün beyazlayacaktı :))

Benimde var 23 yasinda iken en zor finalimden bir fece önce düşmüştü ilk ak sacima. Cok yogun degil ama var ara ara.. su anda 24 yasindayim. boyatir miyim bilmiyorum, sacimin kendi rengini seviyorum ama canim isterse baska bir renk yaoabilirim.

İlk beyazlarım çıktığında 19 yaşındaydım , 5 sene önce de komple beyazladı sadece aralarda tek tük kendi saç rengim var , ben de siyaha boyuyorum , hiç kafama takmıyorum ama , kendi saç rengim açık kumraldı ve çok güzeldi sadece özlüyorum o kadar .

Burası baya anket çalışması gibi olmuş :)

25 yaşındayım 20lerden itibaren bi tane iki tane görürüm saçımda. Normalde dalgalı belli olmaz ama geçenlerde fön çektim baya baya gördüm 5 10 tane olmuşlar.

20 yasında tek tük basladı su an 27 yasındayım. Acayıp çogaldı.

Kafaya takmıyorum.
Çünkü
Sac derımdekı renk pigmntlerı yok olduysa bunun sorumlusu ben olamam yanii

Boyuyorum.
Sac rengımse cok guzeldı sevıyordum. Sacım beyazlamasa boyamayı asla düşünmezdim.

Kısmet..

Benimde yaşım 27 ve iki senedir 2 3 tel beyaz var ve uzerine boya yapmistim dibim geldi artik boyamak da istemiyorum doğal daha guzel diye. Beyazlar cogalmamis hala aynı okadar az olması yok gibi bişey cogalinca düşünürüm herhalde

[QUt, post: 47224437, member: 699401"]Nooldu ki?[/QUOTE]
Hayat her tarafdan üstüme üstüme gelmişti.özet yokluk ve kimsesizlik.bir anda çevredeki kuzular kurt, muhabbet kuşları akbaba olmuştu.geçti ama izler kaldı.

25 yaşımda başladı 2 senedir varlar yani.
Saçı şuan platin. Kendi zeminim de açık olduğu için belli olmuyorlar.
Olsa da çok takmam, olağan bir şey.

Bende 14 yaşımdan beri var gittikçe de artıyor ama çok seviyorum ben bu haliyle saçlarımı
Tam şu sıklıkta kalsa boyatmam heralde hiç ama 40 ı geçince tamamen beyazlayacak ve ozaman boyatmak zorunda kalcam sanırım

Benim de var, şuan 24 yaşındayım 2 3 senedir vardır sanırım. Başlarda bir iki taneydi pek takmıyordum ama koparmak gibi bir hata yaptım şimdi gittikçe artıyor.. Hiç boyamadım ona da cesaret edemiyorum ne olacak böyle bilmem Griye mi boyasam acaba

ben takıyorum ve hep koparıyorum beyaz saçları. kopardıkça daha çok çoğalır deniyo ama ne kadar doğru bilmiyoruım bazende beyaz saçın sonradan siyaha döndüğünü farkediyorum, buu nsıl oluyo bilen varsa aydınlatsın

22 yaşındayım kafanda kendi renginde saç var mı diye sorsana :) Şaka bi yana neredeyse 4 te 1 i beyaz ama ben seviyorum onları olmasa tabiki iyi olurdu ama insanlığın kuralı e yapacak bi şey de yok boyamaktan başka o yüzden bence en iyisi sahiplenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…