S aclarinizda beyaz tel varmı kafaya takiyomusunuz

Benim sacim 18'den bu yana beyazliyor.
Sacim sari olmasina ragmen, cok belli oluyor. Birkac yila kalmaz tamami beyaz olur.
Ama simdiye dek hic boyatmadim, asla da boyatmam.
Bu islere bir girince, insanin hayatini ele geciriyor.
Takmamak, ya da en azindan oyleymis gibi davranmak zorunda kisi.
Tum bu urunler kimyasal iceriyor ve eger uzerinde vegan urun vb yazmiyorsa, mutlaka hayvanlarin uzerinde deneniyor.
Bir beyaz icin kedilerin, kopeklerin deney hayvani olmasina izin vermemek lazim.
Tabi vegan urunlerde var, eger mutlaka boyatmak istiyorsan bunlari tercih etmek zorundasin.

Son düzenleme:
26 yasındayım baya zamandır var sacımda beyazlar hıc takmadım şimdiye kadar Rabbim başka dert vermesin hiç de takacağımı düşünmüyorum.

25 yasimdayım tek tük bende de var bence takmayın kafanıza

Ne kadar stres sikinti o kadar beyaz sac hic yoktu beyaz sacim su kaynimin nisan dugun asamasinda cikti valla allah sonumuzu hayir etsin

Benim 25 yasinda basladi. 10-15 tane beyazim var. Ilkin cook taktim ve uzuldum. Annem 40 yasindayken edindi ilk beyazi . Annemin hic iyi bi ozelligi gecmemis bana. Boyle bir bedevi oldugum icin uzuldum.
Simdi kabullendim. Takmiyorum hic

25 yaşımdan bu yana tek tük vardı. Saçım siyah olduğu için çok belli olur ama kıvırcık olduğum içi saklayabiliyorum da.
Şimdi daha da çoğaldı tam tepemde ve boyatamıyorum.
Sorun şu ki bu yaşıma kadar (32) hiç boyatmadım doğumdan sonra nasıl boyatırım bilemiyorum. Benim için radikal bir karar. O yüzden pek takmıyorum.

Benim eşimin saçında tek tük siyahlar var o derece beyazladi garibimin saçları ustelik daha 27 yaşında ben onu motive ediyorum gri saç sana ayrı bir karizma katıyor gibisinden bu beyaz saç biraz da irsi yapcak birşey yok onlarla barışık olmak lazım ustune gidip stress yaparsanız dahada çoğalıyor haliyle

var ben de azıcık boya sürüyorum onlara bir açık ton ışıltı gibi :)
ay kafaya bi de bunu takamıcam valla bence sen de takma
yaşlancaz tabi napcaz yani:)

Saç beyazlaması ırsi bir durum.
Babamın saçları orta sonda iken beyazlamaya başlamış. Lisede iken ciddi fark ediliyormuş, üniversite fotoğraflarında ise siyah saçlar kadar beyaz saçları da var. Şu an full beyaz saçlı :)

Ben de bu konuda babama çekmişim. Ortaokulda iken tek tük saçlarımın önlerinde vardı beyaz. Lisede hafif çoğalmıştı ancak pek fark edilmiyor, dikkat cekmiyordu. Üniversite yıllarımda boyamaya başladım saçlarımı. Şu an hamişim ve boyaya uzun bir süre ara verdim. Henüz 30 yaşıma yeni girdim ve beyazlarım ciddi boyutta.
X-men deki Rogue karakterinin yandan yemiş hali gibiyim ama seviyorum beyazlarımı. Bazen onlara gıcık olsam da, ayrı bi hava katıyorlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
24 yasinda stresten beyazladi.onlerde cikmaya basladi su anda on ve yanlarimda var beyazlar.zaten saclarimi boyatiyordum çok da takmiuorum.ama kendi rengime donebilme boyatmama luksum.olsun isterdim.daha 27 yasindayim cunku.

31 yaşındayım baya bir beyazım var saçlarımı boyatıyorum neysede kaşlarımda bile 2 3 tane çıkıyor asıl sinirimi bozan o.

Bende 23 de basladi 3-4 tel tam arka kisminda ama sac rengimden dolayi beyaz degilde sarimtrak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…